1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: İnter-Cim Bom A.Ş.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Default İnter-Cim Bom A.Ş.

İki kulüp bu yaz dünya çapında ses getirecek büyüklükte bir futbol turnuvası düzenleyecek. İtalyanlar, kadroda düşünmediği yıldızlar için Aslan'a kolaylık sağlayacak; ilk aday: Adriano.
    20.9.2007

Sadece FANATİK’in tanıklık ettiği gecede; Mancini, Mihajloviç ve Polat tarihi bir anlaşmaya vardı...
    İnter ile Galatasaray, sadece FANATİK’in tanıklık ettiği gecede tarihi öneme sahip, müthiş bir anlaşma sağladı... Olayın kahramanları; Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Inter Futbol Direktörü Sinisa Mihajloviç ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’tı.
    Poseidon’da başladı...
    Fenerbahçe maçı için önceki gün İstanbul’a gelen İtalyan kafilesi otele yerleşirken, düzenlenen basın toplantılarının ardından Mancini ile Mihajloviç, Polat’ın konuğu oldu. Mekân; Bebek’teki Poseidon Balıkçısı’ydı. Burada son derece samimi bir görüşme yapan üçlüden Mancini, takımının yanına gitmesi gerektiği için toplantıdan daha erken ayrıldı. Ancak Sırp Mihajloviç ile Polat’ın daha konuşacak çok şeyi vardı.
    Luca’da devam etti
    Poseidon’dan çıkan ikilinin yeni durağı Teşvikiye’deki Luca Cafe’ydi. Mancini gitmeden önce alınan kararlar, burada protokole dönüştürüldü. İlk konu bir yaz organizasyonu ile ilgiliydi. Buna göre iki kulüp, bu yaz dünyanın önde gelen takımlarının yer alacağı bir turnuvaya ev sahipliği yapacaktı. Beklenen ilginin sağlanması halinde, turnuvanın her yaz düzenlenmesine karar verildi.
    Adriano-Cambiasso-Recoba
    En önemli konu ise elbette ki, transferdi... Inter, bundan sonra kadrosunda düşünmediği, satış listesine koyacağı ya da kiralamayı planladığı her oyuncu için Galatasaray’a kolaylık sağlamayı kabul etti. Bu anlaşma, Ocak’tan itibaren işleyecek ve ilk aday, Fenerbahçe’nin uzun süre kadrosuna katmak için uğraştığı Adriano. Sezonun ilk yarısındaki gelişmelere göre Brezilyalı golcü kiralık olarak ya bonservisiyle Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olacak. Cambiasso için olumsuz yanıt alınırken, Torino’ya kiralanan Recoba’yı da şimdilik Polat kabul etmedi.
    ..Ve Acquafresca
    Görüşmeler sadece bu isimler üzerine kurulmadı. Türk spor basınında sadece FANATİK’in duyurduğu Acquafresca transferi de söz konusu toplantının detaylarından biriydi. En ciddi gelişmelerden biri de zaten, geleceğin Inzaghi’si olarak gösterilen 20 yaşındaki bu golcü için gerçekleşti.
    Kalli’yi istediler!
    Inter’li yöneticilerin onayıyla bu teklifi kabul eden Mancini ve Mihajloviç, Aslan’ın hocası Feldkamp ile de iletişime geçmek istediklerini bildirince, Polat’ın cevabı olumlu oldu. Taraflar arasındaki görüşmeler bundan sonra da devam edecek. Gelişmeleri ise sadece FANATİK’te olacak...
    Raşit ALTUN
    Fotoğraf: Emir SÖYLEMEZ

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şuan evde Fanatik gazetesini okuyordum arka sayfayı bİr açtım bu haber vardı mihajlovij ve adnan polat konusuyorlardı..falan filan..

Acquafrescayı cok istiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gerçekse Gs için çok güzel bir olay bu...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnter'den adam mı alınır yav..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Saçmalık Adriano dedik ne oldu bence hiç güvenmeyin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok saçma ....

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Adriano'yu almayalım. Berbat bir forvet berbat !!! Acquafresca gelirse ama ufffff.
    Uçurur...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Aynı ortaklığı Chelsea ile Beşiktaş yapmıştı yazın umarım iyi oyuncular gelir takımlara ve futbol kalitesini arttırırlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi ya.Türkiye'nin adı yavaş yavaş duyulmaya başlıyor.Bunlar olmalı artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Neden saçma ?

Birde açıklarsanız seviniriz forum olarak..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim

omer-faruk-14 Misafir

Acquafresca kim? Ayrıca çok mantıklı, hayırlı olsun!

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

İnş. Türk futbolu için yararlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tam takımı Milan olsaymış keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Doğruysa güzel bir şey de bana pek inandırıcı gelmedi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

GuzeL Bi Şey
    Ama Bi Faydasını Goreceksek

Ztn Sevmez Oldum İnteri Bari Bi İşimize YarasaLar Bu Sayede

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Doğruysa güzel bir şey de bana pek inandırıcı gelmedi.

Aynen bana da.Ama olursa da iyi olur.Hem Türkiye'nin adı daha da duyulması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnter Fener'e yenildi,intikam almak istiyor heralde..Ben inanmıyorum ne de olsa kaynak Fanatik(arada bir doğru haber yapsalar bile)..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    İnter Fener'e yenildi,intikam almak istiyor heralde..Ben inanmıyorum ne de olsa kaynak Fanatik(arada bir doğru haber yapsalar bile)..
    Bilmeden konuşmak anca bu kadar belli olur sanırım, bu anlaşma maçtan önce yapılmıştı çünkü..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Bilmeden konuşmak anca bu kadar belli olur sanırım, bu anlaşma maçtan önce yapılmıştı çünkü..
    böle saçma haberleri yorumlamak için bilmek gerekmiyor aynı tür haberler real-gs ortaklıı için çıkmıştı bilmem hatırladın mı

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hata bende özür dilerim, bu kadar basit düşünen insanların olduğu forumda böyle kompleks cümleler kurmamalıydım, tekrardan özür diliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hata bende özür dilerim, bu kadar basit düşünen insanların olduğu forumda böyle kompleks cümleler kurmamalıydım, tekrardan özür diliyorum..
    Kendini ne güzel tasvirlemişsin öle bu yaşta bu zeka sen fazla yaşamazsın

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fesuphanallah, millet iyice zıvanadan çıktı iyi mi? Kendilerini tanıyamaz olmuşlar..

Gago, hakarete varıyorsun, kendine gel bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fesuphanallah, millet iyice zıvanadan çıktı iyi mi? Kendilerini tanıyamaz olmuşlar..

Gago, hakarete varıyorsun, kendine gel bakalım.
    Tarık yazık sana cidden ... ama gururlanma ihanet edemedin ben seni biliyordum böle yapacağını

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaşlar sakin olun, hedefiniz bu forumda huzursuzluk yaratıp ortalığı germek ve huzuru bozmak galiba. Şunu da bilin ki bu forumda tek siz yoksunuz diğer üyeler bu durumda rahatsız olabilirler biraz daha dikkatli olalım Lütfen. Sizi biraz daha saygıya davet ediyorum.

26. Default

Fanatik basindaki en guvenilir spor gazetesidir. Zaten bu haber de muhtemelen dogru bence, zira fotolar vardi Fanatik'te. Mihajlovic falan.

Adriano da **tuyle oynasa bu ligte 30 gol atar, belirtmeden gecemiycem.

Mesaj Yetkileri