1 ile 30 arası toplam 247 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Fenerbahçe-Ç.Rizespor

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bende bu Fenerbahçeli taraftarlarının sessizliğini anlayamadım. Çok garip...
    Abi pozisyon yokki takımı ateşleyecek oyuncu yok sessizlik doğal. Birde Lig T.V Şükrü Saraçoğlunda dış sesi kapatıyor. Sadece Spiker sesi duyuluyor buda bir etki.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Abi pozisyon yokki takımı ateşleyecek oyuncu yok sessizlik doğal. Birde Lig T.V Şükrü Saraçoğlunda dış sesi kapatıyor. Sadece Spiker sesi duyuluyor buda bir etki.
    Aslında doğru diyorsun Batuhan. Pozisyon yok, takımı ateşleyecek oyuncu yok. Ama en azından biraz ilgi göstermeleri lazım. Kendi futbolcularını ateşlemeleri lazım. Saracoğlu'nu ilk defa böyle görüyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Aslında doğru diyorsun Batuhan. Pozisyon yok, takımı ateşleyecek oyuncu yok. Ama en azından biraz ilgi göstermeleri lazım. Kendi futbolcularını ateşlemeleri lazım. Saracoğlu'nu ilk defa böyle görüyorum.

Biletler pahalı kombinesi olan geliyor. Kale arkasına 30 YTL veriliyor. Ben o parayı verecem bütün maç kale arkası ayakta izleyecem. Birde berbat futbol. Sonra gelip takım destekleyeceğim. Zaten kulübü protesto edip bu sezon hiçbir maça gitmeyeceğim. Umarım kimse maça gitmez ve bilet fiyatları düşer.

Mesaj Yetkileri