BoBo BoBo BoBo
2-2 devamı gelicek alıcaz maçı...
BoBo BoBo BoBo
2-2 devamı gelicek alıcaz maçı...
Boboda nihayet gol attı
Yuh be bu denizlispor deli ya.......Besıktas zaten yorgun göreceksiniz 2.yarı besıktas baskısı hiç olmayacak hatta 70 civarı gol yiyebilirler..
Hadi be Denizli noldu sana
38' Denizlispor'un 2-0'dan sonra kendi yarı sahasına kapanması, Beşiktaş'ın iştahlı oyunu bu maçın bol gollü geçeceğinin sinyallerini vermişti...
2.yarı show yapcaz 3tane daha atarız...
Denizli dedigim gibi akıllı davranmadı yedi golleri..Hocaları delimi Rakip takım yorgun zaten bunlara geri cekiliyor..bari bir gol daha yemeseler cünkü fiziksel düsüsler olacak..
2.yarı besıktas 1 gol zor atar Yorgunluk belirtisi baslar belki Tek paslarla etkili olanbilirler..
Bu mac berabere biter karşılıklı 1 gol daha olur öyle biter.
Bu maçtan Denizli puan çıkaracaktır, göreceksiniz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
40'Bu arada Beşiktaş'ta İbrahim Kaş'ın yerine Serdar Kurtuluş oyunda...
Besıktas baskısı azaldı oyun dengelendi denizli atagı var suan...
ilk yarı bitti 2-2...
İlk Yarı Bitti.
Neyse 2-0'dan 2-2... İlk yarı bitti...
2.yarı atarız golleri...
10 dakikada mac gitti diyenlere selam olsun buradan.
Burada Toraman & Zan partnerligini Zeki Alasya ve Metin Akpinar'a benzetince tepki gormustum. Gordunuz herhalde Toraman'i. Saatli bomba gibi, her an takimini yakabilir. Cok kritik hatalar yapabiliyor.
Solda Uzulmez cok yalniz kaliyor, Tello bindirme yapamiyor hic, gole ragmen kotu.
Ibrahim Kas niye cikti onu anlamadim ben, gayet de iyiydi. 2 mactir begeniyorum kendisini.
Cisse yine ne idugu belirsiz hareketler yapiyor, Yozgatli cok pasif. Diatta ise guzel, saglam.
Bu arada 2. golden once ortayi yapan herifin elle aldigini gormussunuzdur herhalde. Gogusten ele gidiyor top.
Hahahaha Emrah Denizli atağı maçta hiç olmadıki
2 Kontradan gol yedik.Hangi ara bu takım atak yapmış ya.
LİG TV göstermedi galiba neyse.
Serdar Özkan orta sahanın her yerinde oynuyor, maestro gibi.Nobre'de çok istekli iştahlı.Ondan da gol bekliyorum.
Tello,Üzülmez ve Yozgatlı 'da etkili göründü ilk yarıda.
Gollerin devamını bekliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İkinci yarı maçı çeviririz.
Cisse bence gereksiz alındı..Orda serdar cok iyi oynardı hemde milli takım kazanırdı..
Besıktas seneye Sol ve sag beke adam alması lazım..
Bakalım tahmin ettiklerim olacakmı 70 den sonra denizli baskısı baslayacak..
bu maci besiktas in almasi cok zor emrah abinin de dedigi gibi besiktas ikinci yariyi cikaramaz hele 2-0 dan sonra gosterilen yuksek efordan sonra hayatta ikinci yari bisey yapamaz yorgunluktan
[/B]
Rahat alacagiz. Besiktas'in kondisyonu diger takimlara gore daha ust seviyede, hatta attigimiz goller de genelde 2. yarilar geliyor. 4 olur diye umut ediyorum. Denizli dagilirsa fark bile olur.
Şimdi kondisyon tartısması yapmayacam
Besıktaslılar için sevindirici olay besıktasın 2 gol atması...
Beşiktaş çok rahat çevirir maçı, hatta 4-2, 5-2 bile bitebilir maç. Denizlispor'un oyun oynadığı falan yok, 2 bireysel hatadan gol buldular. Yusuf da çıkınca hiç etkili olamazlar.
Beşiktaş galibiyet için istekli, hızlı başlayıp erken gol bulmak isteyeceklerdir. Bunu da başaracaklarını düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Serdar Özkan iyi de,topla cok oynuyor,gereksiz calimlar atiyor,takimin el freni pozisyonunu koruyor
Yusuf cıkması kötü..Ben 70 den sonra tempo düsmesi bekliyorum..
Ayrıca kondisyonun en fazla kimde oldugu belli![]()
Ben Serdar Ozkan I Hasan Sas A Benzetiyorum Ikiside Yetenekli Ama Ayaginda Cok Top Tutup Takimi Yavaslatiyolar
Savunma çok hata yapıyor yahu ne olcak her maç hatadan gol yiyoruz...
Bu arada one gectikten sonra Higuain is yapabilir bu macta.
Bu Denizli ligde küme düsecek ilk takimdir.Berbat oynuyorlar gercekten.Bjk bu macta fark atamazsa baska hicbir macta Bjkden fark beklemeyin![]()
Elimde Delgado ve Ricardinho gibi oyuncular varken açıkçası Serdar Özkan'ı oynatmam Serdar sezon başından beri her maç ta oynuyor oysaki Rico ve Delgado dinleniyor arada bence bu ikiliden biri daha dinlenik iyi bir maç çıkarabilirdi.