Sayfa 23 / 191 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

  1. #661
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    bence kesin çıkar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  2. #662
    Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin
    Yaş
    39
    Mesajlar
    568

    Default

    bence namalüp çıkacağız

  3. #663

    Default

    Ranieri: "Roma Bizden Üstün Değil" Juventus teknik direktörü Claudio Ranieri, takımının en az Roma kadar iyi olduğunu ve iki takımın gelişiminin birbirine benzerlik gösterdiğini söyledi.

    Yarınki büyük maç öncesi konuşan Ranieri, eleştirmenlerin aksine Roma’nın favori olmadığını iddia ederek şöyle konuştu:
    “Biz Juventus’uz ve kimseden aşağı kalır yanımız yok. Onların gücünü biliyoruz ancak hiçbir takım kusursuz değildir. Olimpiyat Stadına kendi oyunumuzu oynamak için gidiyoruz.

    Roma’nın form durmu ve sistemi şu anda mükemmel ancak onlar da zor dönemlerden geçtiler. Biz de aynı durumda sayılırız.

    Tarihe bakıldığında biz onlardan daha üstünüz ancak bunlar geçmişte kaldı. Luciano Spalletti 3 yıldır takımın başında. Bense yeni geldim.”
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Del Piero, Serie A’yı Özlemiş Roma karşısında oynaması beklenen Alessandro Del Piero, Serie B’deyken bu mücadeleleri özlediğini belirtti
    2006’da patlak veren skandaldan sonra Juve, 2. lige yollanmıştı. Buna rağmen Gianluigi Buffon, David Trezeguet, Pavel Nedved ve Del Piero gibi yıldızlar takımda kaldı. Juve de ertesi sezon ait olduğu yere geri döndü.

    Sky Sports adlı televizyon kanalına konuşan Del Piero bu tatsız hikâye hakkında şunları söyledi:

    “Tekrar Serie A’ya dönmek güzel bir duygu. Gerçi geçen sezon da kadromuzda bulunan yıldız oyuncular sayesinde Serie A’da gibi hissettik."

    Juventus kariyerine 1993’de başlayan 32 yaşındaki oyuncu, bu takım için oynamayı ne kadar çok sevdiğini de belirterek sözlerini şöyle tamamladı.

    “Juventus taraftarlarıyla aramda müthiş bir bağ var. Lippi yönetiminde 5 yıl boyunca birçok kupa kazandık. Daha sonra Lİppi geri döndü ve tekrar kazanmaya başladık. Uzun yıllardır buradayım. Umarım oynamaya da devam ederim.”



    Emerson: "Juve Şampiyon Olabilir" Bir dönem Juventus forması da giyen Emerson, eski takımının şampiyonluk şansı olduğunu düşünüyor.

    2004-2006 arası Juve forması giyen Brezilyalı, 2006’daki skandaldan sonra Real Madrid’e gitmişti.
    Sky Sports’a konuşan Emerson, “Kadro nasıl olursa olsun Juventus her sene favoriler arasındadır.” dedi.

    Roma’lı oyuncularla Juventuslular arasındaki tartışmaya da değinen 31 yaşındaki oyuncu,
    “Juventus için çok önemli bir maç. İki ekip de şampiyonluk için mücadele ediyor. Roma da çok iyi durumda.” şeklinde konuştu.

    Çok eleştirilen Del Piero’yla ilgili de konuşan Puma lakaplı oyuncu,
    “Del Piero’yla çok güzel 2 sene geçirdim. Maçın kaderini değiştirebilecek bir oyuncu.” dedi.







  4. #664

    Default

    anlaşılan del piero lippiyle olmak istiyo tekrar.Roma maçı çok önemli elbette ,romada onları yenmek süper olur.Umarım udinese maçındaki defans hataları olmaz.Maçı yine 24 şifreli bi şekilde 16:00'da veriyo.Binbir türlü yollardan maç izletiyolar ya adama.Umarım gülen taraf oluruz.

    not:dikkat ederseniz lugano ve holosko için yorum bide yapmadm.Juvenin adının yanında bu adamlarn adını duymak bile juvenn adını lekeler.Yazık günah.Bu takım lampard'dan gerrard'dan bahsediyodu sezon öncesi.Holosko kim ya.Kaale bile alınmayacak haberler bunlar.

  5. #665
    Del Piero_10 Misafir

    Default

    Quote Originally Posted by ermoon
    Juventus heralde bir terslik olmazsa çıkabilir diye düşünüyorum.. Delpiero sen ne diyosun bu sene çıkabilirler mi?
    İnşallah çok büyük bir aksilik olmazsa Şampiyon olur.

    Delle Alpi'nin yeniden inşaatı başladı.Koşu pisti kaldırılacak.Yeni kapasite 50.000'den fazla olacak.

    Bu arada Juventus'un tamoil ile devam eden sponsorluk anlaşması hala Dünyanın en çok kazandıran sponsorluk anlaşması,chelsea,r.madrid gibi klüpler geride kalırken,inter ile milanın toplam reklam geliri tamoil'e ulaşamıyor.

  6. #666
    Nesil
    2006
    Yer
    Island
    Mesajlar
    3,038

    Default

    Goooolll Roma deplasmanında Trezeguet'in harika kafa golüyle 1-0 öne geçtik.Del Piero'nun goldeki katkısı çok büyük

  7. #667
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,253

    Default

    2-2 bitti mac.

  8. #668
    Nesil
    2006
    Yer
    Island
    Mesajlar
    3,038

    Default

    I a q u i n t a'nın 87. dakika da attığı şık bir kafa golüyle beraberliği kurtardık.Del Piero'da bir de penaltı kaçırdı.

  9. #669
    Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07
    Yaş
    34
    Mesajlar
    2,162

    Default

    Penaltı kacırıp da puan kaybetmesi kotu oldu juve nin ama roma formda bi ekip.

  10. #670
    Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari
    Mesajlar
    1,443

    Default

    Roma belkide tarihinin en iyi sezonlarından birini geçiriyor.Juve için deplasmanda alınan 1 puan tatmin edici olmasa da fazla kayıp gözüyle bakılmamalı..

  11. #671

    Default

    Roma kaçtı Juve yakaladı

    İtalya Serie A'da haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Roma ile Juventus Olimpiyat Stadı'nda 2-2 berabere kaldı. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve arka arkaya aldığı galibiyetlerle zirveye oturan Roma, büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Totti'nin 30. ve 36. dakikada attığı gollerle öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü 88.dakikaya kadar koruyabildi. Juventus'un golleri karşılaşmanın 17.dakikasında Fransız golcü David Trezeguet ve bu sezon başında Udinese'den transfer edilen Vincenzo I**uinta'dan geldi.

    Geçen hafta Juventus'un kendi sahasında Udunise'ye 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada üç topu direkten dönen Del Piero, Roma karşısında 50.dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı.

    Del Piero çok şansız bu aralar... Geçen haftaki Udinese malübiyeti olmasa çok iyi gidiyoduk...

  12. #672
    Nesil
    2007
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    2,587

    Default

    Roma bu sezon Juve ile büyük çekişme yaşayacak..

  13. #673
    Nesil
    2007
    Yer
    istanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,208

    Default

    arkadaşlar andrade sahalardan 6 ay uzak kalacak galiba

  14. #674
    Nesil
    2006
    Yer
    Island
    Mesajlar
    3,038

    Default


















  15. #675

    Default

    rakip takım bizim savunma önüne geldiginde yüreğim agzıma geliyor hep.Totti'ye cristito verilir mi kardeşim bu nasıl bir düşüncedir.Bu cristito'nun daha pişmesi gerekiyor.MAçlara ilk 11 de başladıgı sürece daha çok başımızı yakar diye düşünüyorum.Şu rus savunmacıyı alırız umarım devre arasında.
    takım da iyice sakatlar ordusuna döndü bu kadar şansızlık olmaz.Delpiero bu penaltiyi atsaydı biraz rahatlayacaktı ama olmadı çok şansız günler geçiriyor.Kayıplara rağmen Lig için kötü durumda oldugumuzu düşünmüyorum açıkcası İnter de tekliyor milan'da.zirvedeki roma 10 puanda juve 7 puanda.

  16. #676
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    4-0 yendik

    nedved de sonunda golünü attım assonra delpierro 10 golleri yayınlıyacak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  17. #677
    Del Piero_10 Misafir

    Default Juventus 4-0 Modena

    Juventus Stadio Comunale'de oynanan maçı Efsane oyuncuları Trezeguet'nin 2golü,Del Piero ve Nedved'in golleriyle kazandı.

    Golleri mutlaka izleyin,spiker muhteşem.Allah Allah diyerek coşuyor

    David Trezeguet 1-0

    http://www.hemenpaylas.com/download/...odena.wmv.html

    Alessandro Del Piero 2-0

    http://www.hemenpaylas.com/download/...odena.wmv.html

    David Trezeguet 3-0

    http://www.hemenpaylas.com/download/...odena.wmv.html

    Pavel Nedved 4-0

    http://www.hemenpaylas.com/download/...odena.wmv.html

    Maçın görüntüleri














  18. #678

    Default

    Lugano iddiası doğrulandı

    Juventus'un Lugano aşkı resmen doğrulandı!.. Juventus sportif direktörü Alessi Secco, Lig TV İtalya temsilcisi Dündar Keşaplı'ya yaptığı açıklamada, Lugano'yu izlemeye devam ettiklerini açıkladı.

    Juventus Sportif Direktörü Alessi Secco ile görüşen Dündar Keşaplı, Secco'nun, "Lugano'yu uzun süredir izliyoruz. Lugano'nun çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyoruz ve oldukça da beğeniyoruz ancak şu anda transfer sezonu kapanmış durumda. Dolayısıyla zaten transfer etmemiz mümkün değil. Tuttosport transfer haberlerini abartarak verdi ancak vurgulamakta yarar var ki Lugano beğendiğimiz bir futbolcu" dedi.

  19. #679

    Default

    Linklerde sorun var sanırım indiremedim

  20. #680
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    evet linkde sorun var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  21. #681
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Lugano sert futbolu kaldırabilecek bir oyuncu bence Juveye katkı sağlar direk 11de oynayacak diye bir şeyde yok ...

  22. #682
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2,141

    Default

    şuan juvenin kaç puanı var ve kacıncı sırada...

  23. #683
    Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin
    Yaş
    39
    Mesajlar
    568

    Default

    -7 puanı war we son sırada..ilk sırada genoa war..onun puanı 10..2.sıradakinin 9puanı olması lazım

  24. #684
    Del Piero_10 Misafir

    Default

    Quote Originally Posted by Abdurrahmans
    Linklerde sorun var sanırım indiremedim
    sorun giderildi,indirebilirsiniz

  25. #685

    Default

    Quote Originally Posted by Del Piero_10
    sorun giderildi,indirebilirsiniz
    teşekkürler
    Gol krallığı ne durumda Trezeguet birinci mi?

  26. #686
    Del Piero_10 Misafir

    Default

    Quote Originally Posted by Abdurrahmans
    teşekkürler
    Gol krallığı ne durumda Trezeguet birinci mi?
    Evet Trezeguet 3 golle birinci
    Del Piero ve Bojinov 2 golle ikinci

  27. #687
    Del Piero_10 Misafir

    Default

    Camoranesi,Marchionni,Salihamidzic'in yokluğunda 4-3-3 oynamak zorunda kaldık.

    İlk golde Del Piero'nun pasında topla uluşan I a q u i n t a sağ kanattan düzgün bir top kesti ve Trezeguet'in kafasıyla öne geçtik.İlk golü Criscito'nun çelimsiz oluşu yüzünden yedik.İkinci golü hakem yedirdi.Del Piero'nun indirilimesine ses çıkarmayan hakem sayesinde 30 saniye sonra ikinci gol geldi.Bu arada o gol babalar gibi ofsayt buyrun

    http://www.youtube.com/watch?v=SfFGGV4xbGc

    Maçtan biraz kopmuş gibiydik,sonlara doğru Roma'lı bir oyuncu taç atmayı beceremediğinden taç bize geçti.Tam taçtan golmü olur derken Chiellini topu mancınık gibi ceza sahasına gönderdi ve I a q u i n t a kaleye arkası dönük yaptığı kafa vuruşuyla topla beraber Doni ve Juan'ı içeri soktu

    Mancini Camoranesi'nin yokluğunda çok boş alan buldu.Jorge Andrade'yi sakatlamalarından sonra Grygera ve Criscito'nun yerine giren Legrottaglie ortaya geçerken Brindelli sağda oynadı.Genelde savunma olarak başarılı olduk.

    Şimdi öğreniyorumki Jorge Andrade çok uzun bir süre oynayamayacak,önemli zamanlarda Juventus'un kilit noktadaki oyuncularının sakatlanmasına(!) alışık biri olarak fazla şaşırmıyorum.Daha öncede hazırlık maçı adı altında Buffon'u sakatlamışlardı.

    Sonuçta 83000 Roma'lıyı susturan Juventus'un çıkamayacağı stad yok.

  28. #688
    Nesil
    2006
    Yer
    Island
    Mesajlar
    3,038

    Default

    Ne kadar güzel yazmışsın Özgür abi...

    Sonuçta 83000 Roma'lıyı susturan Juventus'un çıkamayacağı stad yok
    Harfi hafrine katılıyorum.

  29. #689
    Del Piero_10 Misafir

    Default

    Bu arada geçmiş olsun Jorge Andrade sezonu kapattı ve ocak ayında bir defans transferi kesinleşti.ALLAH yardımcımız olsun.

    Chiellini'yi de ayrı konuşmak lazım.Harika oynuyor bize Maşallah demek düşüyor

    Artık en iyi savunmacımızın Chiellini olduğunu söylemek gerekiyor.Cagliari maçında son dakikada attığı gol ile 3 puanı getirmişti.Aynı maçta hakemin garip penaltısına tepki koyup kornere çevirmişti.

    Bu maçtada savunmada görevini yerine getirip son dakikalarda yaptığı uzun taç atışıyla I a q u i n t a'nın gol ile buluşmasını sağladı yani taçtan asist yaptı

    tribünden çekilmiş gol
    http://www.youtube.com/watch?v=bbgx0lkGFgA

    TV
    http://www.youtube.com/watch?v=AifvFUViC1U


  30. #690

    Default

    ocakta Umarım ivanovic'i alırız.andrade sakatlandıgı anda bildim böyle bi sakatlık olacagını cok ters düştü.İçim yandı tVden izlerken.Talihsiz sakatlıklar juvenın peşini bırakmıyor.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •