1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben daha yorum yapmayacağım..Bırakın Sizde yapmayın aslında konu kitlensin

Rakib Eksikmiydi?

Evet dimi

Bizdede çok eksik vardı..Kim mi ?

Tümer,Appiah,Hasan,Fatih,Hüsey,n,Kemal,Ben stadda değildim destek veremedim ben bağarsaydım 5 olacaktı

Şunuda merak ediyorum..Fenerin bir zaman şampiyonluklarında herkes şaibe avr diyordu..Belki vardı belki yoktu..Sonra Rakip bizi yenince ohhhhh Son ŞAMPİYON yenildi deniliyordu..Peki biz İnteri yenince neden Son şampiyon değilde Skandal Şampiyon,Eksik şampiyon yendik diye söyleniyor???

Şunuda Sorarım..Machesteri yendiğimizde B Takım İnteri yendiğimizde Yedek takım neden Bu takımlar maça çıkarken 5 olur diyorsunuzda Fenerbahçe yenince bu takımlar bir anda Yedek Takım B Takım oluyor dikkat ederseniz maç sonunda Fenerbahçe:1 İnter:0 yazıyordu...Fenerbahçe:1 İnter Yedekleri:0 değil
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Ben daha yorum yapmayacağım..Bırakın Sizde yapmayın aslında konu kitlensin

Rakib Eksikmiydi?

Evet dimi

Bizdede çok eksik vardı..Kim mi ?

Tümer,Appiah,Hasan,Fatih,Hüsey,n,Kemal,Ben stadda değildim destek veremedim ben bağarsaydım 5 olacaktı

Şunuda merak ediyorum..Fenerin bir zaman şampiyonluklarında herkes şaibe avr diyordu..Belki vardı belki yoktu..Sonra Rakip bizi yenince ohhhhh Son ŞAMPİYON yenildi deniliyordu..Peki biz İnteri yenince neden Son şampiyon değilde Skandal Şampiyon,Eksik şampiyon yendik diye söyleniyor???

Şunuda Sorarım..Machesteri yendiğimizde B Takım İnteri yendiğimizde Yedek takım neden Bu takımlar maça çıkarken 5 olur diyorsunuzda Fenerbahçe yenince bu takımlar bir anda Yedek Takım B Takım oluyor dikkat ederseniz maç sonunda Fenerbahçe:1 İnter:0 yazıyordu...Fenerbahçe:1 İnter Yedekleri:0 değil

Tekrar okuyun sonra eksiği fazlayı söyleyin...Artık Tebrik etmeyi leke atmamayı öğrenmek lazımmmm
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri