Anket Sonuçlarını Görüntüle: Slogana Destek Verin

Voters
289. You may not vote on this poll
  • Evet

320 100.00%
  • Hayır

22 7.61%
Multiple Choice Poll.
1 ile 30 arası toplam 237 sonuç

Konu: Türkçe Konuş!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Sen demek ki forumda Türkçe konuşmayı desteklemiyorsun İbob. Diyecek bir şey yok o zaman.
    hyr bak güzel Türkçe mizi konuşsak çok güzel olur ama yani bu yüzden Oks ye hazırlanır gibi çalışamam bu daha kolayıma gelio

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by ibob View Post
    hyr bak güzel Türkçe mizi konuşsak çok güzel olur ama yani bu yüzden Oks ye hazırlanır gibi çalışamam bu daha kolayıma gelio
    Kimse sana OKS'ye çalış gibi çalış demiyor. Gelio yazacağına geliyor yazmanın nesi zor anlamıyorum! Dil bir ülke için en önemli şeylerin başında gelir. Dilini kaybeden bir ülke benliğini yitiriyor demektir! Belki şimdi değil. 100 yıl sonra! Ama elinde sonunda böyle gidilirse olacağı şey budur! Anlama sorunu çektiğini sanmıyorum. Bu yüzden anlamamış ayağına yatıp seviyeyi yerlere indirmene hiç mi hiç gerek yok. Yeter yahu. İçine ettiniz Sohbet Alanının. Bir sus iki sus nereye kadar?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Kimse sana OKS'ye çalış gibi çalış demiyor. Gelio yazacağına geliyor yazmanın nesi zor anlamıyorum! Dil bir ülke için en önemli şeylerin başında gelir. Dilini kaybeden bir ülke benliğini yitiriyor demektir! Belki şimdi değil. 100 yıl sonra! Ama elinde sonunda böyle gidilirse olacağı şey budur! Anlama sorunu çektiğini sanmıyorum. Bu yüzden anlamamış ayağına yatıp seviyeyi yerlere indirmene hiç mi hiç gerek yok. Yeter yahu. İçine ettiniz Sohbet Alanının. Bir sus iki sus nereye kadar?
    Oyun Parkına döndü..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Gelio yerine geliyor yazmak o kadar da zor olmasa gerek.

Mesaj Yetkileri