1 ile 30 arası toplam 379 sonuç

Konu: [TSL]Galatasaray Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu henuz daha belli degil esasinda. Baris 21 yasina bastiktan sonra hangi ulkenin milli formasini giyerse, o milli takimda oynamak zorunda. Baris henuz 21 yasina bastiktan sonra Alman milli takim formasini giymedi. Yani halen secim hakki var.
    Ben de artık Türk Milli Takım'ında oynayamaz diye biliyorum abi. Önder'de de aynı şey oldu. 20 gün geç bildirildiği için şu anda Türk Milli Takım formasını giyemiyor. Barış da daha önceden Alman Ümit Milli Takımı formasını giydiyse yaş sınırı gelmeden eğer Türk Milli Takımı'nı seçecekse bunu belirtmesi gerekiyor. Eğer belirtmezse ve yaş sınırı geçerse daha önceden oynadığı milli takımda devam etmek zorunda.

Önder daha önceden Belçika Ümit Milli Takım'ında oynadığı için başvurusunu belirtilen sınırdan 20 gün sonra yaptığı için geçersiz sayıldı. Ben böyle biliyorum, eğer bir değişiklik olmadıysa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben de artık Türk Milli Takım'ında oynayamaz diye biliyorum abi. Önder'de de aynı şey oldu. 20 gün geç bildirildiği için şu anda Türk Milli Takım formasını giyemiyor. Barış da daha önceden Alman Ümit Milli Takımı formasını giydiyse yaş sınırı gelmeden eğer Türk Milli Takımı'nı seçecekse bunu belirtmesi gerekiyor. Eğer belirtmezse ve yaş sınırı geçerse daha önceden oynadığı milli takımda devam etmek zorunda.

Önder daha önceden Belçika Ümit Milli Takım'ında oynadığı için başvurusunu belirtilen sınırdan 20 gün sonra yaptığı için geçersiz sayıldı. Ben böyle biliyorum, eğer bir değişiklik olmadıysa.

TFF.ORG'da verilmişti bu haber.

Türk Milli takımından teklif gelmiş ve reddetmiş Almanya'yı seçmiş.Demek ki bu adamın imkanı da olsa zaten seçmez Türk Milli'yi..

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri