Beşiktaş zorlanabilir gözüm özer ve necati'de olacak.......
Beşiktaş zorlanabilir gözüm özer ve necati'de olacak.......
Beşiktaş maçlarını severek izlerim ama bu maç farklı bu maç Beşiktaşın rakibinde Necati ve Özer var maçı heyecanla bekliyorum inşallah Özer ve Necati'yi izleriz.
ozerin banko kendi kalesine bir golu vardir
bu arada x , y'i vurur
demedi demeyin
![]()
Maçın başında gol bulursak 0-3 bulamazsak 0-1 kazanırız.. Sonuçta Beşiktaş ne olursa olsun alır bu maçı..
biktim 1-0 sonuclardan bisefer de farkli yensek. insallah..
Beşiktaş, Gökhan'sız gidiyor
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün tamamladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı bir antrenman yapan siyah-beyazlı oyuncular, taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Beşiktaş'ın bugünkü idmanında sakatlığı süren Gökhan Zan'ın takımdan ayrı koşu yaptığı, Koray'ın ise takımla birlikte çalıştığı bildirildi.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, Gökhan Zan'ın Ankara'ya götürülmeyeceğini, Koray ve Serdar Özkan'da ise sorun olmadığını açıkladı.
Dr. Optur, Koray'ın herhangi bir sorunu olmadığını, milli takım dönüşünden itibaren tedavi gören Serdar Özkan'ın ise kadroda yer alacağını ve genç oyuncunun Ankaraspor maçında oynama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Öte yandan FC Zürih ile yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının son anlarında oyuna girmek istemeyen ve bu nedenle kadro dışı kalan, ancak daha sonra affedilen Mert Nobre de teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından Ankaraspor maçı kafilesine alındı.
Beşiktaş'ın Ankara kadrosunda yedek kaleciler Murat ve Atilla'nın yanı sıra Mehmet Sedef, Aydın ve Batuhan yer almadı.
Beşiktaş kafilesi saat 17.00'de uçakla Ankara'ya gidecek. Yenikent ASAŞ Stadı'nda yarın saat 18.00'de başlayacak maçı hakem Vedat Yüksel yönetecek.
14.09.2007
Kaynak : AA
Ve bir süpriz olmazsa Diatta sahada![]()
Bu maçta Diatta'yı seyredebileceğiz.Görecez nasıl bir oyuncuymuş.
zaten bu mactada diattayı oynatmassa elestiriler artar![]()
Neden Diatta bukadar sorun oldu.Demek ki ondan iyi oynayanlar var ki oynatılmıyor.
FM Gazetesi
Beraberlik olabilir ama Bjk galibiyete yakın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
insallah kotu cikmaz
Diatta'nın iyi oynayacağına inanıyorum.Lakin İbrahim Kaş'ta var.Ne yapıp edip maçı almalıyız.Bu arada maç Asaş stadında mı yoksa 19 Mayis'ta mı?
Bakalım nasıl oynayacak diatta . Ben iyi bir defans olduğunu düşünüyorum bu maçta iyi oynayıp formayı kapabilir ileriki haftalarda.
Berabere bitebilir.Jaba varken..Ama Beşiktaş daha yakın.
Skor tahmini :1-0 Beşiktaş
So what?
Saike
O bu farketmez.Ka-za-na-ca-ğız..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bu hafta maçları gerçekten çok güzel..Ankaraspor'u merak ediyorum..Yeni transferlerle nasıl performans sergileyecekler..
Ya berabere ya da Beşiktaş kazanır, ayrıca Ankaraspor'un 3 yeni oyuncusu Necati, Emre, Orhan nasıl bir performans sergileyecek acaba
(/s)
Ankaraspor yenilmez..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Jaba yok tita var..
Ankaraspor slovak milli takım kalecisi de aldı bakalım nasıl bir maç olacak
Ankara da ilk 3 haftadaki ankara degil...Transferin son gününde yabancı futbolcular aldı..15 günlük ara onlara yaradı..
Her iki takımada basarılar:9
Son sözümü aksam söyliyecem anlayana![]()
Diatta bu maçta ilk 11'de oynayacak... İlk kez sahada bakalım nsl bir performans sergiler...
Diatta - Higuain ilk 11de Oynayacak bakalım nasıl oynayacaklar
Cisse-Koray çift ön libero çıkacağız maça.Delgado ve Ricardinho ilk 11 de yok.Ben en az birisinin ilk 11de olma taraftarıyım ama neyse...
hiişşşt susun bakem maç başlıo![]()
Bu arada forma Necatinin üzerine yakışmış
Beşiktaş alır bu maçı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
toraman kaçırdı dakika 5
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..