Nonda dün müthisti gercekten.Kim getirdiyse onu Allah ondan razi olsun.Defansi müthis yipratan,iyi top kullanan,ayaginda topu tutabilen,gerektiginde bos alanlara iyi kacan cok iyi bir forvet.Ne olsa Altin ayakkabili
Bir de Arda hakkinda konusmak istiyorum.Bu adam bir müthis.Her yerde müthis oynuyor.Manisasporda sag kanatta cok iyi oynuyordu,gecen sene sol kanatta cok iyi oynuyordu ve simdi 10 numara olarak oynuyor,yine iyi oynuyorMüthis bir yetenek.Lincoln`ün yerini cok iyi doldurdu.
Ben mactan önce Arda Turandan sov bekliyorum,Lincolnü aratmaz demistim,hakli da ciktim.Arda Turan cok özel birisi.
Mactan önce Servet`in oynamasi gerektigini söylemistim,taktiksel acidan Servet bu macta yildizlasir demistim.Emrahta öyle söylemisti,hakli ciktik.Servet yildizlasti macta,Besiktasi uzun topa zorladik ve Servet hava toplarindaki müthis üstünlügüyle bizi cok rahatlatti.Ama halen Sion macinda Serveti oynatmamaliyiz görüsündeyim.
Song yine herzamanki gibi harikaydi.Bu futbolcu hic birakmasin bizi,biz onu cok seviyoruz.Jübilesini Galatasarayda yapar insAllah
Kalli`ye kizdigim tek nokta,disiplini cok abartiyor.Yani sonucta akrabalariyla konusmus,sen bu ufacik nedenden dolayi nasil Lincoln`ü bu önemli macta oynatmazsin ?Ya yenilseydik ?
Ama iyi tarafi da var.Simdi futbolcular inanilmaz hirsli olmuslardir,bu adam Lincolnü kesti,benim gözümün yasina bakmaz diyerek cok iyi oynayacaklardir.Bu iyiye isaret.Galatasaray 2000 ruhunu yakaliyor![]()