1 ile 30 arası toplam 200 sonuç

Konu: TSL 7.Hafta Fenerbahçe SK - MKE Ankaragücü

Hybrid View

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi öğrendim. Hani demiştim programı uymamıştır diye, demek ki gün gidecek durummu yokmuş. Bugün yanına en sivri yöneticiler olarak bilinen Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu'yu alarak Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ı hastanede ziyaret etmişler.

İmam cemaat, hemen suçlamak kolay Baran, bu mesajından dolayı bir özür dilersin sanırım.
    Bu haberi duymamistim.Biz özür dilemesini de biliriz Serkan abi
    Simdi yönetim bu taraftarlari tespit edip gerekli yaptirimlari uygularsa cok iyi olur.
    Iste ozaman Galatasaray-Fenerabahce arasindaki sogukluk biter.Bu da cok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu haberi duymamistim.Biz özür dilemesini de biliriz Serkan abi
    Simdi yönetim bu taraftarlari tespit edip gerekli yaptirimlari uygularsa cok iyi olur.
    Iste ozaman Galatasaray-Fenerabahce arasindaki sogukluk biter.Bu da cok iyi olur
    Olacağını düşünüyor musun? Ben pek sanmıyorum. Keşke olsa. Türk futbolundaki gerilim, devamlı kavga ortamınin hiç kimseye faydası yok.

Neyse maç ile ilgili devam edelim. Alex'in ne kadar zeki bir oyuncu olduğunu dün bir kez daha gördük. O pozisyonu bir de golle sonuçlandırabilse çok ilginç bir gol olacaktı.

FM araştırmacıları, Alex'in önsezinde bir değişiklik düşünülür herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri