1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Roberto Carlos, Henry'ye fark attı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos gibi bir oyuncuyu bedavaya oynatıp üstüne kara geçmek büyütülecek bir şey

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Roberto Carlos gibi bir oyuncuyu bedavaya oynatıp üstüne kara geçmek büyütülecek bir şey
    Bedavaya alması Fener'in marifeti miydi?

35'ine ayak basmış, kariyerinin geri kalan zamanlarını geçirmek için oynayan bir futbolcunun "adı" olunca, Türkiye'de gözler hiçbirşeyi görmüyor malesef.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    35'ine ayak basmış, kariyerinin geri kalan zamanlarını geçirmek için oynayan bir futbolcunun "adı" olunca, Türkiye'de gözler hiçbirşeyi görmüyor malesef.
    Çok emin konuşuyorsun Carlos'u yakından tanıyor olmalısın .... Hakan Şükür 37 yaşında ama ona laf söyletmiyorsun ....
    Feneruim karları ile diğer storelerin karlarını topla kat kat sizden fazlayız ...ç forma satışlarına kombine satışlarına bak kat kat fazlayız bu fenerin başarısı değilde kimin başarısı ?
    sizede hak veriyorum yani galatasaray Carlosu alsa bende çıldırırdım kıskançlıktan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    fb nin kara geçtiginden bahsetmişsin..bu konuda aydınlatırsan sevinirim..6 milyon euro forma kazancı carlosun fb ye geldigi ilk anda aldıgı 5 milyon euro yu anca karşılıyo bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirm

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    fb nin kara geçtiginden bahsetmişsin..bu konuda aydınlatırsan sevinirim..6 milyon euro forma kazancı carlosun fb ye geldigi ilk anda aldıgı 5 milyon euro yu anca karşılıyo bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirm
    Carlos'un dediğin gibi yıllık maaşından başka para aldığını duymadım. Maç başına ücretler de katıldığında 4 milyon Euro'nun üzerine çıkıyor ücreti. Ve 2 yıllık sözleşmesi var.

Carlos'un oynadığı oyunu da eleştiriyorsanız diyecek bir lafım yok. Ben tüm Fenerbahçe maçlarını izledim ve savunmayı nasıl toparladığını gördüm. 2 Anderlecht maçında da bence hatasız oynadı. Saha içersinde ve saha dışarsında çok şey kattı ve katacak Fenerbahçe. Kötü oynadı şu ana kadar diyen yoktur herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri