kesinlikle gol yan hakem'in hatası.....
Kesinlikle. Bu pozisyona el diyenlerin herhalde gözünde sorun vardır.![]()
Besiktas son 2 haftadir oynadigi futbolun puanini aliyor.Besiktas bugünde 3 puani hakedecek bir futbol oynamadi.Tamam hakem yanlis karar vermis olabilir ama Bjknin bu pozisyonun ardina siginmamasi lazim.90 dakika net bir atagin yoktu,pozisyonun yoktu.
Ben macta en cok Bilal Kisa`yi begendim,müthis bir sol kanat,gercekten 3 büyüklerde oynayabilecek kapasitede biri.Ankaraspor`u 2.yarida sahlandiran isim oldu.Galatasaray`da olmasini cok isterdim (:
Besıktasın golü verilmedi evet..Ayrıca her zaman da savunmalara bahane bulmayın besıktas büyük bir takım böyler savunmalardan etkilenmemesi lazım..Üstelik sampiyonlar liginde bazı maclarda besıktasda savunma yapmak zorundaGünümüz futbolunda savunma önemli...
Bence besıktas gol yollarndada sorun cekiyor bunuda istatistikler gösteriyor..İddaa programlarındada söylüyorlar![]()
Kim ne derse desin buz gibi golümüz yendi.Spiker elle attı dedi ama Nobre'nin en küçük bir teması bile yok.
Pozisyonu bir daha izledim gol. Yan hakem yanlış uyardı. Ama o gol sayılsaydı Beşiktaş Türkiye'nin en ballı takımı ilan ederdim. Geçen sezonda dahil son dakikalarda çok gol atan bir takım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
fenerLiLer basLamis yine haLuk uLusoy diye ya haLuk uLusoydan memnun oLmayan adamlar sampiyon oLunca hersey yoLunda oLuyo cok iLginc
Hakem gormemis oLabiLir 1-2 pozisyondan bise oLmaz ama mac icinde her karar yanLissa bu artniyete girer TipKi 2005teki Fenerbahce-Trabzonspor macinda oLdugu gbi Hakem cem papiLa ..
Ya şu hakemin kararına doğru diyenler bir çıksın aradan da futbolu bilenler olarak kendimiz tartışalım bir ya..!
FM Gazetesi
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Son dakikada atilan golun neresi bal yahu. Bu golu 70te atsaydik bal olmayacak miydi yani.
Kaldi ki son dakikada gol atmak, yuksek mucadele gucune, oyun disiplininin bozulmamasina ve iyi kondisyona isaret eder, ki neresi bal anlayamadim.
Kalecinin beceriksizligiydi bugunku pozisyon. Bal, rakibin 2 topu direkten donup de 2 pozisyon bulup mac kazanmak sayilabilir mesela.
Hakem yanlış karar vermiş bu açık ama bizim (bazı arkadaşların) savunduğu şe bunun art niyetli olmadığıdır çünkü ona verilen görev bu değildir.Şu anda hakem çok pişmandır bu olayı Ulusoy'a nasıl açıklaycağını düşünüyordur.
Artık golü de bıraktım.Bugün Ertuğrul Sağlam beni çok sinirlendirdi.Adam yaratıcı olan 2 adamımızıda oyuna almamış varmı böyle birşey ya! 80. Dakkada Rİco yu alıyor.Sanki bize küfür eder gibi.Dalga geçiyor resmen ya.Ertuğrul Sağlam'a ilk defa bukadar kızdım.
FM Gazetesi
Baran bende sana sonuna kadar katılıyorum.Beşiktaş'ın kötü oynadığı gerçek.
BjkLi arklar tepkiniz haKLi belkide pozisyonda eL yoq ama goruyorsunuz bi hakemin nelere maL oLdugunu biz sivas macinda bulent demirlenkin sayesinde 90 dakka tekme yedi futboLcularimiz ama hepiniz sivasLi oLdunuz bianda 3 buyuk taraftarLari icin diyorum Burdan ne cikiyor oNce yapiLani iyi anaLiz et yerine kendini koy kendi takimini koy sora yorumLa pozisyon net goL el fLn yoq
Her neyse, sonunda herkes posizyonun gol olduğuna kanaat getirdiyse sorun yok
Hepimiz zaman zaman fanatik olabiliriz ama bir sınırı var herşeyin.Hakem belli ki artniyetli yapmadı bu hareketi ama şu anda maç ile ilgili de fazla konuşulacak birşey yok.
Yok yanlis anladin beni.Kesinlikle vermeliydi hakem o golü,cok yanlis bir karar.Hatta ben golün iptal nedeninin Nobre`nin elle temas edilmesi oldugunu duyunca cok güldümYani abuk subuk bir karardi.
Demek istedigim Besiktas`in maci bu hale kendi getirmesidir.Son siradaki rakibine puan kaybediyor,atagi yok karsi takima.Eger sampiyon olmak istiyorsa ne bilim,mutlaka iyi oynayip gol atmaliydi.Ama Bjk iyi oynamadi.Bunu anlatmak istiyorum.
Baran sana yine hak veriyorum anladım seni
"Nasibimiz 1 puanmış"
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 5. Haftası'nda Ankaraspor'a konuk olurken, Beşiktaş teknik direktör Ertuğrul Sağlam, nasiplerinde 1 puanın olduğunu söyledi.
Ankaraspor'un transfer döneminin son anlarında yaptığı transferlerle çok iyi bir ekip haline geldiğini ifade eden Sağlam, son dakikada Nobre'nin vuruşuna ise gol olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
Hakem hakkında konuşmadıklarını ifade eden Beşiktaş çalıştırıcısı, "Nasibimizde 3 puan yokmuş, 1 puan varmış." derken, maçın hakeminin neyi gördüğünü söyleyeceğini merak ettiğini ifade etti.
Maçın ardından konuşan bir diğer isim ise Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin'di.
Sinan Engin, uzatma dakikalarında bariz bir gollerinin sayılmadığını ifade ederken, şampiyonluk yarışında 2 puan kaybettiklerini belirtti. Sergiledikleri futbol hakkında ise iyi olmadığını ve sadece son 10 dakika iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.
15.09.2007
Kaynak : Sporx.com
FutboL bi hata oyunudur futboLcular hata yapar goL oLur hakemde hata yapacak tabi ama insanca oLdugu zaman sorn yoq artniyet oLmasin yeter hickimse kendi takiminin haksizLiga ugramasina tahamul edemez ama asiriya kacmaktada fayda yoq
gahanthegood,
sakin ol kardeşim, bende çok sinirliyim ancak bundan sonra yapacak pek de birşey yok.
Ertuğrul hocaya katılıyorum, Nasibimiz 1 puanmış demekki.
Beşiktas gol yollarında bence sorun cekiyor...Savunma günümüz futbolunda cok önemli o yüzden bu kadar savunmaya bahane bulmayın..Her puan kaybedincede bize karsı savunma yapıyorlar demeyin..Besıktas gibi büyük takımö bunları dert etmemesi lazım..Sampiyonlar liginde savunma dahada önemli..
Bu arada Hakem cok yanlış karar vermiş..2 önce Galatasaray macında penaltı olan pozsiyon verilmedi penaltı olmayan pozisyon penaltı verildi..Oftasın golü verilmedi vs vs.....
Daha sezonun bası insallah bu hatalar en aza inerMac skorunu etkilemesinde ne olursa olsun..Bizim elestirdigimi kadar ertugrul hoca hakemleri hiç elestirmemiş tebrik ederim
Kallinin hakamlerle ilgili sözü heme aklıma geldi...