Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 376 sonuç

Konu: İspanya Ligi 2007-2008

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Atletico tam gaz !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beraber kalmamıza üzüldümVillareal'in Nihat'ın golü ile kazanmasına ise sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Madrid bu sene avrupada yılın takımı bana göre , eski günlerine dönüş sinyali veriyolar.

Aslanım nihat helal olsun........

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Nihat'ın gol atmasına inanılmaz sevindim...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

real madrid,atletico,valencia 3 üde bu hafta çok çok kötü oynadı bakalım barça nasıl olcak.

Bu kadar para harcamasına rağmen A.Madrid ilk 3Haftada galibiyeti yok...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

messi nin oynamadığı maçta barcelona osasuna ile 0-0 berabere kaldı.

ohh güzel skor sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Real Madrid dolu dizgin giderken Barça puna dagıtmaya devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Bu Gol, Bana Gelecek İÇİn Çok GÜven Verdİ

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Villarreal'in formasını giyen ve dün Real Mallorca deplasmanında attığı golle takımına 3 puan kazandıran Nihat Kahveci, ''Bu gol, gelecek için bana çok güven ve umut verdi'' dedi.
    Maçın 72. dakikasında oyuna girip 10 dakika sonra gol atan Nihat, bugün düzenlediği basın toplantısında, Villarreal CF formasıyla La Liga'da ilk golünü atmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
    Türk futbolcu, ''2 yılda çok büyük 2 sakatlık yaşadım. Ve sonunda Villarreal formasıyla La Liga'da ilk golümü attım. Oyun ritmimi yeniden elde etmem için daha fazla oynamaya ihtiyacım olduğumu söylüyordum ama bu her zaman oynayacağım demek değil. Çünkü çok geniş bir kadroya sahibiz. Ama bana verilen her fırsatı güvenimi geri kazanmak için en iyi biçimde kullanacağım'' diye konuştu.
    Real Mallorca maçında golünü attığı serbest vuruşun yapıldığı yerde geçen hafta içinde antrenman sırasında güzel bir gol attığını, bu yüzden maçta da serbest vuruşu kullanmak istediğini kaydeden Nihat, ''Gol olacağından emindim, bu yüzden Joan'a (bırak ben atayım) dedim'' dedi.
    Öte yandan İspanyol basını, bugün Türk futbolcuya övgüler yağdırarak, ''Türk futbolcu Nihat, kendisine verilen fırsatı çok iyi kullandı ve harika bir gol attı'' denildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

inşallah devamını da getirir Nihat...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu akşam Barcelona-Sevilla maçı var.Merakla bekliyorum.Maç saat 23:00(Türkiye Saati ile)'da başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

gercekten güzel bir mac olacaga benziyor kesin izlenir bu maç
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Maçı rahat kazanacağız kimsenin şüphesi olmasın..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ronaldinho kadro dışıymış Barca'da

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Maçı rahat kazanacağız kimsenin şüphesi olmasın..
    Her maç için aynı şey, güle güle Barca..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Barcelona - Sevilla Maçı Başlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Madrid 1 puanı zor kurtardı.Valladolidli oyuncular biraz becerikli olsa 2-3 fark gelirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Valladolidli oyuncusun golü güzeldi. 30 metreden cakti, casillas sasti kaldi

Espanyol'dan tatlı intikam
    Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası Final Maçı'nda 2-0'lık skorla rakibine yenilen Espanyol, La Liga'da karşılaştığı Sevilla'yı son dakikalarda bulduğu golle 3-2 mağlup etti.

Sevilla'nın konuğu olan Espanyol, karşılaşmada yarım saat geride kalırken Angel Cervara'nın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
    Luis Garcia 54. dakikada farkı 2'ye taşırken, Daniel Jarque'nin 60. dakikada kendi kalesine, Arouna Kone'nin de 69. dakikadaki golleri Sevilla'ya 2-2'lik beraberliği getirdi.

Bitime 1 dakika kala sonradan oyuna giren Raul Tamudo'nun golü Espanyol'a 3 puanı getirdi.
    26.09.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

İşte Nihat bu: 0-2

İspanya La Liga 5. hafta mücadelesinde Villarreal deplasmanda Racing Santander'i 2-0 yendi. Karşılaşmanın gollerini 39. dakikada Milli oyuncumuz Nihat Kahveci ve 76. dakikada Rossi attı.

Nihat sakatlığının ardından La Liga'ya muhteşem bir dönüş yaptı. İspanya'da önce Mallorca'ya daha sonra ise UEFA Kupası'nda Bate Borisov'a 2 gol atan oyuncumuz şimdi de R.Santander'e 1 gol atarak, rüzgar gibi esmeye devam ediyor.

