Roberto Carlos gibi bir oyuncuyu bedavaya oynatıp üstüne kara geçmek büyütülecek bir şey
Roberto Carlos gibi bir oyuncuyu bedavaya oynatıp üstüne kara geçmek büyütülecek bir şey
Çok emin konuşuyorsun Carlos'u yakından tanıyor olmalısın .... Hakan Şükür 37 yaşında ama ona laf söyletmiyorsun ....
Feneruim karları ile diğer storelerin karlarını topla kat kat sizden fazlayız ...ç forma satışlarına kombine satışlarına bak kat kat fazlayız bu fenerin başarısı değilde kimin başarısı ?
sizede hak veriyorum yani galatasaray Carlosu alsa bende çıldırırdım kıskançlıktan
Carlos'un dediğin gibi yıllık maaşından başka para aldığını duymadım. Maç başına ücretler de katıldığında 4 milyon Euro'nun üzerine çıkıyor ücreti. Ve 2 yıllık sözleşmesi var.
Carlos'un oynadığı oyunu da eleştiriyorsanız diyecek bir lafım yok. Ben tüm Fenerbahçe maçlarını izledim ve savunmayı nasıl toparladığını gördüm. 2 Anderlecht maçında da bence hatasız oynadı. Saha içersinde ve saha dışarsında çok şey kattı ve katacak Fenerbahçe. Kötü oynadı şu ana kadar diyen yoktur herhalde.![]()
"YÜCE ATATÜRK"