-
Nobre mi, De Nigris mi?... ben Nobre'yi hepinizin izlediği kadar izledim, ama De Nigris'i iki senedir hepinizden fazla izliyorum... ve hiç tereddüt etmeden De Nigris derim...
bu adamın "Antepspor standartlarının üzerinde" olduğunu daha önce yazmıştım. tek forvet oynatıldığında etkisiz olduğunu da yazmıştım. demek aradığı adam Uğur'muş... gerçekten de yanında Uğur veya Erdal gibi çalışkan bir adam olduğunda çok etkili...
yazılanlar üzerine de şöyle bir karşılaştırma yaptım...(veriler El Hadji v3'den)
De Nigris Nobre Kezman Ü.Karan V.Cihan
Kafa 15 16 14 15 15
Zıplama 16 17 13 14 14
İlk Temas 13 12 14 12 13
Bitiricilik 16 14 16 15 13
Soğukkanlılık 9 14 14 14 10
Önceden Sezme 14 15 14 14 10
Çeviklik 11 12 15 12 11
PA ve CA'ları yazmıyorum... Veysel'i de buraya taşıyorum, çünkü biraz abartıldığını düşünüyorum...
Eğer yeni datalar El Hadji datası üzerine yapılacaksa, üzerinde çok küçük düzeltmelerle yeterli olduğu kanısındayım...fakat bence Nigris, Nobre'den ve özellikle Kezman'dan iyi olmalı...
ayrıca Uğur konusunda sizlere katılıyorum.. önceki datada Top Sürme gerçekten feciydi... Uğur'un takım oyunu ve takım çalışması da çok iyi, tempoyu ayarlıyor ve çok güzel pas dağıtıyor...
ama yine El Hadji v3'te Top Sürme 12, Korner 16, Orta yapma 14, Duran Toplar 19, Uzun Şut 18, Pas 16... yeterli bence...
Mesaj Yetkileri