1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: [TSL]G.Antepspor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

nobre iyi zıplıyor kabul ama heading o kadar abartılı bir adam değil bence. heading 14, jumping 15 uygundur bence...

ayrıca bu sene ki formuyla de Nigris BJK, Fenerbahçe veya Trabzonda rahatlıkla oynar gibime geliyor... ancak finishing ile ilgili problemleri de var, göz ardı edilmemeli. heading ve jumping i dışında strength ve determination ı da öne çıkarılmalı gibi bir fikir oluştu bende.

saygılar...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Nobre mi, De Nigris mi?... ben Nobre'yi hepinizin izlediği kadar izledim, ama De Nigris'i iki senedir hepinizden fazla izliyorum... ve hiç tereddüt etmeden De Nigris derim...

bu adamın "Antepspor standartlarının üzerinde" olduğunu daha önce yazmıştım. tek forvet oynatıldığında etkisiz olduğunu da yazmıştım. demek aradığı adam Uğur'muş... gerçekten de yanında Uğur veya Erdal gibi çalışkan bir adam olduğunda çok etkili...

yazılanlar üzerine de şöyle bir karşılaştırma yaptım...(veriler El Hadji v3'den)

De Nigris Nobre Kezman Ü.Karan V.Cihan

Kafa 15 16 14 15 15
    Zıplama 16 17 13 14 14
    İlk Temas 13 12 14 12 13
    Bitiricilik 16 14 16 15 13
    Soğukkanlılık 9 14 14 14 10
    Önceden Sezme 14 15 14 14 10
    Çeviklik 11 12 15 12 11

PA ve CA'ları yazmıyorum... Veysel'i de buraya taşıyorum, çünkü biraz abartıldığını düşünüyorum...

Eğer yeni datalar El Hadji datası üzerine yapılacaksa, üzerinde çok küçük düzeltmelerle yeterli olduğu kanısındayım...fakat bence Nigris, Nobre'den ve özellikle Kezman'dan iyi olmalı...

ayrıca Uğur konusunda sizlere katılıyorum.. önceki datada Top Sürme gerçekten feciydi... Uğur'un takım oyunu ve takım çalışması da çok iyi, tempoyu ayarlıyor ve çok güzel pas dağıtıyor...

ama yine El Hadji v3'te Top Sürme 12, Korner 16, Orta yapma 14, Duran Toplar 19, Uzun Şut 18, Pas 16... yeterli bence...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by alparslank View Post
    ayrıca Uğur konusunda sizlere katılıyorum.. önceki datada Top Sürme gerçekten feciydi... Uğur'un takım oyunu ve takım çalışması da çok iyi, tempoyu ayarlıyor ve çok güzel pas dağıtıyor...

ama yine El Hadji v3'te Top Sürme 12, Korner 16, Orta yapma 14, Duran Toplar 19, Uzun Şut 18, Pas 16... yeterli bence...
    Ugur ne zaman top suruyor ki? Tabii senin kadar izlemedim Ugur'u ancak izledigim 3-4 macta Ugur'un top surdugu yok. Ozellikle sag kanatta oynadigi zaman herhangi bir top surme eylemine girmeden topu cabucak ortaliyor. 1-2 sene once Ugur'un top surmesini Hollandali arastirmacilar 12-13 seviyesinde yapmisti. Fm 2007 ile beraber bunu dusurduler. Herhalde bildikleri, gordukleri bir seyler var. Ozellikle Ugur'un ne kadar dripling tesebbusu yaptigina dikkat edersen maclarda, dripling ozelliginin ne kadar iyi oldugu konusunda biraz daha anlamli fikrimiz olur.

De Nigris'e gelince. Ocak ayina kadar izleyip, ondan sonra iyice karar vermek bence en dogrusu olur. Gecen sezon bir cok macta gorev aldi De Nigris ama cok da parlamadi. Evet iyi meziyetleri olan bir oyuncu, ancak 6 macta iyi performans gosterdi diye gecen sene Arda'ya 150-160 CA vermek isteyenler de vardi.. unutmayalim..

Mesaj Yetkileri