Quote Originally Posted by ibo View Post
Emrah Bouzid Transferi gerçekleştiğinde öve öve bitiremiyodun adamı şimdi güvenmiyorum diyorsun nedir fikrini değiştiren.?
İbrahim ben hermacı ve antremanı izledim gs tv sagolsun...
Fikrimi degitiren olayları söylim..Yaptıgımız bütün hazırlık maclarında hata yaptı song ile cok uyumsuz tek olumlu olayı oyuna iyi top sokuyor insallah örnek bolu macı ,iyi hatırla bouzid girdi erol sürekli pozisyona girdi ve 2 gol yedik...
Penaltı yaptıgı macı hatırla....
Ahmat cakır falanda hatta yorum yapmısdı..Ayrıca Galatasarayı cok yakından takip eden bütün yazarlar aynısını söylüyor en basta kadir cetincalı..Buseneki en kötü trnasfer bouzid miş..
İnsallah kendini geliştirmişdir diyecem ama son milli macta onun yüzünden yenildiler büyük hatalar yaptı golde onun yüzünden oldu...
Antremanlarda en kolay calım yiyen futbolcu bouzid....
İbrahim insallah ben yanılırım ha bunlar cıkarsa mac sonunda emrah demişdi dersin
İnsallah yanılırım...

Fazıl abi benim kadrom kesin diyor..Ama fazıl abide kalliye cok kızıyor ayhan gibi adamı oynatmıyorsun üstelik bu macta savunmamız daha tehlikeli olacak ortsaha cok kosan adam olması lazımdı..Malesef kalli ortasahayı cok ofansif kurmus..Carusca bakalım nasıl oynayacak antremanlarda lincoln ile cok iyi paslar yapıyorlardı baya uyumlular.. insallah bu macı kazanırız........

Kalliye yinede güveniyorum...