Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 168 arası toplam 168 sonuç

Konu: 6.Hafta Bursaspor-Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Kesin PenaLtı Demıorum Ama PenaLtı Gibi Duruodu Pozisyon

Bursa DepLasmanı Zor Maçtır O Yuzden BeraberLık OlabıLır Bız BıLe Zar Zor KurtuLmustuk

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fenerbahçe geleneği sürdürdü türkiyede yine puan kaybetti..ismail güldüren isimli insan (futbolcu diyemem) bir an önce bıraksın bu işi böyle oyun olmaz hep bi çekiştirme,bi itme ayıp yani..

bursaspor çok iyi oynadı daha çok can yakacaklardır.biz o deplasmandan iyi kurtulmuşuz valla..sinanın penaltı pozisyonunu tartışmaya gerek yok aynı türkiye-macaristan maçındaki geranın pozisyonu gibiydi penaltı demeyen bi allahın kulunuda duymadım tvde..semihin golü güzeldi 33 cmlik ofsayt var diyolarda hakemin onu yakalamasıda zor bence çok ustaca bir vuruşla gol yaptı semih iyide oynadı fenerbahçe yavaş yavaş kopuyor ligden bir an önce ligede önem vermeye başlamaları lazım

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ama bu sene Zico`nun taktigi Ridvan Dilmenin deyisiyle tam bir Avrupa taktigi.Bu taktikle Fenerbahce Avrupada basarili olur,ama ligde basarili olamazzz.Ligde Fenerbahce kapanan takimlara karsi tek forvetle oynadigi icin basarisiz olur,ama Avrupada kapanan takim olmadigi icin basarili olur,iyi futbol oynar.

Aksine avrupa kupalarinda butun takimlar daha defansif bir mantaliteyi benimsiyor. Her alinan puanin degeri yuksek oldugu ve ligdeki gibi kaybolan puanlarin telafisinin cok daha zor oldugu icin, takimlar liglerindeki kazanma mantalitesi iceren ofansif futbolun aksine, sampiyonlar liginde daha defansif ve daha kontra ataga dayali bir oyun benimsiyor, kontrollu oynuyor. Tabii bu kontrollu oyun bizim ligimizdeki nispeten daha kucuk takimlarin oynadigi defansif stile gore daha ofansif.

Fark avrupa kupalarinda kendisini gostermek isteyen Fenerbahce'li oyuncularda. Mesela bir Lugano herkezin gozlerinin ustune oldugu bir macta kendisini gostermek, buyuk bir transfer yapmak icin cabaliyor. Ayni sey diger oyuncular icin de gecerli. Bu mantaliteyi UEFA kupasini kazanan Galatasaray'da oturtmayi basarmisti, oyuncular avrupa kupasi maclarinda daha konsantre oluyor, daha iyi sonuclar alabiliyordu.

Ancak Avrupa kupalarina katilan takimlarin hic biri hem ligde, hem de Avrupa'da ayni stil ile oynamiyor cunku o diger buyuk takimlarin da kendi liglerinde onlari iyi taniyan, tehlikeli oyuncularini kilitleyen, ozellikle kati defans yapan takimlar mevcut. Bu nedenle de daha ofansif bir taktik ile sahaya cikiyorlar kendi liglerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar liginde bir üst tura kalırız,derbilerin çoğunu alırız ligde UEFA'ya oynarız

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Semih'in golü ofsayt,Sinan'ın düşürülmesi ise penaltı.Ucuz kurtulmuş Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kerem çok komiksin..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kerem çok komiksin..
    Bunu bir tek ben söylemiyorum.Pozisyonları gören ve objektif olan herkes söylüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yorum yapmaya gerek yok haftalardır konuşuyoruz değişen bir şey yok
    Aynen katılıyorum. Geçmiş maçların kopyası oldu. 60.dakikadan sonra atak bulmaya başladık.

Madem çift forvete dönüp, bu şekilde oynayabiliyorsun maça neden öyle başlamadın? İlk devre sahada olmayan bir takım var neden devre arası değişiklik yapmıyorsun? Golü yedikten sonra çift forvete döndü ve golü bulduk, sonrasında da pozisyonlara girdik.

İnşallah ders çıkarmıştır demekten başka diyecek birşey yok. Tek ön libero çift forvet oynatmayı önümüzdeki haftalarda maçın başında düşünür umarım sayın Zico.

Hakeme hiç girmiyorum. Çok kötüydü, oyunu durmadan kesti, maçta tempo olmasına izin vermedi. Hele bir pozisyon vardı ki Carlos bile hakem ne yapıyor diye güldü bir süre. Maçı izleyenler o pozisyonda hakemin ne yapmaya çalıştığını anladınız mı? Ben çok merak ettim ve bir çözüm getiremedim.

Ligin gittiğini, şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum. Geçen sene içerde dışarda Galatasaay'ı yenmedik mi? 6 puan eder o da. Zico kazanacak şekilde takımı çıkartırsa sahaya, küçük takımlara basit puanlar kaybetmezse 7 fark o kadar çok değil.

Tabi ki Zico'nun düşüncelerinin değişmesi şartıyla...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bunu bir tek ben söylemiyorum.Pozisyonları gören ve objektif olan herkes söylüyor...
    Kimmiş sana göre objektif olanlar ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Maçı izlerken de söylemiştim...

Erman Hoca Fenerbahçe'nin attığı golde ise Semih'in ofsayt pozisyonunda olduğunu söyledi. Lig TV'nin özel analiz sisteminde de Semih'in 33 cm ofsaytta olduğu görüldü.

ligtv.com.tr ( Maraton Canlı Yayın )
    Bursa'nın hakkı yenmiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Maçı izlerken de söylemiştim...

Erman Hoca Fenerbahçe'nin attığı golde ise Semih'in ofsayt pozisyonunda olduğunu söyledi. Lig TV'nin özel analiz sisteminde de Semih'in 33 cm ofsaytta olduğu görüldü.

ligtv.com.tr ( Maraton Canlı Yayın )
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fenerbahce ucuz kurtuldu.1 puana dua etmeliler.

Bursanin verilmeyen net bir penaltisi vardi + Fenerbahce`nin golü net ofsaytti.

Insallah Bursaspor baskani maci tekrar ettirmeye calismaz
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sonuçta maç kimin hakkı idi maç Bursasporun. Bu kaç oldu kardeşim hep bizim başımıza geliyor.
    Batuhan Kezman örneğide söylediğinle alakalı

Maçın hakkı BURSA'nındı.
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kimmiş sana göre objektif olanlar ?
    Al bakalım...Ben de sana soruyorum.Semih'in golü ofsayt değil mi?Sinan'ın pozisyonu penaltı hakem takdiri olduğu için onu es geçiyorum ki bana göre penaltı.Oyun genelinde ise iyi oynayan taraf Bursaspordu.Fenerbahçe'nin ilk pzosiyonu gol oldu!...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Al bakalım...Ben de sana soruyorum.Semih'in golü ofsayt değil mi?Sinan'ın pozisyonu penaltı hakem takdiri olduğu için onu es geçiyorum ki bana göre penaltı.Oyun genelinde ise iyi oynayan taraf Bursaspordu.Fenerbahçe'nin ilk pzosiyonu gol oldu!...
    Ben medyadan kişişler söylemeni bekliyordum .... ayrıca alıtı yaptığın herkes rakip takımlı objektiflik bu konuda kişiden kişiye değişir bana göre onlar objektir olmayabilir mesela.... bnm itirazım penaltı pozisyonunana ofsayt tamamda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece sana göre objektif Deniz'e katılıyorum belki bana yada başkasına göre objektif değil

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Semih'în pozisyonun ofsayt olduğunu anlamak için objektif olmaya falan gerek yok Gözü bozuk olmayan herkes görebilir...Sinan'ın pozisyonu bana göre penaltı ama tartışılabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Semih'în pozisyonun ofsayt olduğunu anlamak için objektif olmaya falan gerek yok Gözü bozuk olmayan herkes görebilir...Sinan'ın pozisyonu bana göre penaltı ama tartışılabilir...
    E tamam aynı şeyi söylüyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oldu bitti tartısmaya gerek yok..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BüLent Korkmaz gibi bir adam da maç sonunda kaLkıp isyan ediyorsa kendisinin de dediği gibi hakikaten ortada bişeyLer var demektir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Yahu böyle hekem yönetimi olmaz olsun."Türk hakemleri avrupada neden yok?İşte kanıtı!"diye bir başlık var bir sitede.Site girişinde ve bursa fener maçının hakem 3lüsünün resimleri var.aşırı beyendim.Böyle yönetim olur mu ya?
    Kendini başkan sanan adam sesini çıkartmıyor Bülent Hoca birşeyler söylüyor ama nereye kadar?Başkanın müdehalesi 0.
    Bazı arkadaşlar İsmaile ve Tuma karşı hakaretvari sözleri var.Bunlara karşı daha dikkatli olun.Yoksa sizin Volkanınızın ne kalaslığı kalır ne kovalığı ağzımızı açtırmayın...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri