1 ile 30 arası toplam 335 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Ankaraspor-Beşiktaş

Hybrid View

Besiktas son 2 haftadir oynadigi futbolun puanini aliyor.Besiktas bugünde 3 puani hakedecek bir futbol oynamadi.Tamam hakem yanlis karar vermis olabilir ama Bjknin bu pozisyonun ardina siginmamasi lazim.90 dakika net bir atagin yoktu,pozisyonun yoktu.

Ben macta en cok Bilal Kisa`yi begendim,müthis bir sol kanat,gercekten 3 büyüklerde oynayabilecek kapasitede biri.Ankaraspor`u 2.yarida sahlandiran isim oldu.Galatasaray`da olmasini cok isterdim (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Besiktas son 2 haftadir oynadigi futbolun puanini aliyor.Besiktas bugünde 3 puani hakedecek bir futbol oynamadi.Tamam hakem yanlis karar vermis olabilir ama Bjknin bu pozisyonun ardina siginmamasi lazim.90 dakika net bir atagin yoktu,pozisyonun yoktu.

Ben macta en cok Bilal Kisa`yi begendim,müthis bir sol kanat,gercekten 3 büyüklerde oynayabilecek kapasitede biri.Ankaraspor`u 2.yarida sahlandiran isim oldu.Galatasaray`da olmasini cok isterdim (:

Baran katılıyorum , belki çok iyi oynamadım ama öyle veya böyle bir gol atınca da hakemin vermesi gerekiyor değil mi

Hakem " BJK bu maç zaten iyi değildi bırak bu golü vermeyeyim mi diyecek "

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Pozisyonu bir daha izledim gol. Yan hakem yanlış uyardı. Ama o gol sayılsaydı Beşiktaş Türkiye'nin en ballı takımı ilan ederdim. Geçen sezonda dahil son dakikalarda çok gol atan bir takım.

Demek ki neymiş , maç heyacanına kapılıp X takımlı isem Y takımının kuyusunu , Y takımlı isem X takımının kuyusunu kazmayacakmışım.

Senin için demiyorum, sen zaten ilk mesajında gol veya değil diye bişey dememiştin, senin nezdinde diğer arkadaşlara söylüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Baran katılıyorum , belki çok iyi oynamadım ama öyle veya böyle bir gol atınca da hakemin vermesi gerekiyor değil mi

Hakem " BJK bu maç zaten iyi değildi bırak bu golü vermeyeyim mi diyecek "
    Yok yanlis anladin beni.Kesinlikle vermeliydi hakem o golü,cok yanlis bir karar.Hatta ben golün iptal nedeninin Nobre`nin elle temas edilmesi oldugunu duyunca cok güldüm Yani abuk subuk bir karardi.

Demek istedigim Besiktas`in maci bu hale kendi getirmesidir.Son siradaki rakibine puan kaybediyor,atagi yok karsi takima.Eger sampiyon olmak istiyorsa ne bilim,mutlaka iyi oynayip gol atmaliydi.Ama Bjk iyi oynamadi.Bunu anlatmak istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Sonuna kadar katılıyorum Baran. Yalnız gol pozisyonu kesinlikle gol yani. Elle uzaktaan yakındaan alakası yok. Fanatikliği artık bırakmamız gerek.

Mesaj Yetkileri