Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 335 arası toplam 335 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Ankaraspor-Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Yanılıyorsunuz arkadaşlar hakem hatası değil kural hatası , Beşiktaş neden ? hangi kural ile itiiraz ediyor derseniz gol olup olmadığını belirleyen ve golü veren sadece orta hakemdir , burada yardımcı hakem gole karıştı yani bir kural hatası var
    dün akşam lig tv'de izlediğim bir programda kararı orta hakemin verdiği yan hakeminde kararı verdikten sonra orta hakeme sadece sarı kart uyarısı yaptıgı ve BJK'li futbolcuların bu yüzden yan hakemi gösterip gol oldugunu anlatmaya çalıştıgını söyledi çok ünlü bi gazetinin spor müdürü adını hatırlayamadım şimdi..Ne kadar dogru bilinmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Yanılıyorsunuz arkadaşlar hakem hatası değil kural hatası , Beşiktaş neden ? hangi kural ile itiiraz ediyor derseniz gol olup olmadığını belirleyen ve golü veren sadece orta hakemdir , burada yardımcı hakem gole karıştı yani bir kural hatası var
    Siz de mantıklı düşünün. Tamam hakkınız yendi ama savunmak için bahaneler aramayın. Nasıl ki yeri geldiğinde yardımcı hakem topun geçip geçmediğini orta hakeme söylüyorsa ve golü ona göre veriyorsa hakem, burada da nizami gol olmadığını düşündüğü için hakeme golü verdirtmedi.

Mantıklı düşünün arkadaşlar, lütfen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten bende biliyorum maçın tekrar edilmeyeceğini.Sadece görüşümü belirttim.Ama belki olabilirde.Bu ülkede 7 dakka oynatılması gereken maçların 90 dakika oynatıldığını biliyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu ülkede 7 dakka oynatılması gereken maçların 90 dakika oynatıldığını biliyoruz.
    Kurallar açık ve net

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne olursa olsun da bu sefer son dakkaya kalmasın iş.Artık maçın bitmesini beklemek istiyorum...
    FM Gazetesi

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri