Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 509 sonuç

Konu: Football Manager 2008 DEMO

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Benim anlattıklarımdan yapmış 3-4 sayfa geride vardı..
    Tamam sağol.14 sayfa olmuş.Hepsine tek tek bakmadım .

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Herkes indirmek için yüklenince yavaş olması normal. Torrentten çok daha hızlı indirirsiniz torrenti tavsiye ederim...
    Direk Link'den indirirken, indirme hiziniz o anda indiren kisi sayisi ile ters orantili (ne kadar cok kisi indirirse, o kadar yavas gelir).

Torrent'de ise, indirme hiziniz o anda indiren kisi sayisi ile dogru orantili. Yani ne kadar cok kisi indiriyorsa, o kadar hizli gelir.

Bu nedenle ibo'nun dedigi gibi demoya acilen ulasmak isrtiyorsaniz kesinlikle torrent'i secin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oyun gerçekten müthiş.Farkını hissettiriyor açıkcası.Maç motoru daha gerçekçi.Yani hareketler goller felan.Kısacası oynanabilirlik artırılmış.
    So what?
    Saike

Orjinali ne zaman cikar Fm08in ? Demoyu indirmeyecegim,orjinali ciktiginda cdsini gidip alacagim.

Ekim in 2.haftası çıkıyor galiba Baran..

Mesajları okudum oldukça güzel tepkiler hepsi, tek atlanmış nokta Kayserispor..

Tam sürümü sabırsızlıkla bekliyorz...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu arada 1-2 sorum daha olacaktı.

Türkiye Ligi'nde yabancı sınırı 6+1 olacak mı?Yani 7 yabancıyla sözleşme imzalayabilip ardından sadece 6 yabancıyı sahaya sürmek?

Diğeride kırmızı kart sorunu.5 oyuncu atılınca umarım maç otomatik bitiyordur.

Arkadaşlar Torrent nasıl indiriloy yardımcı olurmusunuz?Bi dosya indiriyorum o na tıkladığımda flasget açılıyo ama indirme başlamıyo.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Arkadaşlar Torrent nasıl indiriloy yardımcı olurmusunuz?Bi dosya indiriyorum o na tıkladığımda flasget açılıyo ama indirme başlamıyo.
    Torrent sadece ufacik bir dosya. Bu dosya indirme bilgilerini iceriyor. Bu indirdiginiz .torrent eklentili dosyayi ilk mesajda yazdigimiz Azureus gibi bir program ile acinca indirmeye basliyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Bu arada 1-2 sorum daha olacaktı.

Türkiye Ligi'nde yabancı sınırı 6+1 olacak mı?Yani 7 yabancıyla sözleşme imzalayabilip ardından sadece 6 yabancıyı sahaya sürmek?

Diğeride kırmızı kart sorunu.5 oyuncu atılınca umarım maç otomatik bitiyordur.

SI'dan kadroda 7 yabanci olabilmesini istedik. Ancak beta testlerde yabanci sinirinin dogru oldugu bir sekilde test edemedik cunku bu ya SI tarafindan duzeltilmedi ya da arastirma sefi bu hatanin duzeltilmesi icin SI'a bilgi vermedi.

Son olarak tam surum'de nasil olacagi hakkinda en ufak bir fikrim yok.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Torrent sadece ufacik bir dosya. Bu dosya indirme bilgilerini iceriyor. Bu indirdiginiz .torrent eklentili dosyayi ilk mesajda yazdigimiz Azureus gibi bir program ile acinca indirmeye basliyor.
    Bende flashget var.Onunla olmuyormu?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Türkiye Dünya Sıralamasında 24 sırada gözüküyoruz FM 08'de. jem Karaca diye bir adam u19da gözüküyor Reading takımı. GS'nin yeni yapıalcak stadı oyunda neden gösterilmemiş, sonuçta imzalar atıldı Seyrantepe için. Kayserininde gözükmüyor. Çünkü yapımının bitmesine az kaldı.

Galatasarayın Feeder Club Manisaspor olarak gözüküyor
    Arastirma sefi, yeni statlar hakkinda kendisine bilgi vermemize ragmen bu statlari eklemedi.

Manisaspor-Galatasaray arasindaki iliski ise dogru. Iki takim arasinda iyi iliskiler bulunmakta ve Galatasaray alt yapisi oyuncularinin Manisa'ya kiralanmasi konusunda bir anlasma var (Ozhan Canaydin gecen sene aciklamisti). Ancak Manisaspor, Galatasaray'in pilot takimi degil. Sadece iki takim arasindaki iyi iliskiler nedeniyle oyuncu kiralanmasi sozkonusu.

