-
Evet,başından beri söylediğim gibi ne transferler ne transfer ne hoca hoca..Bunu görmüş olduk!
Şimdi kaleci konusunda hep söyledim,Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'ı aldık.Bu sene şampiyonlar liginde oynayacağız ikisininde handikapları var,hemde fazlasıyla..Ya Runje gitmeyecekti yada yerine bir yabancı kaleci alınacaktı.Açıkçası biraz iyi bir kaleci o iki golü de yemezdi,Hakan çok bariz hatalı değildi goller de(gerçi bence hatalı) ama Şampiyonlar Liginde oynayacağız iyi bir yabancı kaleci lazım demiştim transfer başlığında belki hatırlayan olur.Lamine Diatta son dakikalara kadar iyiydi diyeceğim ama tam anlamıyla batırdı o da son golde yani..Federico Higuain transferini anlamsız bulmuştum,zaten oynamadı sayılır ama oynasa da bir şey değişmezdi yani,iyi bir adam olduğunu düşünmüyorum.Ricardinho biraz istekli gibiydi o da sakatlandı kör bahtına.Matias Delgado güya bu sene serbest oynayacaktı,Sağlam hoca ne diyorsa artık takım hücuma kalkmıyor,o da orta sahanın gerisene geldiği her pozisyonda batırıyor..Eduard Cisse'de bence kötü değildi ama iyi de oynadı diyemem.Bobo'ya zaten top gelmedi ki ona da geleceğim.Şampiyonlar Liginde oynayan Beşiktaş'ın yabancılarının durumu bu işte.
Yine teknik direktöre geliyorum,en başından beri dedim olmayacak diye,şimdi diyeceksiniz ki takım iyiken nerdeydin ama takım hiç iyi olmadı ki,hep iyi olacak gibiydi ama yok.Ligde 5 maçta atılan 4 gol var yanılmıyorsam.Eee nerde hücum futbolu falan hikayeleri??Jean Tigana'nın takımı şu sahada ki takımdan daha istekli ve sistemli oynuyordu.Futbolda en çok tahammül edemediğim şey,hırsı olmayan bir takım.Beşiktaş'ın bugün amacı neydi anlamadım..1 puan için geldiyse neden Rico-Delgado ikisi birden oynadı,ona göre bir sistem kurulurdu maçtan önce hatta gerekirse 5 defanslı vs. bir sistem düşünülürdü.3 puana geldiyse neden Rico sakatlanınca Koray giriyor oyuna.Serdar Özkan ve Rodrigo Tello takımın kanatları,adamların bu kadar sert oynadığı bir maçta ikisininde bir şey yapması imkansız,güçsüz adamlar zaten.Serdar bir tane müsait pozisyonda dışarı vurdu,eğer yıldız adayıysa hatta yıldızsa,tekniği iyiyse onu atması lazımdı,bence kanatta pek oynayamıyor.Biraz fazla mı şişiriyoruz,çabuk abarttık falan demiştim bir lig maçı konusunda ki hala bu söylediğimin arkasındayım hiç o kadar abartılacak bir oyuncu değil bence,başından beri ısınamadım..
Bu arada kadronun ne kadar geniş olduğunu da görmüş olduk.Sağ bek Serdar Kurtuluş sakatlanıyor stoper İbrahim Kaş oyuna girip sağ bek oynuyor.Gerçi en hırslı oynayanda oydu ama neyse.Oyun kurucu Ricardinho sakatlanıyor yerine Koray Avcı giriyor..Gerçi burda teknik adam hatası da var bence.Çünkü Mehmet Yozgatlı veya ne kadar beğenmesemde Gonzala Higuain oyuna girebilirdi.Koray'ı da hiç beğenmedim.Hücumda zaten he sıfırda en azından attığın pas doğru olsun yani.Resmen ezildik bu maçta hemde bu kadar zayıf takıma..Adamlar sert oynadı ama bizimkiler de kız gibi oynadı resmen.Adam Tello'nun baldırına basıyor alakasız yerde,kimseden ses yok,hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar.Ayarım bozuldu valla nerde Nouma,Zago,İlhan.Teknik oynayacak bir tane adam yok.Nerde Allah'ım Sergen Yalçın,Daniel Pancu'yu özledim.Hırs yok ki takım da,en çok nefret ettiğim şey hırsı olmayan futbolcu,vizyonu olmayan teknik direktör..Zaten son iki maçını izlemedim takımın,şampiyonlar liginde Beşiktaş'ımı görmeyi özledim diye açtım,izledim pişman oldum harbiden,bir daha da izlemem çünkü izleyecek bir şey yok.Bu takım bırak şampiyonluğu 3. olsa çok iyi onu da söyleyeyim.Şunu da söyleyeyim bu Marsilya grubun hatta belki Şampiyonlar Liginin en kek takımı konumunda bence şu anda(artık bizden sonra).Gruptaki diğer takımlar özellikle Porto bizi 5-6 tane atıp gönderir...Neyse en başından beri söylediğim ilk Şampiyonlar Ligi maçında gerçekleşti,bravo Beşiktaş..
Mesaj Yetkileri