cok iyi gidiyorsun gercekten devamini merakla bekliyoruz
cok iyi gidiyorsun gercekten devamini merakla bekliyoruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Çok iyi gidiyo abi
Liverpool ve Barça maçlarından puan çıkarman güzel olmuş..
tebrikler gzl gidiyosun.. Takımın iyi bir hava yakalamış..
basarilar supersin
Yorumun için saol.. Bencede puan çıkarmak güzel oldu Barça deplasmanından
Yorumun için saol.. Renatoyu bende düşünmeye başladım ama Maresca şuan iyi bir form yakaladı neler olacağını zaman gösterecek
Yorumun için saol..
Yorumun için saol.. Devamı her zaman gelicek
Yorumun için saol.. 2 maçta zor geçti ama 2 maçtanda puan çıkardık..
Yorumun için saol.. Takım söylediğin gibi çok iyi hava yakaladı..
Yorumun için saol..
--
Şampiyonlar Ligi Grup 5. Maç
--
La Liga 13. Hafta
--
La Liga 14. Hafta
Real Madrid maçı müthiş geçti.. İlk yarıda Makukula'nın attığı 2 golle 0-2 öne geçtik.. Fakat 2. Yarı Real'in baskısına dayanamayıp 2 gol yedik ve maç 2-2 oldu. Son dakikada Kanoute'nin yedeği Kerzhakov müthiş hızını ve bitiriciliğini birleştirdi ve bize 3 puanı getirdi..
--
La Liga 15. Hafta
Valencia maçıda Real maçı gibi müthiş geçti.. Kanoute'nin attığı golle 90. dakikaya kadar 0-1 önde götürdük maçı.. Hakemin 4 dakikalık uzatmayı gösterdiği an Valencia baskısını arttırdı ve 90+2'de durumu 1-1'e getirdi.. 3 puan'ı kaçırdığımız için üzülürken 90+3'te Makukula attığı gol bizi havalara uçurdu 2. gol'ün sevinci bitmeden Kanoute 3. golü attı ve Valencia'yı yıktı..
--
La Liga Puan Durumu
15. Hafta sonunda Valencia'nın 2 puan önündeyiz amacımız ilk devre'yi önde kapatıp 2. devre'ye en iyi şekilde başlamak..
su ana kadar gercekten muhtesem gidiyorsun insallah sezon sonundada boyle bir grafik goruruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
valencia maçını ben yönetsem kalpten giderdimçok güzel gidiyo üç büyükten deplasmanda 5 puan çok iyi...
Ligde de lidersin Real i yenmişsin gzl gidiyorsun başarılar...
Şu ana kadar çok iyi gidiyorsun inşallah bozulmaz
Yorumun için saol.. Dediğin gibi inşallah sezon sonundada böyle bir grafik çizmiş oluruz..
Yorumun için saol.. Valla Ben kalpten gidiyordumAyrıca İspanya'nın 3 devinden çıkartabileceğim en yüksek puanı çıkardım mutluyum..
Yorumun için saol.. Real'i evinde yenmek benim içinde sürpriz oldu ama güzel oldu![]()
Yorumun için saol.. Umarım bencede bozulmaz.
--
Şampiyonlar Ligi Grup 6. Maç
--
Şampiyonlar Ligi Grup Sonucu..
Gruptan 1. çıktığımız için çok mutluyuz.. 1. turda rakibimiz Benfica.. Bence Benfica'nın kaliteli bir kadroya sahip olmasına rağmen Çeyrek Final şansımız daha fazla..
--
La Liga 16. Hafta
--
La Liga 17. Hafta
![]()
Kardeşim cok güzel gidiyosun La Liga'da şampiyonluk bekliyorum![]()
Evet abi şampiyon olursun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yorumun için saol.. şampiyonluk için herşeyi yapıyorum..
Yorumun için saol.. İnşallah olurım..
