Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 144 arası toplam 144 sonuç

Konu: Türkiye - İtalya 75-84

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Herkes kötüydü arkadaşlar.Suçlu aramaya gerek yok.Ne sahada adam gibi oynayan bir takım var,nede saha kenarındada bu takımı bu turnuvaya hazırlayamamış,seçimlerde hata yapmamış bir antrenör var.2010'a hazırlıyorum diye bir mazaret olamaz.Önünde hangi turnuva varsa ona hazırlanacaksın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Solomon'u geçin takım oyunu diye birşey yok onda şov için oynuyor başka birşey yaptığı yok

Ayrica Hedo`nun bu Milli takimda isi yoktur diyenler bu turnuvadan sonra ne düsünüyorlardir merak ediyorum dogrusu Tek basina oynadi yahu turnuva boyunca.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam oyuncuların isteksiz hatalı olduğunu ben de kabul ediyorum. Kaya Hidayet'e uymaya çalıştı onu da Tanjeviç kenara aldı, unuttu orada.

Oyuncular arasında da kesinlikle sorun var. Tanjeviç bu sorunları çözemez. Oyuncular birbirini sevmezlerse de mücadele etmezler. Yardımlaşmazlar. Bu sorunu çözebilecek Türk bir koçtur. Tanjeviç zaten Fenerbahçe'de kalırsa, milli takıma oyuncu seçerken Fenerbahçe'de iyi oynayan oyuncuyu almazsa yine sorunlar çıkacak. Mirsad ile sorunlar çıkacak. Hem milli takımın hem de Fenerbahçe'nin geleceğini pek umutlu görmüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ayrica Hedo`nun bu Milli takimda isi yoktur diyenler bu turnuvadan sonra ne düsünüyorlardir merak ediyorum dogrusu Tek basina oynadi yahu turnuva boyunca.
    Ben açıkçası Hido, Memo ve Mirsad'ı tavırlarından dolayı milli takımda istemiyordum. Mirsad zaten çağrılmadı.

Bu maça kadar da Hido hakkında farklı düşünüyordum ama bugün sakat olmasına rağmen mücadelesini, oyununu görünce fikrim değişti. Hido olmasa rezil olmuştuk bugün. Hido hakkında kötü düşündüğüm için de özür diliyorum,yanlış düşünmüşüm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Provakatör Solomon mu kurtaracak bizi.. İsterseniz ırkçı deyin umrumda değil ama, Aurelio'ya dayanamıyorum ben hala.. Görünce tepem atıyor, Solomon'u kaldırmaz bu bünye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktin sende Solomon`a ha ! Ne isi var elin yabancisinin milli takimimizda.Adi üzerinde Türk Milli takimi.Türkler`den olusan milli takim.Sonradan Türk pasaportunu alipta Türk olunmuyor ! Alistiniz vallahi yabancilarin Milli takimimizda oynamasina.

Kerem Tunceri ne güne duruyor ? Onu neden almadi Tanjevic efendi ? Geciniz bu ayaklari.
    Bütün milli takımlar hep kendi vatandaşları dimi ben Almanya'da 3 siyahi saydım.Biraz çağdaş olalım.Dediklerin bundan 50 yıl önce geçerliydi.Solomon'a da takarım bu adamın Türk milli takımın da oynama şansı varsa takarım tabi ki.Türkiye dünya kupasında 6. olunca herkes başarı saydı.Tanjevic göklere çıkarıldı.Şimdi?Esas siz bırakın bu işleri.Geçen sene Memo,Hido'nun milli takıma gelmemesi Tanjevic'in suçu mu hadi canım!

