Direk Link'den indirirken, indirme hiziniz o anda indiren kisi sayisi ile ters orantili (ne kadar cok kisi indirirse, o kadar yavas gelir).
Torrent'de ise, indirme hiziniz o anda indiren kisi sayisi ile dogru orantili. Yani ne kadar cok kisi indiriyorsa, o kadar hizli gelir.
Bu nedenle ibo'nun dedigi gibi demoya acilen ulasmak isrtiyorsaniz kesinlikle torrent'i secin.
Oyun gerçekten müthiş.Farkını hissettiriyor açıkcası.Maç motoru daha gerçekçi.Yani hareketler goller felan.Kısacası oynanabilirlik artırılmış.
So what?
Saike
Orjinali ne zaman cikar Fm08in ? Demoyu indirmeyecegim,orjinali ciktiginda cdsini gidip alacagim.
Ekim in 2.haftası çıkıyor galiba Baran..
Mesajları okudum oldukça güzel tepkiler hepsi, tek atlanmış nokta Kayserispor..
Tam sürümü sabırsızlıkla bekliyorz...
Bu arada 1-2 sorum daha olacaktı.
Türkiye Ligi'nde yabancı sınırı 6+1 olacak mı?Yani 7 yabancıyla sözleşme imzalayabilip ardından sadece 6 yabancıyı sahaya sürmek?
Diğeride kırmızı kart sorunu.5 oyuncu atılınca umarım maç otomatik bitiyordur.
Arkadaşlar Torrent nasıl indiriloy yardımcı olurmusunuz?Bi dosya indiriyorum o na tıkladığımda flasget açılıyo ama indirme başlamıyo.
SI'dan kadroda 7 yabanci olabilmesini istedik. Ancak beta testlerde yabanci sinirinin dogru oldugu bir sekilde test edemedik cunku bu ya SI tarafindan duzeltilmedi ya da arastirma sefi bu hatanin duzeltilmesi icin SI'a bilgi vermedi.
Son olarak tam surum'de nasil olacagi hakkinda en ufak bir fikrim yok.
Arastirma sefi, yeni statlar hakkinda kendisine bilgi vermemize ragmen bu statlari eklemedi.
Manisaspor-Galatasaray arasindaki iliski ise dogru. Iki takim arasinda iyi iliskiler bulunmakta ve Galatasaray alt yapisi oyuncularinin Manisa'ya kiralanmasi konusunda bir anlasma var (Ozhan Canaydin gecen sene aciklamisti). Ancak Manisaspor, Galatasaray'in pilot takimi degil. Sadece iki takim arasindaki iyi iliskiler nedeniyle oyuncu kiralanmasi sozkonusu.
arkadaslar ya ben demoyu flash get ile indirdim fakat nereye atti dosyayi bulamiyorum arattim ama yine sonuc yok birisi yardimci olabilirmi
Oyunun piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı ne olacak bilen var mı? Geçen yılki fiyattan yüksek olmaz umarım.
Teşekkürler Eren.![]()
Arkadaşlar bu Azureus nasıl kullanıyor.Lütfen yardım edin.
Sorun Turkce karakterler degil.
Mesela:
Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Pas takımı....
Karl Heinz Feldkamp'ın çalıştırdığı Galatasaray takımı...
Burada koyu renkli yazdığım kısımlarda ses uyumuna göre ' sonrası yazılan kısım değişiyor Türkçe'de. Bu İngilizce ve oyundaki mevcut diğer dillerde sahiplik gösteren apostrof ses uyumuna göre değişmiyor.
Bu nedenle çevirilerde Mustafa Denizli isimi menajer'in şeklinde yazılıyor. Buradaki cümlede menajer kelimesi hep var oldugu için 'in ile tamamlamakta sorun olmuyor. Ancak isimden isime ses uyumu değişeceği için bu apostrof'u eklemek için bu ses kanununu tamı tamına programlamak gerekli. Bu da şimdiye kadar SI'ın yapmaya yanaşmadığı bir iş.
TSI ekibinin çevirdiği gibi yayınlamayı da istemiyorlar.
Bir şey soracağım.Vanilya demo kullanan birisi çilek demo kullanan birisiyle online maç yapabilir mi?
So what?
Saike
Ben demoyu oynadıkça daha çok sevdim.. İlk Manchester'ı aldım sıkıldım :S Şimdi Chelsea ile oynuyorum..![]()
![]()
vay be saolun arkadaşlar fm 2008 i de türkçe oynuyoruz![]()
Fm 08 sserirsi hepimize hayırlı olsun indirem bakam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar dışarıdaydım takip edemedim biri bana oyunu özetlese tam süper olacak![]()
arkadaslar demoyu oynamis bulunmaktayim.Bence cok guzel olmus tam surumunu artik daha buyuk bir merakla bekliyorum.
Evet Şemsi haklı.Data olarak sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın şampiyon ve 2. olarak girilmesi gerek.Fenerbahçe-Beşiktaş maçı oyunun içinde oynanıyor.
Bu arada maçtan önce maç analizi olayıda güzel.Sonra Transfermark'ta çok hoşuma gitti.
So what?
Saike
oyun sürekli array acess bound gibi bir hata veriyor sizdede oluyormu yoksa sadece bendemi oluyor![]()
bu arada hoşuma giden birşey de freekick kullanırken oyuncunun biri topun üstünden atlıyor kaleciyi şaşırtıyor diğeride vuruyor ve goooool![]()