Bouzid servetten kötü bir oyuncu değildir herhalde
Bouzid boş transfer.
Rakibi küçümsediği belliydi GS nin 3-0 oldu maç neyseki sonradan toparladı 3-2 bitti... İstanbul için avantajlı bir skor sayılır...
Yazık oldu Galatasaray'a... Yenebilirdi bile ama Sami Yen'de iş biter..
3-2 mac oncesinde bekledigim sonuc degildi gs burda turu alır diyodum ama artık ikinci maca kaldı 3-2 nin rovansı cok zor olmaz bence asy de gs sionu rahat yener
Evet oynayacak adam çok ama Kalli oynatmıyor. Servet çok iyi oynuyor o zaman. Kalli herşeyi çok iyi bilir.
Oynatacak adam olsa oynatacak zaten yahu oynayacak adam çok diyorsun. ama takımda Libero bırakmayan bütün oyuncuları satan kendisi bir çözümde bulacaktır heralde bir bildiği vardır.
böyle GİTMEZ... Devre arasında en az 2 tane stoper alınması şart ama önce bu maçı atlatmamız gerekiyor .
evet stoper sart ayrica orkun cok panik be abi.biraz sakin ol be adam
rövanşa ali sami yendeyim ne olursa olsun 2 lt kola içtim sinirden çişe bile gidemedim deliye döndüm şimdi yarın bide işe git of.. off..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Dün Fenerbahçe maçına Galatasaraylıların gereksiz mesajları, bugün de galatasaray maçına fenerbahçeli arkadaşların gereksiz yorumları ile konular da gereğinden fazla gerginlik yaşanıyor. Böyle devam. Huzursuzluk çıkarıp göze batan arkadaşları not alıyoruz merak etmeyin sonra da "ben neden okur grubuna geçirildim." diye isyan edersiniz ama iş işten geçer. Yeni üyelikte alamazsınız kimlik no ile yazar olunuyor...
iLk yarı çok kötüydü Gs ama ikinci yarı biraz toparLansakta adamLar yine farkı acabiLirLerdi.Ama GaLatasaray bu takımı ALisamiyende yokeder.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Samiyende kesin kazanacağız......
besiktas ve gs den cok umitliydim ama 6 puan gitti.Yunan takimlari 15 puan aldi be bugun.Artik birlik olma zamani ulke puani lazim