Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 494 sonuç

Konu: Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar dün maçtaydım.İyi ki gitmişim.Süper oldu maç.Ayrıca maçtaki biletlerin çoğu karaborsaya düşmüş yine .Allah'tan biletix'de buldum.
    Maça gelirsek.Süper maçtı.Top oynatmadık onlara.Galibiyetin yarısı taraftarın bence.Top onlara gelir gelmez tüm stad ıslık çalıyo adamlar korkudan topu taca atıyor .Bu arada sesim kısıldı.Deniz son dakikalarda ağzımızı yüreğimize getirdi.Yorulduğu için herhalde hatalı paslar attı..

Nesil
    2006

Recep abi baba golü gördünmü abiii Recep abiii. Bu Recep'i merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Vrupa FenerbehÇe’nİn İnter Zaferİnİ KonuŞuyor!...

İnter'i sürklase eden Fenerbahçe, övgü yağmuruna tutuldu. Maçı RAİ adına yorumlayan İtalyan teknik adam Fabio Capello, Fenerbahçe'nin muhteşem oynadığını söyledi.

Fabio Capello:
    Bu oyunlarını genele yayarlarsa, Fenerbahçe dünyanın sayılı takımlarından biri olur.

La Gazetta Dello Sport:
    Türkler festival havasında oynadı. Alex takımını çok iyi yönetti. Saracoğlu’nda Samba havası.

Globoesporte:
    Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne sağ ayakla başladı. Zico, Avrupa macerasında çok iyi start aldı.

uefa.com:
    Deivid’in kıvılcımı İnter’i yaktı. Fenerbahçe açılış maçında iyi bir oyun çıkardı.

‘Gruptan kolay çıkar’
    İnter'i sürklase eden Fenerbahçe, övgü yağmuruna tutuldu. Maçı RAİ adına yorumlayan İtalyan teknik adam Fabio Capello, Fenerbahçe’nin muhteşem oynadığını dile getirerek, şunları söyledi: “Farklı beklentilerle gelmiştim ama üst düzey bir futbolla karşılaştım. Zico, öğrencilerine Brezilya sistemini çok iyi öğretmiş. Bu oyunlarını genele yayarlarsa, dünyanın sayılı takımları arasına girerler. Bu başarıda bireysel yıldızların futbolu da büyük bir etkendi. Fenerbahçe bu oyunu sergilerse, gruptan kolaylıkla çıkar.'

‘Alex-Deivid süper’
    “Takım oyunuyla nasıl başarılı olunacağına bir kez daha şahit olduk.' Spor kanalı Eurosport’un internet sitesi, “Türk lokumu İnter için çok tatlıydı' başlığını kullanırken, “Fenerbahçe, İnter’i 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’ne süper bir başlangıç yaptı' dedi. UEFA’nın internet sitesinde ise “Deivid’in kıvılcımı, İnter’i yaktı' başlığı altında şunlar yazıldı: “Fenerbahçe açılış maçında çok iyi bir oyun çıkardı. Özellikle Alex ve Deivid’in süper oyunları, Fenerbahçe’nin galibiyetinde anahtar rol oynadı.'

‘İnter’i şok ettiler’
    LA Gazetta dello Sport, “İnter Türkiye’de yıkıldı. Avrupa her zaman acı. Türkler festival havasında oynadı. Alex takımını çok iyi yönlendirdi. Şükrü Saracoğlu’nda Samba sesleri vardı.', İnter’in sitesi, “Deivid’in golü Türkiye Şampiyonu’nu sonuca götürdü', AFP, “Fenerbahçe, İnter’i şok etti. Brezilya efsanesi Zico’nun takımı, İnter’i yenmeyi başardı', Brezilya sitesi Globoesporte ise, “Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne sağ ayakla başladı. Zico, Avrupa macerasına çok iyi bir başlangıç yaptı' yorumlarında bulundu.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Hehe Avrupada olay olmayacakte nirde olacak. Rosenborg gibi olduk bizde.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tebrikler Fenerbahçe.Bence bu oyunla gruptan çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe ligteki maçlara göre daha iyi futbol oynadı ama isim söyleme özürlüsü spikerin dediği gibi muhteşem bir oyun yoktu sahada.. Inter beklediğimizden kötüydü.. Bu oyun gruptan çıkmaya yetmez bence, biraz daha hızlı ve dikine bir oyunla çıkmak mümkün olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Müthiş oynadık bu oyun heryerden çıkmaya yeter bence.

Özgür abi zamanında Zannetti'nin olduğu takım kaybeder gibi bişey söylemişti inanmamıştım

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçe ligteki maçlara göre daha iyi futbol oynadı ama isim söyleme özürlüsü spikerin dediği gibi muhteşem bir oyun yoktu sahada.. Inter beklediğimizden kötüydü.. Bu oyun gruptan çıkmaya yetmez bence, biraz daha hızlı ve dikine bir oyunla çıkmak mümkün olabilir..
    abi yapma allah askina fener her macini boyle oynasa degil ligde avrupada final oynar daha nasil oynanabilir italyanlar bile fener intere ders verdi diyo

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Hangi takım bu oyunla çıkamaz Fenerbahçe mi İnter mi ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bencede bu oyun bizi rahatlıkla cıkarır cunku boyle oynarsak içerde diger maclarıda kazanırız 3 macta 9 puan olur ee deplasmanda da puan alırız herhalde interden 3 puan aldıktan sonra dün gece ben uyuyana kadar liderlik hesapları yaptım gruptan 2. degilde birinci olup cıkarsak rakibimiz bi sonraki tur daha zayıf bi takım olabilir bizde ceyrek final gorebiliriz fenerimden

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    abi yapma allah askina fener her macini boyle oynasa degil ligde avrupada final oynar daha nasil oynanabilir italyanlar bile fener intere ders verdi diyo
    Adamların kadrosunun yarısı eksik yahu ayrıca son şampiyon olduğuna bakmayın nsl olduğunu biliyorz... İnter ztn çok süper takım değil gecen senede Lizbon a yendiler...

Tamam Fenerbahçe çok gzl oynadı lafım yok ama Avrupa da Final felan bunu mutluluğunun bir getirisi olrak kabul ediyorum...

Bu şekilde Fenerbahçe dvm ederse en azından yine evindeki maçları kazanıp 9 puan garanti olur ama önümüzdeki maçları konuşmak için henüz erken...

Dediğim gibi İnter i yenmesi mucize değil...Ama çok büyük bir başarı...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fener iyi oynadı ama Inter hem eksik hemde beklediğimizden kötüydü.. Çok erken sevinmemek havaya girmemek lazım, dün akşam ki oyun gruptan çıkmaya bence yetmez çünkü Fenerbahçe çok yavaş oynuyor.. Bu oyunla final lafına da çok güldüm, Rize maçından sonra birşey olmaz bu takımdan diyorsunuz şimdi de Avrupa da final..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

dun gece maci seyretiniz mi bilmiyorum ama(psv-cska)fener in fazlasi var eksigi yok bu psv ve cska dan teknik olarak iki takimdanda ustunuz mucadele edersek disarda bile kazanabiliriz

omer-faruk-14 Misafir

Inter çok kötüydü maçta ve de bu yüzden yenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi Final coşmayın yav gruptan çıkalım ... Galibiyet güzel ama ben lafımın arkasındayım Zico ile OLMAZ !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben daha yorum yapmayacağım..Bırakın Sizde yapmayın aslında konu kitlensin

Rakib Eksikmiydi?

Evet dimi

Bizdede çok eksik vardı..Kim mi ?

Tümer,Appiah,Hasan,Fatih,Hüsey,n,Kemal,Ben stadda değildim destek veremedim ben bağarsaydım 5 olacaktı

Şunuda merak ediyorum..Fenerin bir zaman şampiyonluklarında herkes şaibe avr diyordu..Belki vardı belki yoktu..Sonra Rakip bizi yenince ohhhhh Son ŞAMPİYON yenildi deniliyordu..Peki biz İnteri yenince neden Son şampiyon değilde Skandal Şampiyon,Eksik şampiyon yendik diye söyleniyor???

Şunuda Sorarım..Machesteri yendiğimizde B Takım İnteri yendiğimizde Yedek takım neden Bu takımlar maça çıkarken 5 olur diyorsunuzda Fenerbahçe yenince bu takımlar bir anda Yedek Takım B Takım oluyor dikkat ederseniz maç sonunda Fenerbahçe:1 İnter:0 yazıyordu...Fenerbahçe:1 İnter Yedekleri:0 değil

Nesil
    2006

Yedek takım diyorlar. O takımın yedeğinde Crespo ve Figo vardı. Bilmem hatırlayabilidniz mi? Bırakın bu bahaneleri. Dün İnter'i ezerek yendik. İnter'in sadece bir isabetli şutu vardı. İstatistikler ortada. Kalede Jesar olmasa belki 2-3 de olabilirdi.