--
La Liga 18. Hafta
--
Copa Del Rey 5. Tur 1. Maç
Bu maç için söyleyecek hiçbirşeyim yok 0-3 önde iken 4-3 yeniliyoruz
--
La Liga 19. Hafta
--
Copa Del Rey 5. Tur 2. Maç
İspanya Sallanıyor!!! Bu maç muhteşem oynadık.. Rakibi tamamen yarı sahalarına gömdük, 10 kişi kalmalarını sağladık ve penalltıyı gole çevirdik.. Gerisi dikiş söküğü gibi geldi ve Kanoute'nin 4 golü ile Barcelona'yı adeta dağıttık..
barcelona maci kotu olmus ama supersin yinede
2.Barça maçı ve R.madrid maçı süper olmuş abi puan durumunu koyabilirmisin?
Kolayca Şampiyon olursun gibi geliyor.Çok iyi gidiyorsun Tebrikler.
sevilla ispanya liginin kralı hele kanoute oyundaki en ii forvet bence bitiriclik 20 adamda![]()
Yorumun için saol.. Biraz sonra koyucam..
Yorumun için saol.. Umarım dediğin gibi kolayca şampiyon olurum![]()
Yorumumn için saol.. Kanoute süper forvet
--
La Liga 23. Hafta
--
La Liga 24. Hafta
--
La Liga 25. Hafta
Daha birçok maç oynadım fakat hazırlamadım az sonra ekliycem onlarıda..![]()
tebrikler yoluna dolu dizgin ilerliyosun
Tyler Durden- Fight Club
Tebrikler iyi gidiyorsun Başarılar..
Yorumun içn saol.. takımın girdiği hava çok iyi
Yorumun için saol..
--
Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
--
La Liga 26. Hafta
--
Copa Del Rey Çeyrek Final 2. Maç
2. Maç Yenilsekte Yarı Final'e kalıyoruz.. Yarı final'de rakibimiz Levante..
--
La Liga 27. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maç
Bu maç Adeta şov yapıyoruz sahadaki 11 oyuncumuzda harika oynuyor ve Benfica'yı gole boğuyoruz.. Çeyrek Final'de rakibimiz Milan..
--
La Liga 28. Hafta
--
La Liga 29. Hafta
--
La Liga Puan Durumu
Ligin bitmesine 9 hafta kaldı ve 2. Real Madrid'in 9 puan önündeyiz.. Avantajımız yüksek fakat 9 hafta'da herşey olabilir..
Başarılar... Çok iyi gidiosun.
Satmak isteyip de satamadığın oyuncular için şu yolu deneyebilirsin:
Satılık listesine koyarsın, istenen ücreti de 0 yaparsın. "Kulübün ihtiyacı yok" işaretlersin. İlgilenenler olunca da onlara istediğin fiyata önerirsin.
güzel gidiyosun çok rahat şampiyon olursun...
Tebrikler abi süpersin.
Yorumun için ve önerin için saol
Yorumun için saol.. İnşallah şampiyon olucam..
Yorumun için saol..
--
La Liga 30. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç
--
La Liga 31. Hafta
Ligdeki ilk yenilgimizi alıyoruz
--
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç
Ve şampiyonlar Ligi'nde yarı finaldeyiz!!! Yarı Final'de rakibimiz Real Madrid..
Ligi bi tarafa koyarsak ki aslında ispanya ligi şampiyonlar ligi kadar zor ama şampiyonlar liginde yarı finale kalman büyük başarı kardeş..
tebrikler..
Ayrıca benim başıma her zaman kendi evimde bela olan Deportivo yu 2-1 de olsa yenmişsin ..
Demekk ki Deportivo yenilebiliniyormuş
tekrar tebrikler
Harika gidiyorsun abi bu gidişle ligdede şampiyonlar ligindede şampiyon olursun abi tebrikler başarılar.
Senden Cl'yi bekliyorum..![]()
şampiyonlar ligi kupası sende![]()