Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
Yorum yapmaya gerek yok haftalardır konuşuyoruz değişen bir şey yok
Aynen katılıyorum. Geçmiş maçların kopyası oldu. 60.dakikadan sonra atak bulmaya başladık.

Madem çift forvete dönüp, bu şekilde oynayabiliyorsun maça neden öyle başlamadın? İlk devre sahada olmayan bir takım var neden devre arası değişiklik yapmıyorsun? Golü yedikten sonra çift forvete döndü ve golü bulduk, sonrasında da pozisyonlara girdik.

İnşallah ders çıkarmıştır demekten başka diyecek birşey yok. Tek ön libero çift forvet oynatmayı önümüzdeki haftalarda maçın başında düşünür umarım sayın Zico.

Hakeme hiç girmiyorum. Çok kötüydü, oyunu durmadan kesti, maçta tempo olmasına izin vermedi. Hele bir pozisyon vardı ki Carlos bile hakem ne yapıyor diye güldü bir süre. Maçı izleyenler o pozisyonda hakemin ne yapmaya çalıştığını anladınız mı? Ben çok merak ettim ve bir çözüm getiremedim.

Ligin gittiğini, şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum. Geçen sene içerde dışarda Galatasaay'ı yenmedik mi? 6 puan eder o da. Zico kazanacak şekilde takımı çıkartırsa sahaya, küçük takımlara basit puanlar kaybetmezse 7 fark o kadar çok değil.

Tabi ki Zico'nun düşüncelerinin değişmesi şartıyla...