1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: "Zico ile sonuna kadar"

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Mezara kadar demek
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Güzel bir haber...
    Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    inanamiyorum bu aziz beni kalpten gturucek
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sene sonu Aziz Yıldırım tükürdüğünü yalıcak
    Geçen yıl bu takımı silbaştan umutsuz bir şekilde kurdu ve şampiyon yaptı. Bu sezonda şampiyon yapacaktır hiç merak etmeyin.

Hangi büyük sorunları aştı kardeş ???
    Geldiği sezondan bir sezon önce morali sıfırlanmış bir takımı ele aldı. O takım ile geride başladığı ligde şampiyon olmayı bildi. Bana göre çözdüğü en büyük sorun budur. İnan bana oyuncuların kaynaşmasını çok iyi sağlayan bir antrenör.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Geldiği sezondan bir sezon önce morali sıfırlanmış bir takımı ele aldı. O takım ile geride başladığı ligde şampiyon olmayı bildi. Bana göre çözdüğü en büyük sorun budur. İnan bana oyuncuların kaynaşmasını çok iyi sağlayan bir antrenör.
    *Morali sıfırlanmış olsada hırslı bir takım aldı eee nerde kaldı heyecan hırs zico yönetiminde ...geride kalmış derken manisanin 2 hafta sonra çökeceği belliydi bu baişarı mıdır ?
    *Fenerbahçe 100 yıllık bir camia tesis stad maddi imkanları türkiye standartlarnın çok çok üstünde futbolcu kalitesi deseniz ligin açık ara en iyi takımıyız eeee şampiyon yaptı sizce bu ziconun mu başarısı ? ha şampiyon olduk nasıl oynayarak olduk kaç puanla olduk bunları unutmadık .... galatasaray ve beşiktaş biraz iyi olsa o sene şampiyon olabilir midik ?

Nesil
    2006

*Morali sıfırlanmış olsada hırslı bir takım aldı eee nerde kaldı heyecan hırs zico yönetiminde ...geride kalmış derken manisanin 2 hafta sonra çökeceği belliydi bu baişarı mıdır ?
    *Fenerbahçe 100 yıllık bir camia tesis stad maddi imkanları türkiye standartlarnın çok çok üstünde futbolcu kalitesi deseniz ligin açık ara en iyi takımıyız eeee şampiyon yaptı sizce bu ziconun mu başarısı ? ha şampiyon olduk nasıl oynayarak olduk kaç puanla olduk bunları unutmadık .... galatasaray ve beşiktaş biraz iyi olsa o sene şampiyon olabilir midik ?
    Bana göre Zico'nun eseridir. Şimdi oyuncular koşmuyor, isabetli pas veremiyor ise bu Zico'nun sorunu değildir. Bir oyuncu pas vermeyi 10-11 yaşında öğrenir. 25 yaşında değil. Farkındaysan Zico geçen yıl derbi kaybetmedi, Avrupa'da sadece üç maç kaybetti. Onlardada pozitif bir futbol oynadı. Eğer rakip takım açık oynarsa Fenerbahçe zaten iyi oynuyor. Rakip takımın hedefi ayak kırmak ise Ronaldinho olsa işe yaramaz. Herşeyi Zico'ya bağlamamak gerek. Zico bu ligde şuan bulunan en iyi teknik drektördür.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bana göre Zico'nun eseridir. Şimdi oyuncular koşmuyor, isabetli pas veremiyor ise bu Zico'nun sorunu değildir. Bir oyuncu pas vermeyi 10-11 yaşında öğrenir. 25 yaşında değil. Farkındaysan Zico geçen yıl derbi kaybetmedi, Avrupa'da sadece üç maç kaybetti. Onlardada pozitif bir futbol oynadı. Eğer rakip takım açık oynarsa Fenerbahçe zaten iyi oynuyor. Rakip takımın hedefi ayak kırmak ise Ronaldinho olsa işe yaramaz. Herşeyi Zico'ya bağlamamak gerek. Zico bu ligde şuan bulunan en iyi teknik drektördür.
    Bu takımı antremanlarda kontrol eden çalıştıran zico değil mi ? formayı oyunculara dağıtan zico değil mi ? O zaman sahada olan her şeyden zico sorumludur ....
    Kapalı savunmayı diğerr takımlar nasıl aşıyor onlar futbolcu değil mi ? Bursaya 2 şutumuz var oftaşa 1 2 şutumuz var belediyeye şutumuz yok bu rakibin çok iyi olmasında mı fenerbahçenin çok kötü olmasından mı kaynaklanıyor ?

Zico teknik direktör filan DEĞİL !

Mesaj Yetkileri