1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Türkiye - İtalya 75-84

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Burak abi tamam da yine taktın diyecekler Solomon oynasa farklı olmaz mıydı.Aynı şekilde Kerem Tunçeri.Oyun kurucularımız çok kötü.
    Farklı olurdu, ama benim anlayışıma ters bu.. Futbolda milli takımda Lincoln'ü oynatabiliriz faydalı da olur ama ben milli takımlarımızda damarlarında Türk kanı dolaşan oyuncuların oynamasını istiyorum.. Lincoln'ü Türk yapıp alsalar, Aurelio olayındaki tepkimin aynısını veririm.. Milli takım herşeyden önce gelir çünkü.. Her sıkıştığımız pozisyon için yabancı almak yerine, kendi oyuncularımızı daha iyi yetiştirmeye çalışmalıyız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Farklı olurdu, ama benim anlayışıma ters bu.. Futbolda milli takımda Lincoln'ü oynatabiliriz faydalı da olur ama ben milli takımlarımızda damarlarında Türk kanı dolaşan oyuncuların oynamasını istiyorum.. Lincoln'ü Türk yapıp alsalar, Aurelio olayındaki tepkimin aynısını veririm.. Milli takım herşeyden önce gelir çünkü.. Her sıkıştığımız pozisyon için yabancı almak yerine, kendi oyuncularımızı daha iyi yetiştirmeye çalışmalıyız..
    Doğru diyosun ama Baran'a yazdığım cevap buna da bir açıklama getiriyor.Durup dururken ben Solomon gelsin oynasın demedim.Daha önce böyle bir mevzu oldu ondan

Mesaj Yetkileri