Ha demek değil ki Tanjevic kusursuz onun da elenmemize sebep olacak hataları vardı bu turnuvada ama biraz durup düşünün.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çağdaşlık göstergesi Almanya'yı mı örnek almaktır, Memo kusura bakma ama sen benden de fanatiksin.. Milli Takımda bile Fenerbahçenin çıkarını düşünüyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çağdaşlık göstergesi Almanya'yı mı örnek almaktır, Memo kusura bakma ama sen benden de fanatiksin.. Milli Takımda bile Fenerbahçenin çıkarını düşünüyorsun..
    Burak abi tamam da yine taktın diyecekler Solomon oynasa farklı olmaz mıydı.Aynı şekilde Kerem Tunçeri.Oyun kurucularımız çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yahu Solomon'u alana kadar Kerem Tunçeri var ne Solomon'u o zaman Gerald Fitch'i ya da Malik Dixon'u alalım

NOT:Bende taktım Kerem Tunçeri'ye ama takılmicak gibi değil
    I'm back...

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bütün milli takımlar hep kendi vatandaşları dimi ben Almanya'da 3 siyahi saydım.Biraz çağdaş olalım.Dediklerin bundan 50 yıl önce geçerliydi.Solomon'a da takarım bu adamın Türk milli takımın da oynama şansı varsa takarım tabi ki.Türkiye dünya kupasında 6. olunca herkes başarı saydı.Tanjevic göklere çıkarıldı.Şimdi?Esas siz bırakın bu işleri.Geçen sene Memo,Hido'nun milli takıma gelmemesi Tanjevic'in suçu mu hadi canım!

Ha demek değil ki Tanjevic kusursuz onun da elenmemize sebep olacak hataları vardı bu turnuvada ama biraz durup düşünün.
    Yahu bize ne onlardan ! Ozaman neden Türk Milli takimi oluyor takimimizin adi ? Ozaman yapalim,karma devletler Milli takimi vs. Türk Milli takimi adinda mücadele ediyorsak,mutlaka Türklerin mücadele etmesi gerekiyor.Kerem Tunceri ne güne duruyor ? Engin Atsür ?

Ayrica Solomon`u da hic begenmiyorum,Kerem daha iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu bize ne onlardan ! Ozaman neden Türk Milli takimi oluyor takimimizin adi ? Ozaman yapalim,karma devletler Milli takimi vs. Türk Milli takimi adinda mücadele ediyorsak,mutlaka Türklerin mücadele etmesi gerekiyor.Kerem Tunceri ne güne duruyor ? Engin Atsür ?

Ayrica Solomon`u da hic begenmiyorum,Kerem daha iyidir
    Baran anlıyorum da bizim bir müracaatımız oldu kabul edilmedi ama kabul edilseydi daha iyi olurdu bunu anlatmaya çalışıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Burak abi tamam da yine taktın diyecekler Solomon oynasa farklı olmaz mıydı.Aynı şekilde Kerem Tunçeri.Oyun kurucularımız çok kötü.
    Farklı olurdu, ama benim anlayışıma ters bu.. Futbolda milli takımda Lincoln'ü oynatabiliriz faydalı da olur ama ben milli takımlarımızda damarlarında Türk kanı dolaşan oyuncuların oynamasını istiyorum.. Lincoln'ü Türk yapıp alsalar, Aurelio olayındaki tepkimin aynısını veririm.. Milli takım herşeyden önce gelir çünkü.. Her sıkıştığımız pozisyon için yabancı almak yerine, kendi oyuncularımızı daha iyi yetiştirmeye çalışmalıyız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Farklı olurdu, ama benim anlayışıma ters bu.. Futbolda milli takımda Lincoln'ü oynatabiliriz faydalı da olur ama ben milli takımlarımızda damarlarında Türk kanı dolaşan oyuncuların oynamasını istiyorum.. Lincoln'ü Türk yapıp alsalar, Aurelio olayındaki tepkimin aynısını veririm.. Milli takım herşeyden önce gelir çünkü.. Her sıkıştığımız pozisyon için yabancı almak yerine, kendi oyuncularımızı daha iyi yetiştirmeye çalışmalıyız..
    Doğru diyosun ama Baran'a yazdığım cevap buna da bir açıklama getiriyor.Durup dururken ben Solomon gelsin oynasın demedim.Daha önce böyle bir mevzu oldu ondan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bırakın Solomon'u Allah aşkına..Kerem Tunçeri ve Tutku Açık gibi değerlerimiz varken niye diğer oyunculara takılıp kalıyoruz anlamıyorum..Bence Tanjevic bu turnuvada kendini attırmak için elinden geleni yaptı.Tanjevic yerine Aydın Örs gelirse çok başarılı olur Millî takımımız.Önümüzdeki turnuvaya bakacağız artık n'apalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda İtalya'ya yenilerek çeyrek finale çıkma şansını kaybeden (A) Milli Basketbol Takımı'nın Antrenörü Bogdan Tanjeviç, geleceğiyle ilgili olarak ''Benim için sözleşmem devam ediyor, sonuna kadar buradayım'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tanjeviç, maça çok iyi başlamalarına rağmen 2. periyottan itibaren savunmada yetersiz kaldıklarını söyledi.

Tanjeviç, ayrıca gösterdiği başarılı performanstan dolayı da Hidayet Türkoğlu'nu kutladı. Hidayet ise ''İyi başladık ama kötü bitirdik'' ifadesini kullanırken, takım olarak iyi bir performans sergilediklerini ancak sonucu getiremeyip elendiklerini söyledi.

hidayet'in alnından öpüyorum....

Nesil
    2006

Default ''Yenilgiyi hazmedemiyorum''

35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda İtalya'ya yenilerek çeyrek finale veda eden (A) Milli Basketbol Takımı'nın oyuncusu Kaya Peker, ''Yenilgiyi hazmedemiyorum'' dedi.

Maç sonrası basına açıklama yapan milli basketbolcu, ''Son şansımızı da yitirdik. Bu şekilde maç kaybetmemeliydik. Oyunun kontrolü bizdeydi. Bu kadar farklı birinci ve ikinci yarı olmamalıydı'' diye konuştu.

Çok üzgün olduğunu ifade eden Kaya, turnuvada alınan kötü sonuçlarla ilgili olarak, hiç bir basketbolcunun bu sonuçları hak edecek kalitede olmadığına inandığını söyledi. Antrenör Bogdan Tanjeviç ile ilgili bir soruya ise Kaya, ''Bu konuda konuşmak benim işim değil. Herkes televizyondan maçı görüp kendi kararını verebiliyor'' diye yanıt verdi.

Hidayet Türkoğlu da iyi başladıkları maçı kazanmaları gerektiğini belirterek, ''Her iki takım içinde iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Biz daha iyisini yapmaya çalıştık. Fakat sonuçta kazananlar onlar oldu'' dedi.

Antrenör Tanjeviç de ''Büyük olasılıkla en iyi maçımız oldu. Ama Bulleri'nin oyunu, oyun kapasitesi bizim sistemimizi bozdu. Rakibimizi tebrik etmekten başka bir şey yapamam'' diye konuştu.

10.09.2007
    Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Sonuna kadar burdayım"

35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda İtalya'ya yenilerek çeyrek finale çıkma şansını kaybeden (A) Milli Basketbol Takımı'nın Antrenörü Bogdan Tanjeviç, geleceğiyle ilgili olarak ''Benim için sözleşmem devam ediyor, sonuna kadar buradayım'' dedi.
    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tanjeviç, maça çok iyi başlamalarına rağmen 2. periyottan itibaren savunmada yetersiz kaldıklarını söyledi.
    Tanjeviç, ayrıca gösterdiği başarılı performanstan dolayı da Hidayet Türkoğlu'nu kutladı. Hidayet ise ''İyi başladık ama kötü bitirdik'' ifadesini kullanırken, takım olarak iyi bir performans sergilediklerini ancak sonucu getiremeyip elendiklerini söyledi.

10.09.2007

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

20. Default

Marca, Tanjeviç'i bombaladı!

İspanyol spor gazetesi Marca, 35. Avrupa Basketbol Şampiyonası ile ilgili yaptığı değerlendirmede, (A) Milli Basketbol Takımı'nın antrenörü Bogdan Tanjeviç'i ''Formsuz antrenörlerin kralı'' olarak gösterdi.

Türkiye (A) Milli Basketbol Takımı oyuncularının her birinin bireysel olarak ''gösteri yapan, iyi basketbolcular'' olduklarını belirten Marca, ''Türk Milli Takımı ağaç gibi bir takım ama Tanjeviç'e karşı! Antrenör oyuncularla kontak kurmayı başaramadı, bu her maç görüldü. Tanjeviç'in Türkiye'deki geleceği karışık ve bir kasırganın ağzında'' ifadelerini kullandı.

Marca gazetesi ayrıca, Türkiye'nin 35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın başında favorilerden biri olarak gösterildiğini ancak bekleneni veremediğini yazdı.

10.09.2007

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Marca ilk defa bizim için doğru düzgün bir haber yapmış Doğru yazmışlar ne diyelim...
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir antrenör beLasıda basket takımımızın başında şimdi.Her daLda her yerde revizyon şart artık.MiLLi takımLar bazında hiç bir yerde başarı eLde edemiyoruz.Çok kötü bir durum..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

23. Default

Kaya verilmeyen şansa kızgın

A Milli Basketbol Takımı oyuncusu Kaya Peker, çok iyi oynadıkları İtalya maçını kaybetmeyi hazmedemediğini söyledi.

İtalya maçının ilk çeyreğinde çok iyi oynamasına rağmen daha sonra antrenör Tanjeviç tarafından uzun süre kenarda tutulan Kaya, "Dün kendimi iyi hissediyordum. Takıma daha iyi şeyler vereceğime de inanıyordum. Hocamız dün o şekilde karar verdi. Benim kendi açımdan tek söyleyebileceğim şey daha fazla oynasaydım daha fazla yararlı olabilirdim" dedi.

Tanjeviç'e bu kararından dolayı kızgın olup olmadığıyla ilgili soruya ise milli basketbolcu, "İnsanın içinde mutlaka bir kızgınlık oluyor. Hele ben aşırı düzeyde yaşıyorum bunu. Çünkü ben duygularıyla oynayan bir oyuncuyum. Bu kadar kötü geçirdiğimiz bir turnuvada bu kadar galibiyete yaklaştığımız bir maçı kaybetmeyi ben hazmedemedim. Maçın sonunda da buna inanamadım. Gerçekten çok üzüldüm. Slovenya maçını da kazanabildik. O da bizim elimize kadar gelen bir maçtı. Biz, hala söylüyorum kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Bunu söylemekten de hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim. Bizim takımımız bu tür maçları kazanabilecek güçte. Türkiye milli takımı 15 sayı öne geçtiği bir maçı kaybedecek bir takım değil" şeklinde konuştu.

Mehmet ve Hidayet ile birlikte oynadklarında çok daha fazla faydalı olduklarını ifade eden Kaya, "Sahada birbirimizi tamamlıyoruz. Ben bu şekilde oynarken oldukça yararlı olduğumuzu düşünüyorum. Maçta olmadığımız dönemlerde de birlikte oynarsak daha yararlı oluruz diye konuşuyoruz" diye konuştu.

Kaya yarın oynayacakları Fransa maçıyla ilgili olarak da, "Ben açıkcası pek umutlu bakamıyorum. Kimseyi de bu saatten sonra kandırmak istemiyorum. Çıkıp bu maçı alacağız demek pek akıllıca gelmiyor. zaten herşey ortada. Mutlaka biz çıkıp mücadele edeceğiz ama bir söz verecek durumda da değiliz. Ama yine de çıkıp mücadele etmemiz lazım çünkü biz Türkiye A Milli Basketbol takımıyız" ifadelerini kullandı.

12.09.2007
    Kaynak: DHA

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Geç yazıyorum ama olsun...

Eğer bir takımda bir oyuncu 30 atıyorsa o takım kazanamaz neden kazanamaz..Çünkü basketbol BiR Takım Oyunudur..Ve takımın attığı sayının yarısını bir oyuncu atıyorsa geri kalan 11 kişi 1 oyuncucun attığı sayıyı atıyorsa takım olamamışşsın demektir ve kaybetmeye mecbursundur

Lütfen karşı çıkmak isteyenler bana Kobe'den falan bahsetmesinler...İstisnalar kaideyi bozmaz..Eğer bozsaydı Milli takım beni yanıltırdı
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri