İlk mesaj benden Galatasaray bu hafta kötü performans sergiledi ama tehlikeli bir takım. Gönlüm Beşiktaş'tan yana ama başa baş gider bu mücadele
Gönlüm Beşiktaş diyo ama mantığım beraberlik.
Servet Olmazsa Bouzid Ondan İi Olursa
Tek Favori Biziz
Azda Olsa Bi Sürpriz İhtimaLi Var
Derbi maçın havası baska olur..Oyuncular daha iyi konsantre olur..Oyüzden Diger maçlar önemli degil..Bu maç daha cok ortasaha mücadelesi olacak..Ayhan,barış,linderoth böyle bir ortasaha ilke cıkarsak Besıktas pozisyon bulmakta cok zorlanır...Nonda kesinlikle oynaması lazım..
Savunmmada Servet oynaması lazım çünkü besıktas yan toplarda etkili bir takım...Ayhan oynarsa volkana sık sık yardım eder..Servet-Song bu ikili hava topunda cok iyi...
Ertugrul hoca lincolne korayı verebilir..
Beşiktaş alıcak bence.
Berabere bitecektir... Başka ihtimal vermiyorum...
Bouzid hava topu alamıyor kesinlikle servetin maçı..Ortalarda yantoplarda servet cok basarılı neyse kallizaten serveti oynatacak..Bouzid topa zıplayamıyor dünkü maçı izlemedinizmi..Ayrıca bütün spor yazarları aynısını diyor..
Besıktasın en önemli özelligi yan toplarda basarılı olması her topu bobo ya atıyorlar bunuda servetle giderebiliriz..Taktiksel olarak servet mantıklı bu kadar acımasız olmayın..
Dün maçı cıplak gözle izleyen taraftarlar bile begenmedii..Bu maçta kalli uyumu bozmaz..
Maçın kilit ismi olur Servet söliyim hem bence Nobre oynarsa onu durdaracak isim Servet'tir.Bobo'yuda Song tutarsa sorun yok![]()
I'm back...
Mustafa aynen;bunu anlamıyorlar taktiksel olarak servetin maçı hemde uyumlular orkun yan toplara cıkmıyor kalede mondi olsa neyse.....
Servet kötü defans evet ama besıktas macında göreceksiniz performasını hava topu zaafımız ortadan kalkacak..
Kalli zaten oynatacak tartısmaya gerek yok...Orkunun biraz yan top calısması lazım...
Ortasahayı 3 lü kurarsa besıktas zorgelir...İki takımada basarılar..Şimdi ordu maçı baslayacak![]()
tam bi orta saha mücadelesi olacak 2 takımda bastıracak ama galib inş.beşiktaş'ım olur...
Rogerio,Rodrigo ve Federico'dan iyi işler bekliyorum...haydi hayırlısı![]()
Ka-za-na-ca-ğız... BoBo gol atar...
dostluk kazansın![]()
Servet Nobre'Yi asla tutamaz Nobre çok hareketli Servet ağır kalabilir vede kanattan atılan topları ıskalarsa bazenki gibi bu maçı rahat bi şekilde alabiliriz ayrıca Beşiktaş'ın fazla orta sahadan yükleneceğini zannetmiyorum çünkü orta sahada çok top tutan Rico paşa ve Cisse yok bu yüzden kanatlar iş başında olur bana göre
Anadolu takımları gibi Lincoln'ü 3-4 kişiyle marke edeceklerini sanmıyorum bence bu maç Lincoln'ün maçı olucak.
Bence berabere bitecek.
Burası Sami YEN Burdan Çıkış Yok.Ka-za-na-ca-ğız.
Maç bizimdir, rahat olun..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
hani derler ya 3 ihtimalli mac diye,iste bu macta oyle bir mac
sanilanin aksine tatsiz tutsuz bir mac olacagini sanmiyorum,guzel mac olacaktir
su anki oynanan futbola bakinca bizi daha avantajli goruyorum ,evet belki gs bize oranla goze hos gelen bir futbol oynuyor ama is gorundugu gibi degil...
her ne kadar bizi galibiyete yakin olan taraf olarak gorsemde, gs'a karsi kara talihimizin olmasida beni dusunduren baska bir unsur ama yinede kazaniriz diyorum,istiyorum....
![]()
Bu konunun çok erken açılması kötü olmuş.Tartışmalar çok olacaktır maça kadar.
inşallah son seyircisiz derbi maçı olur dilekleriyle %30 Galatasaray %50 beraberlik %20 Bjk diyorum çokmu orantılı oldu ne![]()
Ya Biz Alcaz.Ya Berabere kalcaz.
Gs alır.
....ç.
bence Galatasaray bu maci alir.Almasi dilegiyle
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
fazla yuklenmeyin arkadasa ,bizim gecen yil boyle bir pankartimiz vardi ona ithafen soylemistir
bkz;
![]()
bu sözü Bjk arkadaşlar daha öncede kullanmışlardı..bi sorun olmamıştı zaten yukarıda da açıklaması da yapılmış tartışma çıkaracak bieşey yok ortada![]()