1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: [TSL]G.Antepspor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

06-07 Datasına Göre:
    Nobre : Jumping 17, heading 16, boy 183
    De Nigris: jump 16, head 15, boy 186

07-08' i henüz göremedik bakalım burada ne olacak. De Nigris izlediğim kadarıyla kafa toplarında Nobre' den daha iyi bir oyuncu. Nobre' yi yıllarca çıplak gözle de izledim. Fikrinizi merak ediyorum.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    06-07 Datasına Göre:
    Nobre : Jumping 17, heading 16, boy 183
    De Nigris: jump 16, head 15, boy 186

07-08' i henüz göremedik bakalım burada ne olacak. De Nigris izlediğim kadarıyla kafa toplarında Nobre' den daha iyi bir oyuncu. Nobre' yi yıllarca çıplak gözle de izledim. Fikrinizi merak ediyorum.
    Zıplama özelliği zaten boy + sıçrama özelliğinin karışımıdır. Nobre'nin markaj altında iken rakip defanstan kafa topu alabildiğini düşünürsek onun jumping değerinin iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ayırca zaten 2008'de zıplama özelliği 15'e düşürülmüş bir Nobre göreceksiniz. Ancak şunu bilelim ki Nobre'nin en önemli özelliği hava hakimiyeti teknik manada.

De Nigris için ben zaten 2-3 sayfa evvelinde onun hakikaten sağlam bir pivot santrafor olduğunu söylemiştim. Nigris'in heading'i orta düzeyde, jumping'i iyi, topsuz alan özelliği iyi. Ama Nobre kritik anlarda ön plana çıkabilen bir oyuncu. Markaj altında iken rakip defanstan hava topu alabilmesi onun jumping, strength, balance ve topsuz alan gibi özelliklerinin iyi olduğunu gösterir herşeyden evvel.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri