Sayfa 56 / 492 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
1,651 ile 1,680 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arsenal herkesi yanılttı aslında...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Chelsea Grant'ı aldı dahada kötü oldu valla işleri zor

Lale devrinden sonra cöküs devri basladi.

Hersey buraya kadar Chelsea !

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Elano'nun golünü kimse bulamadımı ya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ELanonun goLü Avrupada yıLın goLü oLur..

CheaLse de herkes gibi bende katıLıyorum bir daha ne Lig de ne Avrupada miLyon doLarLar da harcasaLar başarı feLan geLmez.OnLarı adam yapan Mourinho du o da gitti herşey bitti..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mourinho nun gönderilmesi çok büyük hata görüyoruz ztn...Chelsea artık zor ilk 4'e giremez böyle giderse...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ocak ayında operasyın olur chelseada toplarlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Arkadaşlar Youtube dan bi araştırsanız ben bulamadım çok Merak ediyorum bu golü

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

ThersoN yazını baştan sona okudum ve çok beğendim çok güzel yazmışsın. Fikrimide ayrıca değiştirmeyi başardın.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Arkadaşlar Youtube dan bi araştırsanız ben bulamadım çok Merak ediyorum bu golü
    Yayın hakları nedeniyle Premier Lig'in gollerini video siteleri vermiyor.Birileri koyuyor golleri ama seyredemiyorsun yayın haklarından dolayı.

http://www.premierleague.com/goaloftheweek/index.html

Bu adreste seyredilebiliyor galiba ama şu an baktım 404 veriyor.

"Mourinho'dan bile iyiyim"

İngiltere Premier League takımlarından Tottenham teknik direktörü Martin Jol, 3 sezondur çok başarılı olduğunu, yerine Mourinho olsa, bu kadarını yapamayacağını söyledi. Tottenham'ın son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından Ada basını tarafından sert eleştirilere maruz kalan Hollandalı teknik adam bu eleştiriler karşısında kendisini savunarak, " Yaptığım iyi işleri söylemek zorundayım. Benden başka kimse Tottenham'da yaptıklarımı yapamazdı: Mourinho bile" dedi.

Tottenham ile iki sezondur elde edilen Premier League beşinciliğinin azınsanmamasını gerektiğini belirten Martin Jol, "Benden önce bunu yapabilen bir teknik direktör yoktu" dedi.

Önemli olanın Tottenham'ın devamlılığınun olduğunu ifade eden Martin Jol; " Birçok puan topladık ve yeniden Avrupa’da boy gösterdik ki bu 25 yıldır olmuyordu. Taraftarın benim yaptıklarımı takdir ettiğini düşünüyorum ve bu da bana kendimi iyi hissettiriyor" dedi.

Alınan kötü sonuçlar neticesinde Tottenham ile yollarının ayrılacağı haberlerini de ciddi bir dille yalanlayan Hollandalı teknik adam, Medyanın spekülasyonlarına aldırış etmediğini açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Yayın hakları nedeniyle Premier Lig'in gollerini video siteleri vermiyor.Birileri koyuyor golleri ama seyredemiyorsun yayın haklarından dolayı.

http://www.premierleague.com/goaloftheweek/index.html

Bu adreste seyredilebiliyor galiba ama şu an baktım 404 veriyor.
    Dediğin yere girdim ama hiçbir yere tıklanmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

M.United'ın altın çocuğu: 0-1

Premier League'de 8. hafta mücadelesinde Manchester United Birmingham deplasmanında 1 attı 3 aldı: 0-1 Kırmızı şeytanları Birmingham deplasmanında galibiyete taşıyan gol 51. dakikada Cristiano Ronaldo'dan geldi. M.United bu galibiyetle puanını 14'e yükselterek puan tablosunda dördüncü sırada kendisine yer bulabildi.Öte yandan bu maçta ManU'da tecrübeli kaleci Edwin van Der sakatlığı sebebiyle ikinci yarı yerini Tomasz Kuszczak'a bıraktı.
    29.09.2007
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Dediğin yere girdim ama hiçbir yere tıklanmıyor.
    http://www.ntvspor.net/modules/pl/

Burada maçlar veriliyor ama henüz çıkmamış Pazartesi günü falan çıkabilir.Bugün Tuncay yetiştirilyormuş sanırım maça sonradanda olsa oyunda olması sevindirici olur.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Chelsea battı.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu sene Tottenham'dan patlama bekliyorum.Chelsea'nin bu gidişatı hayrı alamet değil.Ayrıca Tottenham'ın artık Şampiyonlar Ligi'nde oynaması gerektiğine inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Everton - Middlesbrough maçı FOX'da başladı...

Tahminimce güzel maç olacak...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay varmı Murat abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Teşekkürler fmsmyna. Şimdi izledim. Muhteşem bir gol valla !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fabregas bile diyor ki Henry'nin gittiği iyi oldu.Onun sayesinde kendi oyunumuzu oynayamıyorduk diyordu.Ne kadar haklı olduğu ortada.Cesc coştu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bolton-liverpool maçında hakem hatası .liverpool kalecisinin topla birlikte ceza sahasına çıkıp topu orda vurduğunu belirtti ve bunun sonunda bolton çiftvuruşla golü bulduu..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Arsene Wenger bu camiada en çok saygı duydugum adamların başında gelir. Bana kalırsa Arsenal başında bulundğu 10 yılı aşkın süreçten beri, takıma çok şey katıp dünya devlerinin arasında sağlam bir yere taşımıştır. Açıkçası simdiki yorumlarını da çok haklı buluyorum. Arsenal'da dehşet bir genç takım var. Fabregas bunun bir başlangıcıdır. Henry takımın abisi pozisyonunda oldugu için bunların hepsinin farkında hatta dünya görüşlerinde bile etkili oldugu söylenebilir. Ama gelgelim siz olsanız ne yapardınız? aslında başında beri Henry'nin bu takımdan ayrılmasının çok büyük hata oldugunu düşünüyordum ama biraz empati kurunca işlerin nasıl ilerleidigini kestirebilirsiniz. Arsenal son 3 - 4 sezonda bir kere namağlup şampiyonluk yaşadı.. onun dışında bir kere de şampiyonlar ligi kupasına çok yaklaştı.. Henry ikisinde de çok üst düzey performans gösterdi.. fakat her oyuncunun aslında her insanın egosunu tatmin etmesi gerekir.. lig şampiyonluguna surekli oynayan, şampiyonlar liginde çok iddaalı bi takıma gitmeyi kim istemez ki... Ayrıca Arsenal'in geleceginin parlak oldugunu ve yerini bir iki sezonda çok rahat kapatabilcek oyuncular oldugunu ve gerek olursa Wenger'in onun yerini çok iyi transferlerle doldurabilecegini biliyor olması.. gidişini kolaylaştırdı... Zaten bekleseydi ... Arsenal coşacagı zaman belki de yaşlanmış, sönmüş olacaktı.. ondan kariyerinin zirvesinde egosunu daha rahat tatmin edecek bi kulube gitmeyi tercih etti...Aslına bakarsan geride kalan degil giden kaybetti çok belli. Ama gidende muradına ericektir kısa zamanda benim düşüncem.

Şimdi Arsenal çok güvendigi bir yıldızdan mahrum olmasına ragmen daha aç, daha arzulu ve belki de daha başarılı bir takım olma yolunda...
    Therson abi süper yazmisin. Henry'nin gitmesi bence iyi oldu. Genclerin önü acildi.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Benim Düşüncemde Henry'nin Artık Daha Büyük Düşünme vakti Gelmişdi.
    Gördügümüz Gibi Henry'yi Aratmıyacak Yıldızlarda var Arsenal'de.
    Arsenal Başarılı Bir Performans Sergiliyor Gençlerden Oluşan Kadrosuyla ,
    Bitmek Bilmiyen Bir Enerjileri var.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

hakem maçı katletti.futbolda hakemler olmamalı makinalı sistem geliştirilse süper olacak.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yorgun Liverpool hakem kurbanı da olunca ortaya 2-0 gibi bir skor çıktı.. Bence Liverpool pazar günü yapmalıydı maçını.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

steaua bükreş 0-1 arsenal
    79. van persie

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Henrynin gidişini yerinde buluyordum Arkadaşımızın dediği gibi adı Arsenalle özdeşleşmişti ki emin olun futbolu az bilen birine sorsanız arsenal kadrosunda kimelr var diye Henry den başkasını söyleyeceğine inanmıyorum çünkü bilmiyordun futbol heyecan ister Tek Henryle olucak bi takım olmamalı Arsenal dünya klübü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

chelsea yı para kurtaramıyorr

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

manu bu sene sampiyonlugu bırakmıyacak gibi gozukuyor su anda chelsea ile aynı puana sahipler averajla manu lider

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Forza Arsenal , Adebayor'u gecen sene ile bu seneki performansına baktıgım zaman tanıyamıyorum , önceden yanlış bi trasnfer diye nitelendirirdim ama şimdi haksız çıktıgımı anladım...

Mesaj Yetkileri