-
de nigrisin bu kadarrçok gol atnasındaki etkende ekremin müthiç bindirmeleri ve ortaları (ekremin dribling 14 olabilir) ugurunda müthiş ortaları olabilir
yanlız ekrem dribling yaparken 0 a inip orta yapmayı amaçlar hiç dikine kaleye doğru dribling yaptığını görmedim oldukça süratlıdır hakan ünsala benzetiyorum ama ekrem amrl bence
belki de ekrem le ugurun dribling özellikleri yüksek olsa nigris bu kadar çok gol atamayabilirdi mesela gökdeniz ve arda gibi kaleye direk dribling yapmayı hedefleyen adamlar genelde orta kesmeyi düşünmüyor ee bu tip kanat adamlarının olduğu yerde de nigris jardel ümit karan tipi striker ler pek iş yapamıyor
striker terimi genelde ada futbolunda kullanılır ve strikerin en önemli özelliği topu stop etmeden kaleye vurmasıdır bu tip forvetlere ada da striker denir mesela ümit karan strikerdir ama hakan şükür değildir cristian vieri striker dir
de nigris te striker topa gelişine vurmayı iyi biliyor ee böyle iyi kanat adamlarıda olunca kendi özelliklerini bize sergiliyor
(bu arada perputea nin beckham tanımına bayıldım evet ugur yıldırım da aynen beckham a benziyor ve gene perputea nın dediği gibi uğur son 2 senede çok kötü performans gösterdi zaten gaziantep aldığında başlarda inanmamıştım bu adamı hollanda milli takımında oynatabilmek için hollandalılar çok uğraşmışlardı ama uğur son yıllarda çok kötü durumda ve şu anki özelliklerindende kırpılması gerekir
Mesaj Yetkileri