1 ile 30 arası toplam 200 sonuç

Konu: TSL 7.Hafta Fenerbahçe SK - MKE Ankaragücü

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

fener kazanabilir ankaragücü nün yönetim kurulunda fenerli yöneticiler var diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by FRD View Post
    fener kazanabilir ankaragücü nün yönetim kurulunda fenerli yöneticiler var diye biliyorum
    Ne alaka ne demek istiyorsun acarmisin biraz ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Ne alaka ne demek istiyorsun acarmisin biraz ?

açarım.Bütün liglerde böyle şeyler var.Takımların birbirleriyle ilişkileri ve anlaşmalı vb.ÖR:Geçen sene Barcelona Mallorca ya Real Madrid i yenmesi için teşvik primi vermişti.Ama yetmedi tabi Real kazandı.Başka bir örnek İtalya daki şike skandalı.Böyle şeyler Türkiye dede var federasyon ve hakemler büyük takımlara tolerans gösteriyor.Şike iddaları olduğu zaman peşine düşülmüyor ve bu iddalar unutuluyor.Birkaç yıl önce yine Fener in İstanbulspor a teşvik primi verdiği iddası ortaya atılmıştı.O haberden sonra Fener 2.lige düşürülebilir dendi ama hiç birşey olmadı.Puan bile silinmedi.bu tür olaylar Türkiye de çok var ama açığa çıkartılmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FRD View Post
    Öyleyse yeneriz Fenerbahçe'li yöneticiler varsa niye olmasın dimi?Ama ne işse geçen sene yönetimler arası tartışma çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Öyleyse yeneriz Fenerbahçe'li yöneticiler varsa niye olmasın dimi?Ama ne işse geçen sene yönetimler arası tartışma çıktı
    Sen Selçuk Dereli sayesinde Beşiktaş derbiyi alır diyorsan,bu arkadaşında da dediği bu laf zoruna gitmemeli

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sen Selçuk Dereli sayesinde Beşiktaş derbiyi alır diyorsan,bu arkadaşında da dediği bu laf zoruna gitmemeli
    Katılıyorum sana Kerem.

Mesaj Yetkileri