1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Belözoğlu'na kınama

Hybrid View

Senin kolunda Türk Milli Takımının pazubandı var, gidiyorsun basın tribününe küfürler ediyor, el-kol hareketleri yapıyorsun! Bu kadar iğrenç bir davranış görmedim, Emre'nin mutlaka cezalandırılması lazım, kesinlikle ahlaksızlıktır.

Atatürk'ün sözü akla geliyor hemen, "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."... Atatürk ne kadar doğru söylemiş. Emre bu ahlaka sahip değil.

İngiltere'de rezil oldu zaten yaptığı ırkçı şeylerden dolayı Emre, orada bile gündem konusu oldu, İsviçre maçında yaptığı tahrikler ve iğrençlikler ortada, şimdi de basın tribününe el kol sallamalar. Kolunda pazubandı olan bu ahlaksız futbolcu milli takımımıza yakışmıyor, onu asla görmek istemiyorum o formanın altında. Yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Az bile yapmış, böyle basına herşey mübah..

Helal sana Emre.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Senin kolunda Türk Milli Takımının pazubandı var, gidiyorsun basın tribününe küfürler ediyor, el-kol hareketleri yapıyorsun! Bu kadar iğrenç bir davranış görmedim, Emre'nin mutlaka cezalandırılması lazım, kesinlikle ahlaksızlıktır.

Atatürk'ün sözü akla geliyor hemen, "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."... Atatürk ne kadar doğru söylemiş. Emre bu ahlaka sahip değil.

İngiltere'de rezil oldu zaten yaptığı ırkçı şeylerden dolayı Emre, orada bile gündem konusu oldu, İsviçre maçında yaptığı tahrikler ve iğrençlikler ortada, şimdi de basın tribününe el kol sallamalar. Kolunda pazubandı olan bu ahlaksız futbolcu milli takımımıza yakışmıyor, onu asla görmek istemiyorum o formanın altında. Yazık.

Bende sana yazık diyorum. Adam herkesin kötü oynadığı maçta doğal olarak oda kötü oynuyor. O eleştiriliyor. Hep onun üstüne gidiliyor. Çok doğru bir hareket. Böyle basına iyi yapmış o. Helal olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Sana yazık bence...Emre hem zeki,hem çevik,hemde ahlaklı.Bir el kol hareketei yaptı diye ahlaksız mı oldu şimdi..O formaya yakışmayan çok kişiler var ama Emre'ye yakışıyor..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Sana yazık bence...Emre hem zeki,hem çevik,hemde ahlaklı.Bir el kol hareketei yaptı diye ahlaksız mı oldu şimdi..O formaya yakışmayan çok kişiler var ama Emre'ye yakışıyor..
    Sana mı yazık diyorum ben?!

Emre ahlaklı falan değil. Bir kol hareketinden bahsetmiyorum. İsviçre maçındaki olayları, İngiltere'deki ırkçı söylemleri ve saha içindeki iğrenç çirkeflikleri ve son olarak da bu maçtaki kol hareketi. Sanırım yeter, daha fazla açıklamaya gerek yok.

Forma hiç yakışmıyor ona, inşallah hakettiği cezayı alır.

Mesaj Yetkileri