Karşılaşmanın 62. dakikasında Racing Santander'den Duscher kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.Villarreal aldığı bu galibiyetle 12 puana ulaştı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Racing Santander ise 5 puanda kaldı.

Barca 4-1 önde şu an messi nin 2 golü var maradona nın tek veliahtı...

Real golleri zor buldu: 2-0

La Liga'nın kapanış mücadelesinde kendi sahasında Real Betis'i konuk eden Real Madrid, mücadeleden Raul ve Baptista'nın golleriyle 2-0 galip ayrıldı.

Real Madrid, 4 karşılaşmada sadece 2 beraberlik alabilen Real Betis karşısına, sakatlıkları devam eden Pepe ve Christoph Metzelder'den yoksun çıktı.

Ev sahibi ekip karşılaşmanın genelinde hakim bir oyun sergilerken, ilk yarı tamamlandığında topla oynamada Real Madrid'in %70'e %30 üstünlüğü vardı.
    Real Betis de zaman zaman rakip kalede pozisyonlar yakaladı.

İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Real Madrid, karşılaşmada 1 saat geride kalırken gol bulamayınca, Higuain ve Saviola'yı oyundan alarak Robben ve Robinho değişikliği ile daha etkili olmaya çalıştı.

Oyuncu değişikliğinin 6 dakika ardından Robben'in pasında cezasahasına giren Raul yerde kaldı ve maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun gerisine geçen Raul topu filelerle buluşturarak Real'i 1-0 ön geçirdi.

Robben, bitime 12 dakika kala Robben topu filelerle buluştururken, hakemin kararı ofsayttı ama bitime 5 dakika kala Baptista'nın vuruşunda Real Madrid mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Barça dolu dizgin gidiyor.Real'de iyi kadro var ama biraz zorlanıyorlar sanki.Sanırım bu sene Barça götürür.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Default Maç nasıl katledilir?: 0-1

La Liga'nın 6. Hafta kapanış mücadelesinde Valencia, Recreativo Huelva deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü.

Valencia, karşılaşmadan Carlos Marchena'nın pasında topla buluşan David Villa'nın 6. dakikada attığı golle galip ayrılırken, ev sahibi ekibin çalıştırıcısı Victor Munoz, ilk yarının son anlarında maçın hakemi Teixeira Vitienes Fernando ile tartışmasının ardından atıldı. İlerleyen dakikalarda ise, yedek oyunculardan Edwin Congo da sarı kart gördü.

Valencia'ya 3 puanı getiren tek golü kaydeden, Villa, 72. dakikada bir kez daha topu filelerle buluştururken, bu pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Villa'nin yerine oyuna giren Morientes ise bitime 3 dakika kala topu filelerle buluştururken bu poziyon da gol değeri kazanmadı.

Moretti'nin topa elle cezasahasında temas ettiğini iddia eden ve penaltı isteyen Carlos Martins, 84. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Huelva, ikinci yarıyı teknik direktörlerinden yoksun mücadele etmek zorunda kalırken, son 6 dakikayı da bir kişi eksik tamamladı.

Maçın hakemi Teixeira Vitienes Fernando, karşılaşma boyunca çok kötü bir yönetim sergilerken, 12 kez sarı kartına başvurdu, biri Huelva'nın çalıştırıcısına olmak üzere 2 de kırmızı kart gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Barcelona temposunu yakaladı.O beklenen güzel oyun ortaya çıkmaya başladı.İzlemekten zevk alıyor insan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default İspanya Ve Valencia'da Villa Şoku

Cumartesi günü Espanyol'la oynanan maçta sakatlanan Valencia'lı futbolcu David Villa'nın Milli takım kadrosundan çıkartıldığı ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
    25 yaşındaki futbolcu, Mestalla Stadı'nda oynanan ve 2-1 konuk Espanyol'un üstünlüğüyle biten karşılaşmanın 19. dakikasında Milan Smiljanic'in darbesiyle sakatlanmış ve oyundan çıkarak yerini Silva'ya bırakmak zorunda kalmıştı.
    Bileğinden problemi olduğu açıklanan golcü futbolcunun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, 26 maçta 13 gol attığı İspanya Milli takımına da, Euro 2008 elemelerinde Danimarka ve Finlandiya ile oynanacak maçlarda yardım edemeyeceği bildirildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Naayir olamaz!!! Bende Villa abiyi Finlandiya macina bekliyordum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sevilla 2-0 R.Madrid

Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri