Abi bir olaya bu kadar art niyetli yaklaşmayı nasıl başarıyorsunuz. Anlamak mümkün değil. Tebrik ediyorum tekrar.
İlk oyuda Galatasaray atmıştı 1-0 öndeydik sonra Fenerliler dolmaya başladı.
umrumda değil taraftar sayısı
Benim önemsediğim bu kadar küçülmek kim takar oyları ama sırf oy için adam toplanıyor.
Bir anda burada gruplaşma oldu herkes birbirini mi ne çağırıyor? Alt tarafı oylama.
Ya arkadaşlar burada bile tartışmayı başarıyorsunuz bravo...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadaşlar komik olmayın.
Yazık..
Ben sizin gibi delikanlıları tribünlerimizde görmek isterim(!)..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bu mesajımdan sonra kural dışı mesaj atanlara ceza sistemi kullanılacaktır.
27 mesaj olmus ben bu konuyu yeni gordum.Ondeymisiz iyi iyi
Dediğim gibi.Burda tartışmanız mantıksız! klavye üzerinden yazılanlar ne kadar gerçek? ne kadar değil..Unutmayın burası sanal alem ve bilgisayarı kapatınca Uçar Gider..
Tabi eroy özkan felan onları saymıyorum her hafta nargilesanalı gerçeği taşımakta var
ama burda birbirinize ettiğiniz hakaretler yakışmıyor bilesiniz.
He ne oldu? ultraslan forumunda buranın adı duyulunca oylama linki verilince gslilerin oyu arttı..bir ara ****da duyuldu fenerliler öne geçti? bu mu kıstas ? değil tabi ki..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bu konuda bir aciklama yapayim.
4-5 ay once Fenerbahce ve Galatasaray'a verilen oylarda manipulasyon yapilmis oldugu tespit edildi. Yanilmiyorsam Fenerbahce'ye fazladan 20 civarinda oy, Galatasaray'a ise 7 civarinda fazladan oy verilmisti. Yani uyelerin verdigi oy sayisi ile forum'da gordugunuz toplamlar farkli idi.
Bu duzeltilince 4-5 oy ile onde olan Fenerbahce, bir gunde geriye dustu. Bundan sonra ben zaman zaman oy sayilarini dogrulamak amacli sayim yapiyordum ki bu tip bir manipulasyon tekrarlanmasin.
Sirf oy icin adam toplama konusuna gelince. Burasi ozgur bir forum ve her uyenin oy verme hakki bulunmakta.
kanaryammm tabiki
Bu Sİtede Trabzonsporlular Az Yaw
fenerbahceliler çoğunlukta
cogu kişi atılmıs
Eeeeeeeeeeeeeeee Nerde Turksportal'lı Aslanlar
Kayseri GoL GoL GoL...
evet atılanların çoğu fenerliOriginally Posted by anakonda52
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
oley oley bursaspor bursaspor
atılanların oylarını çıkarsak öndeyiz
GALATA SA RAY
şıklar arasında 'anadolu takımları' kısaltması var. bölgesel olarak fenerbahçe ile trabzon'da anadolu takımı oluyor. 'diğer takımlar' gibi bir genelleme daha uygun olurdu..
nerde trabzonlular hey ahali!!!!!!!!!
biz burdayız sonuna kadar trabzonluyuz
Tabiki F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E!!!
Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.