-
ben galatasarayı tebrik ediyorum servet,hakan herkes dahil buna..müthiş bir efor gösterdiler maçın başında futbolda pis diye tabir edilen 2 gol yiyip (1.golü geçtim 2. ve 3. gol çok pis goller) oradan maçı bırakmadan 3-2 ye getirmekki biraz becerikli olsak 4-3 5-3 bile olabilirdi müthiş bir olay..hele gol aramaya giderken 4.golü yememekte başarıdır kimse rakip şöyle güçsüz böyle 10.sınıf takım demesin futbolda yetenek,koşmak,pas yapmak kadar şansta lazım kornerden gelen topta 10cm den top giriyosa iki kere millete çarpıp kaleciyi yanıltıyosa artık onada bişe yapılmaz..
linderoth çok iyidi özellikle ayhan girince daha çok gösterdi kendini tam aradığımız adam
lincolnü bu takıma kim getirdiyse allah razı olsun böyle bir futbolcu görmedim ben hayatım boyunca baktı markaj var kendisine geriye geldi top kullandı top kaptı inanılmaz şeyler yaptı hagi bile bu kadarını yapmıyordu..
servetten önce çözmemiz gereken sorun bence orkundur bana pek güven vermiyor aykut daha iyi bir kaleci gibi sanki tabii bunu en iyi kalli bilir
son olarak şunu söyliyim alisamiyende bi şansızlığa uğramazsak turu geçeriz..hee geçemezsek ne olur hiç bişey olmaz yine yolumuza devam ederiz unutmayalımki efsane galatasaray 4 senede bu hallere geldi sabretmek gerek..üstelik iyi futbol oynadığımızdan dolayı onlara kızmaya hakkımız olmayacağını düşünüyorum
Mesaj Yetkileri