1 ile 30 arası toplam 232 sonuç

Konu: Türkiye - Macaristan

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Milli takımın 2 maçında Servet'in de durumu ciddi ise 3 oyuncumuzu kaybettik. Hadi Arda ve Sabri'nin sakatlanmasını anladım da, dağ gibi kocaman Servet'i nasıl sakatladılar. Bu arada ben bunları yazarken gol oldu. Halil attı Bir de Hakan Şükür'e gönderme yapan arkadaşlara diyecek hiçbir lafım yok. Hakan bu maçta oynasaydı maçta bu kadar zorlanmazdık.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Milli takımın 2 maçında Servet'in de durumu ciddi ise 3 oyuncumuzu kaybettik. Hadi Arda ve Sabri'nin sakatlanmasını anladım da, dağ gibi kocaman Servet'i nasıl sakatladılar. Bu arada ben bunları yazarken gol oldu. Halil attı Bir de Hakan Şükür'e gönderme yapan arkadaşlara diyecek hiçbir lafım yok. Hakan bu maçta oynasaydı maçta bu kadar zorlanmazdık.

Oynasa neden oynadı.Oynamasa neden oynamadı.Artık bazı şeyLeri aşmamız gerek.Serdar Özkan oyuna girince aLkış aLmasının en büyük nedeni artık bazı genç ve geLecek vaad eden adamLarın da bu takımda oLması gerektiğini göstermeye çaLıştı haLkımız.

GüzeL gaLibiyet yoLa devam..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Oynasa neden oynadı.Oynamasa neden oynamadı.Artık bazı şeyLeri aşmamız gerek.Serdar Özkan oyuna girince aLkış aLmasının en büyük nedeni artık bazı genç ve geLecek vaad eden adamLarın da bu takımda oLması gerektiğini göstermeye çaLıştı haLkımız.

GüzeL gaLibiyet yoLa devam..
    Görüşlerimiz o kadar farklı ki, tartışmamıza bile gerek yok. Neyse. Kendi adıma konuyu kapıyorum.
    Galibiyet iyi oldu ama bence 11e 11 iken çok iyi oyun sergileyemedik. Her maçta da rakipten 1 futbolcunun atılmasını bekleyemeyiz. Bu oyunu son 25 dakikadaki oyunu 90 dakikada sergileseydik şu anda çok daha farklı skorları konuşuyor olurduk.
    Servet'in durumu ise beni çok üzdü. İnşallah önemli birşeyi yoktur. Benim sevdiğim bir oyuncu Servet. Bugün de iyi performans sergiledi. Umarım bu güzel oyununu Galatasarayda da sürdürür.

Mesaj Yetkileri