Offfff Lİncoln kaçırdı bir türlü 3 gelemedi :/
Offfff Lİncoln kaçırdı bir türlü 3 gelemedi :/
100 kere of 1000 kere off.
Maç bitti sayılır artık..
hayda bu ne simdi anlamadim
Turgut'un Hakan için dediklerine katılıyorum. Atınca Kral kaçırınca bıraksın futbolu. Hakan'a biz kötü yorum yapınca oyuncunuza dokundurmuyorsunuz bile. Objektif olmaya çağrıyorum. Bir oyuncu ya kraldır yada kral değildir. Hala anlayamadım Hakan Kral mı değil mi?. Biz senelerdir bıraksın diyoruz. Ama her seferinde biz suçlu oluyoruz.
G.Saray A.S.Y'de 1-0 kazanırsa turu geçer. Ama A.S.Y'de daha farklı kazanır.
maç bitti Sion 3-2 Galatasaray...
Bitti .
Maç Bitti.
Maçtan önce Siondan 3 yenceği kimin aklına gelirdi
3-2 ye dua ediyorum resmen sanki evde maçta bende oynadım yemin ediyorum kalp krizi geçirecektim....
rezil bir ilk yarim saat bu kotu futbola ragmen 3-2 gibi bir sonuc.. kotunun iyisi 3-0 dan buraya getirmek bile iyi bir sonuc. samiyende biz bu takimi cok rahat yeneriz cok sansiz goller yemezsek ve ilk dakikalarda kontrollu oynarsak cok rahat kazaniriz... Bu macla ilgili yazim gelicek yakinda
3-0 dan 3-2 getirmek sevindirici samiyende turu geçeriz
9 kişiyle bu kadar oluyor.
2kişi kim Aygün... Skor elbette iyi değil ama 3-0'dan 3-2 iyi...
Kalli efendi karşısında Konya yok.Bu ne biçim ilk 11? Ucuz yırttık valla.Ben bir 3 olunca 5e 6ya gidecek diye korktum.
So what?
Saike
Yazık oldu![]()
FM Gazetesi
Gs maç öncesi beklemediğimiz fakat ne olursa olsun iyi sonuç aldı..
Samiyen'de rahat yener gibi duruyor fakat Gs ilk dakikalarda golü bulamazsa beklenmedik bir sonuç daha gelebilir..
Yani Gs ne olursa olsun favori![]()
Sğalık olsun yinede avantajlı skor.Ama ben ümitli değilim.Çok gol kaçırdık.Hayırlısı.
Şu son 2 günde mucizelere acayip inanmaya başladım, Galatasaray takımı Sion'dan 3 gol yiyiyorsa bir sorun var demektir. Defans'a takviye şart.
hakan 37 yaşında bir futblcu hafta 2 maç kaldırcak durumda değil bu maçta oynamamalıydı
Biz hep diyoz ama kıskanç oluyoz GS lilerden duymak çok gzl...![]()
gago ve turgut macin geneline gore yorum yapilir bir mac adam iyiyse iyi denir kotuyse kotu denir bunu bilmiyorsunuz galiba once sunlari bir anlayin ole yorum yapin