1 ile 30 arası toplam 247 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Fenerbahçe-Ç.Rizespor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    semih 90 dakika oynadığı maçta neyaptı sadece arka direkte boş kaleye topu gönderdi
    bu arada maçı canlı izledim ayrı ca söylediklerim sadece benim görüşlerim yanlış anlama
    antep macinda 1 gol disinda birde kemal'e asist yapti demekki iyi gorememissin

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    antep macinda 1 gol disinda birde kemal'e asist yapti demekki iyi gorememissin
    doğrudur belki atlamış olabilirim ama ben genel olarak söyledim yani golü atıp attırdıktan sonra oyunun genelinde yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Anladık ki bu takım 3'lü savunmayı yapamıyor.3'lü defansa tek desteği Selçuk veriyor.Aurelio eski Aurelio değil hucümu defanstan fazla düşünüyor.Carlos 4'lü savunmada bile geride durmuyordu fazla şimdi biz ondan orta sahadan geriye gelmesini bekliyoruz saçmalık adam o kadar koşmaz.4'lüye dönersek sağ bek Gökhan Gönül'de ısrar edilsin hiç olmazsa teknik var Önder Turacı çok kötü hiç bir topu kontrol edemiyor.Ali Bilgin yetersiz Antalya'dakinden çok uzak Colin orda çok iyi neden 11 başlamıyor.Deivid sözde forvet oynuyor ama sürekli sağa sola kaçıyor Kezman yine tek başınaydı forvette.Alex'e söyleyecek söz bulamıyorum.15 dakika top değmiyor sonra geliyor alıyor topu bir kaç arapası sonra yine kaybol böyle oynayan kalmadı artık günümüz futbolunda en azından Avrupa'da.Volkan eski formuna döndü sevindirici bir haber.Gürhan'ı alması iyi ama neden iyi oynayan Selçuk çıkıyorda kötü Aurelio çıkmıyor anlamak güç.Bu takımda Alex olduğu sürece oynanabilcek en iyi taktik 4-3-1-2 bence Alex gönderilse klasik 4-4-2'ye dönülebilir.

Mesaj Yetkileri