Efendim uzaktan sut atamamasi sizin husnu kuruntunuz.
Yukarida sizin istediginizin de nasil yapilabilecegini anlattim. Sorun bitiricilik degil, denememe/deneyememedir. Uzaktan sutlar ozelligini dusurerek uzaktan sut denememesini saglayamazsiniz. Zire boyle olsa Sabri'nin maclarda hic uzaktan sut denememesi gerekir. Uzaktan sut cekme bir miktar taktiksel bir tercihtir. Zico uzaktan sutlari tercih etmiyorsa, Alex'de bu nedenle vurmuyorsa suc Alex'in uzaktan sutlarinda degildir.
Zaten topu zorlukla rakip kaleye getiren Fenerbahce belki de gol olma ihtimali dusuk olan uzaktan sut ile kaleyi denememeyi tercih ediyordur. Bu da bir taktiksel dusuncedir.

Alıntılı Yanıtla
) Song'un son 3 yildir hatali bir foul yapip penalti'ya neden olmamasi ileride hic yapmayacaginin da gostergesimidir peki? Oyle bir sey diyorsun ki, mesela diyelim ki ben de son 3 senedir Sabri'nin rakibine calim attigini gormedim. Sabri gelecekte de hic rakibine calim atamayacak demekmidir bu? Belki rakibi zayiftir Sabri basar calimi gecer. Belki Song'un karsisindaki rakibin ozel yetenegi yuksektir, Song yanilmis bir penalti yapmistir, olamaz mi yani? En ufak yuzde 0,00000000000000001 ihtimali bile mi yok Song'un hata yapmasinin? Nasil bir mantiksizliktir bu?
12-13 yapın çok yanlış olmaz herhalde ben olsam neden 8-9 yapardımki pas gibi bir özelliğine 15 yerine 18 verebileyim bitiricilik gibi bir özelliğine 18 verebileyim bazı özellikleri arttırmak için bazı özelliklerden kırpmak gerekir kırpılması gereken özellik uzun suttur

Gerci Ömer abi kadar iyi yorumlayamayiz ama