Nesil
    2003

Bende flashget var.Onunla olmuyormu?
    Flashget ile sadece ufak .torrent eklentili dosyayi indirebilirsin. .torrent dosyasi sadece azureus gibi bir bittorrent yazilimi ile kullanilabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

arkadaslar ya ben demoyu flash get ile indirdim fakat nereye atti dosyayi bulamiyorum arattim ama yine sonuc yok birisi yardimci olabilirmi

Nesil
    2006

Oyunun piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı ne olacak bilen var mı? Geçen yılki fiyattan yüksek olmaz umarım.
    Teşekkürler Eren.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by tottiyilmaz View Post
    arkadaslar ya ben demoyu flash get ile indirdim fakat nereye atti dosyayi bulamiyorum arattim ama yine sonuc yok birisi yardimci olabilirmi
    C:/Downloads klasörüne bak..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Arkadaşlar bu Azureus nasıl kullanıyor.Lütfen yardım edin.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    yaw üstad peki türkçe karakterler olmadan yapılamazmı bu yani sadece ingiliz alfabesinin oluşturduğu bir yazımda anlaışılırdı yani
    neyse bu konuda bir bilgim yok üstad ancak bir merakım var biz türkçe fm yi ne zaman görebiliriz
    ikinci sorumda türksportal orjinal oyunun çıkışından ne kadar süre sonra türkçe ye çivirir bu oyunu
    bide sandığım kadarıyla senin ingilizcen var bu kadar aylar alacak kadar zormudur bu çeviri!! geçen yılki çevirilen cümleler aynen aktarılsa yeni eklenenleride ingilizce bilen bir arkadaş çevirse bir kaç gün içinde yapılamazmı mesela
    yanlış anlamayın asla uğraşmak zorunda değilsinizde benim gibi cehiller ingilizceden anlamıyor o yüzden
    Sorun Turkce karakterler degil.

Mesela:

Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Pas takımı....

Karl Heinz Feldkamp'ın çalıştırdığı Galatasaray takımı...

Burada koyu renkli yazdığım kısımlarda ses uyumuna göre ' sonrası yazılan kısım değişiyor Türkçe'de. Bu İngilizce ve oyundaki mevcut diğer dillerde sahiplik gösteren apostrof ses uyumuna göre değişmiyor.

Bu nedenle çevirilerde Mustafa Denizli isimi menajer'in şeklinde yazılıyor. Buradaki cümlede menajer kelimesi hep var oldugu için 'in ile tamamlamakta sorun olmuyor. Ancak isimden isime ses uyumu değişeceği için bu apostrof'u eklemek için bu ses kanununu tamı tamına programlamak gerekli. Bu da şimdiye kadar SI'ın yapmaya yanaşmadığı bir iş.

TSI ekibinin çevirdiği gibi yayınlamayı da istemiyorlar.

Arkadaşlar bu Azureus nasıl kullanıyor.Lütfen yardım edin.
    Azureus yerine ben sana utorrent isimli programı öneririm. Daha sade ve dolayısıyla kullanışı daha kolay...

Nesil
    2003

Ayrıca F.Bahçenin Manageri Zico olarak gözüküyor, G.Sarayın manager ise Ahmet Akcan, Coach olarak Kalli gözükmektedir. Fenerbahçenin Coach ise eduardo.

F.Bahçenin Other Rivals yok. Bence olmalıydı.
    Yine araştırma şefine Galatasaray'ın teknik direktörü konusunda hata yaptığını söyledim. Yapılmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir şey soracağım.Vanilya demo kullanan birisi çilek demo kullanan birisiyle online maç yapabilir mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ben demoyu oynadıkça daha çok sevdim.. İlk Manchester'ı aldım sıkıldım :S Şimdi Chelsea ile oynuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

vay be saolun arkadaşlar fm 2008 i de türkçe oynuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fm 08 sserirsi hepimize hayırlı olsun indirem bakam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar dışarıdaydım takip edemedim biri bana oyunu özetlese tam süper olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

arkadaslar demoyu oynamis bulunmaktayim.Bence cok guzel olmus tam surumunu artik daha buyuk bir merakla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu Gs'nin managar hatası Cm 03/04 tede Daum'un Fb'de asistan manager olmasına benziyor.

Ek olarak Türkish Super Cup(Turkiye Süper kupası) F.Bahçeye verilmemiş, 2007 olarak gösterilmeliydi. Beşiktaşın geçen sene alması yanstılmış
    Abi zaten Süper Cup'ları kazananlar girilmezki dataya.O oyun içinde oynanır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Evet Şemsi haklı.Data olarak sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın şampiyon ve 2. olarak girilmesi gerek.Fenerbahçe-Beşiktaş maçı oyunun içinde oynanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada maçtan önce maç analizi olayıda güzel.Sonra Transfermark'ta çok hoşuma gitti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

oyun sürekli array acess bound gibi bir hata veriyor sizdede oluyormu yoksa sadece bendemi oluyor

Quote Originally Posted by saruman16 View Post
    oyun sürekli array acess bound gibi bir hata veriyor sizdede oluyormu yoksa sadece bendemi oluyor
    Türkçe yama kullandığından dolayı oluyordur...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

bu arada hoşuma giden birşey de freekick kullanırken oyuncunun biri topun üstünden atlıyor kaleciyi şaşırtıyor diğeride vuruyor ve goooool

Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri