Ne biçim medyamız var ya.
Ne biçim medyamız var ya.
Özhan Canaydın'ın tesislere gitmek istemesi "tabi bu da basının uydurması değilse" yöneticilerin hemen toplanıp olayı konuşması, kampa birilerini aldılar diye kadro dışı kalmalarını biraz fazla önemsemişler gibi gösteriyor. Dün akşam Hakan'ın kızı, Lincoln'ün arkadaşı geldiğinde Kalli kampa alamazsınız diyebilirdi.
Kavgayı tabi ki abartmıştır basımız, sağolsunlar abartmayı çok iyi bilirler. Ama bir tartışma olmuştur bence. Yoksa kampa almaları dün engellenirdi ve kadro dışı kalınacak bir durum oluşturulmazdı.
"YÜCE ATATÜRK"
Valla Serkan bence bu basının uydurmasıdır...
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i, son gelişmelere göre şöyle olacak sanırım:
Diatta, Toraman, Zan, Üzülmez
Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Tello
Delgado
Bobo, Nobre
Maçtan sonra herşey çıkar ortaya serkan abi....
Bence Diatta yedeğe,Serdar sağ beke,Koray ilk 11'e...
Büyük ihtimal Egemen'in yazdığı ilk 11 ile çıkacağız.Bence yerinde bir 11.Kazanamak için çıkıyoruz.Bu sevindirici.Güzel bir maç bizi bekliyor.
So what?
Saike
Lincoln olmazsa Galatasaray kesin kaybeder.
Saat 6 da herkes kadroları görecek 6 ya az kaldı.
Cimbom dondu kaldı
Galatasaray şok atlatamadı. Yöneticiler telefonları kapattı. Taraftar şaşkın.
Galatasaray'da Lincoln şoku.. Taraftar ve yöneticiler Lincoln üzerine iddiaya girmişken son anda gelen bu haber camiayı sarstı.
Kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Yöneticiler telefonları kapattı. Hastanede yatan Canaydın'ın büyük üzüntü duyduğu belirtiliyor.
Taraftarlar da habere inanmak istemedi. Oysa doğruydu.. Lincoln ve Hakan Şükür kadroda yoktu.
Sarı kırmızılı camia için çok önemli olan derbi maç Alman hoca için 34 maçtan biri olarak görüldü.
Taraftarlar böylesi bir kritik maçta Lincoln'ün atacağı gollere güveniyordu. Sakatlık yoktu.Cezalı da değildi.
Büyük mçlarda takımı kurtarması için alınan Lincoln'ün disiplinsizlik nedeniyle oynamayacak olması daha acı oldu..
Adnan Sezgin'in maç öncesi basın toplantısıyla gelişmeleri değerlendirecek..
Ben hala inanmıyorum böyle birşey olduğuna. Ayrıca inanmakta istemiyorum.
Sezgin'de yalan söylüyo tüm dünya yalan![]()
Her şey Beşiktaş'ın lehine gelişiyor.Maç seyircisiz , Lincoln yok.Beşiktaş'ın maçı kazanmaması için hiç bir neden kalmadı.
Devam ediyorum zaten. 6'da kadrolarda LinGoLn inşAllah olacak.![]()
Galatasaray ile Beşiktaş arasında bu akşam oynanacak derbi öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, sürpriz bir kadro sahaya süreceği öğrenildi..
Alman çalıştırıcının Sarı Kırmızılı takımda Lincoln ve Hakan Şükür'e yer vermeyeceği belirtildi..
İşte Galatasaray'ın derbideki muhtemel 11'i ;
Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Ümit Karan, Nonda
Bu arada alınan bilgiye göre Feldkamp'ın Hakan Şükür ve Lincoln'ü 18 kişilik kadroya da almadığı öğrenildi..
İki yıldız isimin Kalli tarafından kamptaki disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı belirtildi.. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın konuyu öğrendikten sonra detayları öğrenmek için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gittiği belirtildi!..
Konuyla ilgili Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in saat 18.45'de Ali Sami Yen Stadı'nda basın toplantısı düzenleyeceği bildirilirken, Lincoln'ün Brezilya'dan kendisini ziyarete gelen misafirleri ile gece geç saatlere kadar Florya'da oturduğu ve Hakan Şükür'ün küçük kızı Buse'nin kampta babası ile birlikte kalıp, sabah da takımla kahvaltıya katıldığı, Kalli'nin bu disiplinsiz tavırlar nedeniyle iki oyuncuyu cezalandırdığı öne sürüldü..
KAVGA İDDİASINA YALANLAMA
Bu arada konuyla ilgili GS TV'ye bir açıklama yapan Adnan Sezgin, Lincoln ve Hakan Şükür'ün kadro dışı bırakıldığını doğrularken, iki oyuncunun kavga ettiği için kadro dışı kaldığı iddialarını ise yalanladı.
Sezgin, "İki önemli futbolcumuz derbide yer almayacak ama diğer futbolcularımız bu eksikliği kapatacak güçte. Medyada yer alan iki futbolcunun tartıştığı iddiaları gerçek değil. İki futbolcu da yarın saat 11.00'de yapılacak idmana katılacak. Hiçbir kavga olayı olmadı. Bazı şeyler dışında çok mutluyuz. Böyle bir olay yaşandı. Bundan sonra aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu olayı kendi içimizde değerlendirerek bir karar aldık" dedi.
Kaynak : maraton.com.tr
Murat çok sevincek kadroya...
Arda 11'de günündeyse form tutmuşsa zorlar bizi...
Lincoln gibi bir yıldızın var, onu böylesine önemli bir şampiyonluk maçında oynatmıyorsan neden aldın, yılda o kadar milyon dolarları neden ödüyorsun? Ç.Rizespor'a, Kasımpaşa'ya karşı oynatmak için mi Lincoln alındı?
İftara gidicem akşam buraya maç öncesi son sözlerimi yazayım..
Gs'de çok eksik var ve maç seyircisiz.. Eğer atak oynarsak ve defensımız iyi top yapıp güzel oynarsa bu maçı alırız..
Aman tanrım MEHHMET GÜVEN ilk 11 'de
Çok sevindim buna gerçekten...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mehmet Güven büyük gelisim gösterdi.Bence cok ta kötü bir secim degil.
Ama onun yerine Volkan Yamanin oynamasini bekliyorum.
Egemen'e kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Nasıl olur ya Güven 11'de. Off nolacak ya...![]()
Son 17 dakika Gökay abi.![]()
So what?
Saike
Bu Aksam cok rahat bisekilde kazanacacagiz
Bir Bursasporlu olarak tek isteğim bu maç için cimbomun kazanmasından yana.Bence bu maçta lincoln nonda ve arda gol atıcak.Bjkdende nobre diyorum.Cimbomu boş geçmiyor oda....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Galatasaray için en iyi ihtimal beraberlik olur şu kadroyla.