1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: 6.Hafta Kasımpaşa-Galatasaray

Hybrid View

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Ben Bouzid'i beğenmedim Eray. Topu alıyor sonra hep öldürüyor,kötü paslar atıyor...
    Elinde alternatif var mı?

Bouzid, Servet, Hakan Balta

Servet bundan sonra ilk 18'e girerse iyidir, Bouzid, Servet'e göre kat kat daha iyi bir futbolcu en azından karşısında rakip olduğunda adam sakin bir şekilde topa dalıyor, Servet karşısında rakibi görünce eli ayağı birbirine dolanıyor sonrasında neler oluyor hepimiz görüyoruz.

Hakan Balta bana bugün çok yavaş gözüktü oyun içinde pek yoktu ama Kalli defansta Song ile birlikte düşünebilir.

Benim açımdan bakarsak,

Orkun
    Uğur-Bouzid-Song-Volkan
    Barış-Lincoln-Linderoth-Ayhan
    Nonda-Hakan Ş.(Serkan)

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Elinde alternatif var mı?

Bouzid, Servet, Hakan Balta

Servet bundan sonra ilk 18'e girerse iyidir, Bouzid, Servet'e göre kat kat daha iyi bir futbolcu en azından karşısında rakip olduğunda adam sakin bir şekilde topa dalıyor, Servet karşısında rakibi görünce eli ayağı birbirine dolanıyor sonrasında neler oluyor hepimiz görüyoruz.

Hakan Balta bana bugün çok yavaş gözüktü oyun içinde pek yoktu ama Kalli defansta Song ile birlikte düşünebilir.

Benim açımdan bakarsak,

Orkun
    Uğur-Bouzid-Song-Volkan
    Barış-Lincoln-Linderoth-Ayhan
    Nonda-Hakan Ş.(Serkan)
    Eray,Volkan Yaman hizli mi ?Onun bölgesinden nasil tehlikeli pozisyonlar geldigini,hizli adamlara karsi ne kadar caresiz kaldigini hepimiz gördük.Hakan Balta ondan daha iyi.Daha kontrollü oynuyor.

Bouzid hakkindaki yorumlara katiliyorum.Bana kalsa Servet´i bugün kovarim !

Ayrica Hakan Sükür artik bitmis.Yani Galatasaray son 2 mactir 10 kisi oynuyor.Hakan´in dinlendirilmesi gerekiyor.Ümit Karan oyun icinde cok aktif,oyunu iyi okuyabiliyor,neticesinde tehlikeli pozisyonlar bulup,güzel goller atiyor.

Mesaj Yetkileri