2007-2008 sezonu boyunca Avrupa'da en fazla puan toblayan takım biziz. Bir kaç sayfa geride bunun sitesi var. Oradan bakabilrisiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Fenerbahçe gruptan çıkma yolunda dev bir adım attı. İnter inanılmaz kötü oynadı bu oyunu oynamaya devam ederlerse Uefa'ya bile gidemezler. Trabzonspor'dan sonra bir türk takımı daha İnter'i yenmeyi başardı. Tebrikler Fenerbahçe...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar sayın bakalım şu eksiklerii..
    hadi bekliyorum...akşama kadar topiği takip edicem..yazın kimler eksikmiş?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Arkadaşlar sayın bakalım şu eksiklerii..
    hadi bekliyorum...akşama kadar topiği takip edicem..yazın kimler eksikmiş?
    Bana göre P.Vierra dışında eksik yok ben sölyeyeyim. Heee takım eksikse zaten Crespo ve Figo yedek olmazdı.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sanki yedek takım da tanımadığımız kişiler var,dün Uğur Meleke'yi dinleseydiniz keşke.
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    All Star ' mı bekliyodun?abi.
    Yahu doğru bişey söylemek suçmu yazmışsın bende sordum...

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçeyi İtalyanlara sorsana kaç oyuncu tanıyacak ?

Tanimazlar çünkü tanınmıyor Fenerbahçe fazla... Roberto Carlos Kezman felan tanıınır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FC Inter: Julio Cesar, Zanetti, Rivas, Samuel, Mawell, Stankoviç, Dacourt (Dk. 70 Jimenez ), Cambiasso, Solari (Dk. 58 Figo ), İbrahimoviç, David (Dk. 72 Crespo )

Köy Takımı İnterin Kadrosu ...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Ben daha yorum yapmayacağım..Bırakın Sizde yapmayın aslında konu kitlensin

Rakib Eksikmiydi?

Evet dimi

Bizdede çok eksik vardı..Kim mi ?

Tümer,Appiah,Hasan,Fatih,Hüsey,n,Kemal,Ben stadda değildim destek veremedim ben bağarsaydım 5 olacaktı

Şunuda merak ediyorum..Fenerin bir zaman şampiyonluklarında herkes şaibe avr diyordu..Belki vardı belki yoktu..Sonra Rakip bizi yenince ohhhhh Son ŞAMPİYON yenildi deniliyordu..Peki biz İnteri yenince neden Son şampiyon değilde Skandal Şampiyon,Eksik şampiyon yendik diye söyleniyor???

Şunuda Sorarım..Machesteri yendiğimizde B Takım İnteri yendiğimizde Yedek takım neden Bu takımlar maça çıkarken 5 olur diyorsunuzda Fenerbahçe yenince bu takımlar bir anda Yedek Takım B Takım oluyor dikkat ederseniz maç sonunda Fenerbahçe:1 İnter:0 yazıyordu...Fenerbahçe:1 İnter Yedekleri:0 değil

Tekrar okuyun sonra eksiği fazlayı söyleyin...Artık Tebrik etmeyi leke atmamayı öğrenmek lazımmmm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Tanimazlar çünkü tanınmıyor Fenerbahçe fazla... Roberto Carlos Kezman felan tanıınır...
    Aldığımız Galibiyetin Önemini Bir Kez Daha Tescil Ettin Saol

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Burdisso-Materrazzi-Chivu-Cordoba savunmada eksik iyide bunlar sakat,cezalı olmasa hepsi birden mi oynayacaktı.Bana göre ordan Chivu oynar.Cordoba ve Materazzi Samuel ayarında iki stoper.Birde orta sahada Dacourt yerine Vieira oynayacaktı ben 2 eksik görüyorum.Solari hocanın tercihi sanırm Figo ile tartıştı diye yedek bıraktı.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    FC Inter: Julio Cesar, Zanetti, Rivas, Samuel, Mawell, Stankoviç, Dacourt (Dk. 70 Jimenez ), Cambiasso, Solari (Dk. 58 Figo ), İbrahimoviç, David (Dk. 72 Crespo )

Köy Takımı İnterin Kadrosu ...
    Rivas,Dacourt,Solari yedek gerisi as takım.

Solari çıkıp Figo girince neredeyse tam takım vardı sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özgür abi haklı çıktın özür dilerim
    İnter de çok eksik varmış.Kötü kadroları.İtalya ligi kalitesiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Rivas,Dacourt,Solari yedek gerisi as takım.

Solari çıkıp Figo girince neredeyse tam takım vardı sahada.

Saol belki sen diyince gerçekleri daha iyi görürler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu maçın skoruna en çok Özgür sevindi sanırım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bu maçın skoruna en çok Özgür sevindi sanırım
    Birde ben. Özgür abi al sana bir maşet kedim buldum. Al"INTER"İ İLE TEMİZLİK YAPILIR.

Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Mesaj Yetkileri