1 ile 30 arası toplam 253 sonuç

Konu: Marsilya - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Maçları - 1. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Maç boyunca kaleye bir şutumuz yok. Kaleciyi rahatsız edebilecek bir şut atamadık . Bu nasıl bir futbol , kornerden gol yiyoruz maç boyunca rakip ceza alanına gidemiyoruz .

Grup sonunculuğumuz garanti merak etmeyin.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Maç boyunca kaleye bir şutumuz yok. Kaleciyi rahatsız edebilecek bir şut atamadık . Bu nasıl bir futbol , kornerden gol yiyoruz maç boyunca rakip ceza alanına gidemiyoruz .

Grup sonunculuğumuz garanti merak etmeyin.
    Serdar Özkan'ın şutu vardı net olarak..

Hakem'in sert futbola izin vermesi çok sinir bozucu 3 tane değişikliğin 2 tanedi mecburi oldu..Taktiksel açıdan fazla şansı kalmadı Ertuğrul Sağlam'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Oghuse View Post

Hakem'in sert futbola izin vermesi çok sinir bozucu 3 tane değişikliğin 2 tanedi mecburi oldu..Taktiksel açıdan fazla şansı kalmadı Ertuğrul Sağlam'ın.
    Çok haklısın bir oyuncuyu atsaydı bakalım yapabilirlermiydiler.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

artık aydınlanmamız lazım.rakip sahada basmadık yer bırakmadı.lorik cana yı takdir ettim.takımını nasıl yönetti öyle ya.yok şu atılsaydı şu gol olsaydı yok şansızlıktı bunlar hikaye.biz böyle hataları yaptıktan sonra kazansak ne yazar ki.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by lucho View Post
    artık aydınlanmamız lazım.rakip sahada basmadık yer bırakmadı.lorik cana yı takdir ettim.takımını nasıl yönetti öyle ya.yok şu atılsaydı şu gol olsaydı yok şansızlıktı bunlar hikaye.biz böyle hataları yaptıktan sonra kazansak ne yazar ki.
    evet haklisin iy oynayip kazanmamiz lazim bunu yapamiyorsak sampiyonlar leageinde isimiz yok.. bukadar basit.

Quote Originally Posted by lucho View Post
    Lorik Cana gerçekten iyi oyuncu her takımın isteyeceği bir oyuncu markaj yapıyor paslaşıyor şut atıyor ara pası veriyor.........aslında besiktasın en az beraberlik alacağı bir maçtı ama bu futbolla zordu....

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Pardon hangi şut?

Geç bunları sen eğer bu futbolla gruptan çıkmayı , bırak gruptan çıkmayı 3. olmayı düşünüyosan futboldan anlamıyosun demektir.

Tabi bazı şeyler için kaleye şut atmak gerekir sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Pardon hangi şut?

Geç bunları sen eğer bu futbolla gruptan çıkmayı , bırak gruptan çıkmayı 3. olmayı düşünüyosan futboldan anlamıyosun demektir.

Tabi bazı şeyler için kaleye şut atmak gerekir sanırım.
    Yazdıklarını sinirine veriyorum.Sen hiç şutu yok dedin ben 1 tane vardı dedim.Ayrıca benim ağzımdan gruptan çıkmakla ilgili bir söz çıkmadı dikkatini çekerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Yazdıklarını sinirine veriyorum.Sen hiç şutu yok dedin ben 1 tane vardı dedim.Ayrıca benim ağzımdan gruptan çıkmakla ilgili bir söz çıkmadı dikkatini çekerim.
    Öyle veya böyle sonuçta kaleciye top gitmedi burası kesin. Şut atsak ne yazar.

Mesaj Yetkileri