Arsenal herkesi yanılttı aslında...
Arsenal herkesi yanılttı aslında...
Chelsea Grant'ı aldı dahada kötü oldu valla işleri zor
Lale devrinden sonra cöküs devri basladi.
Hersey buraya kadar Chelsea !
Elano'nun golünü kimse bulamadımı ya![]()
ELanonun goLü Avrupada yıLın goLü oLur..
CheaLse de herkes gibi bende katıLıyorum bir daha ne Lig de ne Avrupada miLyon doLarLar da harcasaLar başarı feLan geLmez.OnLarı adam yapan Mourinho du o da gitti herşey bitti..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Mourinho nun gönderilmesi çok büyük hata görüyoruz ztn...Chelsea artık zor ilk 4'e giremez böyle giderse...
Ocak ayında operasyın olur chelseada toplarlar
Arkadaşlar Youtube dan bi araştırsanız ben bulamadım çok Merak ediyorum bu golü
ThersoN yazını baştan sona okudum ve çok beğendim çok güzel yazmışsın. Fikrimide ayrıca değiştirmeyi başardın.![]()
Yayın hakları nedeniyle Premier Lig'in gollerini video siteleri vermiyor.Birileri koyuyor golleri ama seyredemiyorsun yayın haklarından dolayı.
http://www.premierleague.com/goaloftheweek/index.html
Bu adreste seyredilebiliyor galiba ama şu an baktım 404 veriyor.
"Mourinho'dan bile iyiyim"
İngiltere Premier League takımlarından Tottenham teknik direktörü Martin Jol, 3 sezondur çok başarılı olduğunu, yerine Mourinho olsa, bu kadarını yapamayacağını söyledi. Tottenham'ın son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından Ada basını tarafından sert eleştirilere maruz kalan Hollandalı teknik adam bu eleştiriler karşısında kendisini savunarak, " Yaptığım iyi işleri söylemek zorundayım. Benden başka kimse Tottenham'da yaptıklarımı yapamazdı: Mourinho bile" dedi.
Tottenham ile iki sezondur elde edilen Premier League beşinciliğinin azınsanmamasını gerektiğini belirten Martin Jol, "Benden önce bunu yapabilen bir teknik direktör yoktu" dedi.
Önemli olanın Tottenham'ın devamlılığınun olduğunu ifade eden Martin Jol; " Birçok puan topladık ve yeniden Avrupa’da boy gösterdik ki bu 25 yıldır olmuyordu. Taraftarın benim yaptıklarımı takdir ettiğini düşünüyorum ve bu da bana kendimi iyi hissettiriyor" dedi.
Alınan kötü sonuçlar neticesinde Tottenham ile yollarının ayrılacağı haberlerini de ciddi bir dille yalanlayan Hollandalı teknik adam, Medyanın spekülasyonlarına aldırış etmediğini açıkladı.
M.United'ın altın çocuğu: 0-1
Premier League'de 8. hafta mücadelesinde Manchester United Birmingham deplasmanında 1 attı 3 aldı: 0-1 Kırmızı şeytanları Birmingham deplasmanında galibiyete taşıyan gol 51. dakikada Cristiano Ronaldo'dan geldi. M.United bu galibiyetle puanını 14'e yükselterek puan tablosunda dördüncü sırada kendisine yer bulabildi.Öte yandan bu maçta ManU'da tecrübeli kaleci Edwin van Der sakatlığı sebebiyle ikinci yarı yerini Tomasz Kuszczak'a bıraktı.
29.09.2007
Kaynak : Sporx.com
http://www.ntvspor.net/modules/pl/
Burada maçlar veriliyor ama henüz çıkmamış Pazartesi günü falan çıkabilir.Bugün Tuncay yetiştirilyormuş sanırım maça sonradanda olsa oyunda olması sevindirici olur.
Chelsea battı.
Bu sene Tottenham'dan patlama bekliyorum.Chelsea'nin bu gidişatı hayrı alamet değil.Ayrıca Tottenham'ın artık Şampiyonlar Ligi'nde oynaması gerektiğine inanıyorum.
Everton - Middlesbrough maçı FOX'da başladı...
Tahminimce güzel maç olacak...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tuncay varmı Murat abi.
Teşekkürler fmsmyna. Şimdi izledim. Muhteşem bir gol valla !!!
Fabregas bile diyor ki Henry'nin gittiği iyi oldu.Onun sayesinde kendi oyunumuzu oynayamıyorduk diyordu.Ne kadar haklı olduğu ortada.Cesc coştu![]()
bolton-liverpool maçında hakem hatası .liverpool kalecisinin topla birlikte ceza sahasına çıkıp topu orda vurduğunu belirtti ve bunun sonunda bolton çiftvuruşla golü bulduu..
Benim Düşüncemde Henry'nin Artık Daha Büyük Düşünme vakti Gelmişdi.
Gördügümüz Gibi Henry'yi Aratmıyacak Yıldızlarda var Arsenal'de.
Arsenal Başarılı Bir Performans Sergiliyor Gençlerden Oluşan Kadrosuyla ,
Bitmek Bilmiyen Bir Enerjileri var.
hakem maçı katletti.futbolda hakemler olmamalı makinalı sistem geliştirilse süper olacak.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorgun Liverpool hakem kurbanı da olunca ortaya 2-0 gibi bir skor çıktı.. Bence Liverpool pazar günü yapmalıydı maçını.![]()
steaua bükreş 0-1 arsenal
79. van persie![]()
Henrynin gidişini yerinde buluyordum Arkadaşımızın dediği gibi adı Arsenalle özdeşleşmişti ki emin olun futbolu az bilen birine sorsanız arsenal kadrosunda kimelr var diye Henry den başkasını söyleyeceğine inanmıyorum çünkü bilmiyordun futbol heyecan ister Tek Henryle olucak bi takım olmamalı Arsenal dünya klübü.
chelsea yı para kurtaramıyorr
manu bu sene sampiyonlugu bırakmıyacak gibi gozukuyor su anda chelsea ile aynı puana sahipler averajla manu lider
Forza Arsenal, Adebayor'u gecen sene ile bu seneki performansına baktıgım zaman tanıyamıyorum
, önceden yanlış bi trasnfer diye nitelendirirdim ama şimdi haksız çıktıgımı anladım...