Tebrikler Rize...
Tebrikler Rize...
Victoria oyunda
Ohh bee nerdeyse atıyodu fener
1-1 bitti mac![]()
maç bitti 1-1 ...
Helal olsun Rize.Maçın hakkı zaten beraberlikti.
So what?
Saike
veeee bittiiiii.Ohh be rakiplerimiz puan kaybetti.Böyle devam...![]()
Maç bitti 1-1.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler Rizespor...Tahmindede 0 vermistim0 veren yoktu fazla galiba
Fb boyle giderse cok zor durumlara dusucek
Helal be Rize,tebrikler![]()
Beşiktaş'ın puan kaybetmesinden sonra benim için baya bir morel oldu.
FM Gazetesi
Battı balık yan gider![]()
Bu durum devamlı böyle gidemez.Bakalım Zico ne zaman gidecek...
Bravo Rize,Bravo Zico![]()
bizimkiler çok yoruldu
Daum iyi kondisyon yüklüyordu oyunculara
artık yapacak bişi yok
Bakalım bu yorgunlukla İnter maçında ne yapacağız
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Zicoo,zicoo,zicoo Tebrikler rize.....
Zico ayhine tezahüratlar var maç sonunda ama bence doğruları yaptı maçın içinde değişiklikler flan oyuncular fazla istekli değildi
Sistem farklı sitem aynı
Fenerbahçe yeni sistemiyle seyircisinin önüne çıktığı karşılaşmada yine vasat bir futbol sergilerken, bu sezon Kadıköy'de ilk puanlarını da kaybetti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, ilk 10 dakikada Kezman ve Roberto Carlos'un şutlarıyla Çaykur rizespor kalesini yoklarken gol Çaykur Rizespor'dan geldi. 17. Dakikada hızlı gelişen konuk takım atağında sağ kanattan Emrah'ın ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Leandro topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi. Şok golün ardından ataklarını yoğunlaştıran Fenerbahçe, 37. Dakikada Deivid'in sağ kanattan geliştirdiği atağı ceza sahasında kafayla tamamlayan Kezman ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Çaykur Rizespor kalesine ataklarını yoğunlaştıran Fenerbahçe Aurelio, Kezman, Deivid ve Colin Kazım'la bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
Bu sezon G.Antepspor ve Sivasspor'u yenmeyi başaran Fenerbahçe, Çaykur Rizespor beraberliği ile ilk kez iç sahada puan kaybetmiş oldu.
allah askina yeter insanlari verem ettiniz biktik bu takimdan bu hocadan bu yonetimden yeter gidin fenerbahcenin basindan.adam semih'i 81 de koyuyo ya inanilmaz bir sey bu kadar ruhsuz bu kadar isteksiz oynanir
gecen haftanin bi tekrarim ioluyor
evet bi ara hiç ses yoktu tamamen kısmışlardı
Bu arada bi minik fenerli stadda uyumuş kamera gösterdi çok güdüm![]()
Yine puan kaybı yazık Fenerbahçe için kazanması gerekn bir maçtı ama 2puanı bıraktı..
Güzel oldu Bravo Ç.Rize..
Yavaş oynaya oynaya bir puan alıyoruz. Birgün koşsak galibiyet alsak herkez anlayacak maçın mücadele ederek kazanıldığını. İlk kez bu kadar çok şut çektik ama hiçbiri kaleyi bulmadı. Çift forvette etkili olduğumuzu gösterdik. Ama koşarak oynarsak bu çifr forvet ile fark bile atarız. Kezman'ı beğendim maçı istedi ama arkadan destek ve top gelmeyince oda bir golde kaldı. Bu iş böyle olmaz. Türk futbolunda bu bir hastalık mıdır? Deplasmanda takımları her zaman son dkda biri sakatlanır ve bir kaç dakika sakat kalır. İngilteredeki uygulama Türkiye'ye getirilmeli. Çirkeflik azalır. Futbol daha güzel olur.