1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Servet'te kırık !!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Manisa maçından sonra Servete en ağır yüklenenlerden birisi olmama rağmen ne olursa olsun bir insanın,heleki Galatasarayın formasını giyen bir futbolcunun sakatlanma haberine Lütfen gülmeyelim yada oh be kurtulduk gibi mesajlar yazmayalım...

Serveti ararda olabiliriz..Bouzide hiç güvenmeyin paso hata yapıyor..Son milli mac örnek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Manisa maçından sonra Servete en ağır yüklenenlerden birisi olmama rağmen ne olursa olsun bir insanın,heleki Galatasarayın formasını giyen bir futbolcunun sakatlanma haberine Lütfen gülmeyelim yada oh be kurtulduk gibi mesajlar yazmayalım...

Serveti ararda olabiliriz..Bouzide hiç güvenmeyin paso hata yapıyor..Son milli mac örnek
    Fenerbahçe ve Beşiktaş oyuncularına gülebilir miyiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    heleki Galatasarayın formasını giyen bir futbolcunun
    Tamam sakatlanma haberlerine asla gülmeyiz veya veya oh be kurtulduk demeyiz ki çok yanlış olduğunun çoğu kişi bilincindedir.Peki bu laf niye?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Tamam sakatlanma haberlerine asla gülmeyiz veya veya oh be kurtulduk demeyiz ki çok yanlış olduğunun çoğu kişi bilincindedir.Peki bu laf niye?
    Kardesim diger takım taraftarları gülsün ben onları takmıyorum..Mesajı yazmamdaki niyet su Gsli arkadaslar gülmesin gibisinden..Bos yere tartısma cıkıyor....Mesajımı iyi okuyun.Çünkü sakatlanmasını isteyen vardı önceden renkdaslarımı uyarmak istedim..AnlayanaOLay bitmişdirBundan sonra mesajlarınıza dikkat edin..İyi günler şimdilik..

Mesaj Yetkileri