Gene son dakika golü olyodu![]()
Gene son dakika golü olyodu![]()
Ben böyle hakemin .......
Bu kadarda olmaz ya..![]()
Bu kadar olamaz.Bir hakem ancak böyle kalitesini belirtir.Şu anda acaip sinirliyim.O pozisyona verdiği gerekçeyi gerçekten çok merak ediyorum.El dese el değil , offside dese offside değil.Bu kadar da olamaz.Bir takımın 2 puanı bukadar kolay alınmamalı!!!!!!!!
FM Gazetesi
Bize geçen sene her maçta yapılanlar bir maçta olunca amma abarttınız tabi alışık değilsiniz!
Beşiktaşın puan kaybetmesi iyi oldu..Tahmin oyunundada bildim...Darısı Fenerbahcenin başına![]()
Memo devam et sen canım
ama unutma bu konunun adı BJK-ANK.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Abi şakamı yapıyorsunuz? Ne elinden bahsediyorsunuz siz ya!
FM Gazetesi
Akbabalar üşüştü yine.
So what?
Saike
Görkem ne yapsınlar.
Şu anda başka bir savunma mekanizmaları yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaşlı arkadaşlara bir Galatasaraylı olarak katılıyorum. Beşiktaş'ın hakkı yenildi.
Memo, geçen sene ne oldu ben bilmem.Bana bu maçtaki attığımız golün neresi geçersiz onu açıkla.
Maçın hakkı beraberlikti zaten.İyi oldu.
Beşiktaş topu ağlara gönderdi ancak hakem golü vermedi... Soldan gelen ortayı Senecky elinden kaçırdı ve top ağlar gitti ancak hakem bu pozisyonda Nobre'nin topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle golü vermedi...
O pozisyona el diyenler:gerçekten size diyecek bir laf bulamıyorum.
FM Gazetesi
Beyler konumuz Ulusoy vs vs değil. Ben bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Elle uzaktan yakından alakası yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mertcan sodaya ihtiyacımız yok canım.Sadece olanları tartışıyoruz.Ancak sizin F.Bahçe'li olarak neden hemen Ankara'yı savunduğunuzu anlayamadım.
hakem hatalıydı doğrudur ama art niyetli değildir bunu yapmak istemez evine gidince nasıl kızarlar (Ulusoy) ona!
Ya arkadaşlar bırakında biz BJk liler tartışalım bize öncelik verin.Zaten tansiyonumuz yüksek durumda morel bozuyorsunuz.Tabii bu sözüm morel bozucu konuşanlara.Yanlış anlaşılmasın.Tabii herkes konuşacak ama morel bozuyorsunuz.Ayrıca konumuz ulusoy değil.Hakem golü vermediyse Ulusoy ne yapsın.Hayret birşey ya.Gereksiz konuşuyorsunuz.
FM Gazetesi
Kişilere hakaret et sonra gel benim düşüncelerime karış. Ben gol doğru veya yanlış derim ama sen federasyona burada hakaret edemessin. Sonuçta bunlar yapıyor. Gerektiği zaman yanlış mı doğru mu yaptıkları belli olacak. Ama gelipte bu forumda hakaret edemessin. Sonra geliyorsun bilmemne sitenin linkini yazıyorsun bunların neresi doğal. İster gol derim ister demem bu benim düşüncem seni ilgilendirmez. Ama ben gelipte senin hakaret içeren veya bir site linki ile oluşan mesajını okukmak zorunda değilim...