1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zico son dakikadamacı hediye ediyordu.......Adam resmen Tv deizliyor..Takım yorulmus kosamıyor oyunuc almıyor oyuna..Kötü sonuc cıksaydı zico konusuluyordu suan..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Zico son dakikadamacı hediye ediyordu.......Adam resmen Tv deizliyor..Takım yorulmus kosamıyor oyunuc almıyor oyuna..Kötü sonuc cıksaydı zico konusuluyordu suan..
    Abi o saniyede kimi alacak. Diyelim Selçuk'u aldı. Selçuk maçın havasında olmayacak. Son saniye geri bir pas ile hata yapacak. Fenerde son saniyede bu konsantrasyonu yakayalacak bir oyuncu yok. Bana göre yapmaması doğru bir karardı. İnanın yapsa gol yerdik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Vederson kariyerinde ki ilk Avrupa maçını oynadı şimdi bu as oyuncumu? Bizimde en az İnter kadar eksiğimiz var. Appiah gibi bir silahımız yok onun yerini Deniz doldurdu. Tümer ve Serdar yok. Alın size yedek takım.

Yahu Figo ve Crespo yedek olan bir takım yedek takım hahahahaha güldürmeyin beni.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Birader taktın sende zico'ya..
    iyi k ideğiştirmedi diyorum..
    oyunu iyi okuyun..oyundaki bir taşı değiştirmek duvarı yıkabilirdi..sonuca bakacaksın..riski aldı ve kazandı..ya kazanamasaydı ? onu kazanamasaydık konuşurduk!

Gelelim fırat sana..
    Adriono kadro dışı zaten..sen neyden bahsediyorsan anlamadım..
    gördüğün gibi bizde eksiğiz onlarda eksik..ama öyle 8-9 oyuncu değil.
    AS kadrodan yani ligte oynayan kupada oynayan VS kadrodan sadece 2 kişi farklı..
    istatistikleri interin resmi sitesinden alabilirsiniz..
    Başka sorusu olan?
    hayır mantıklı mantıklı açıklıyoruz anlamayan varmı daha?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri