1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyunda bir sorun mevcut. Bizim verdigimiz ozellikleri oyun yukseltmis durumda ve bu nedenle sadece Alex veya Kezman degil, butun oyuncular abartili gorunuyor.

Bu bizim yaptigimiz Alex. Oyundaki ile karsilastirin.
    Abi kusura bakma ama bu özellikler tam bir fiyasko

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Abi kusura bakma ama bu özellikler tam bir fiyasko
    Hangileri Burak? Demo'da gordugun hali mi yoksa benim koydugum ekran goruntusu mu?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hangileri Burak? Demo'da gordugun hali mi yoksa benim koydugum ekran goruntusu mu?
    Abi senin koyduğundan bahsediyorum.. Kaptanlığa yükselmiş bir oyuncunun leadership nasıl düşer.. Long shot tamam sert şut fazla atamaz ama TR'de uzaktan isabetli şut atan en iyi 2-3 adamdan biridir..Frikikler 18 olmuş geldiğinde 20ydi galiba adam 2 senede frikik atmayı unutmuş olamaz..Dribbling 14 İnter maçı izlenmedimi abi..Passing neden yükselmiyor.. Alex dünya asist kralı olmasımı gerekiyor Alex dünyada en iyi pas atan oyuncular arasında bence..Takım oyunu nasıl düşer adam oyun kurucu zaten. Çalım yok şut yok takım oyunu nasıl yok.. hadi bunların hiç biri yok bu adam nasıl bu kadar iyi oynayabiliyor..Dayanıklılık Alex 90 dakikalık bir maçı çok rahat çıkara biliyor kendi oyun tarzıyla..Flairda son derece düşük Alex için.. Sağ ayak 8 verilmişte Alex sağ ayağını hiç zorlanmadan kullanıp orta yapabiliyor ve şut çekebiliyor..İnter maçı ve Röveşatayla bir gol atmıştı sağ ayakla geçen sene yada önceki sene onlar örnek olabilir mesela.. Hadi Dunga uzakta görmüyor bari bizler görelim.. Adam buraya gelmeden önce Ronaldinhoyla kıyaslanıordu şimdi Ricardinho daha iyi diyenler var..

Bunların hepsi tabiki benim görüşüm ve doğruluğunu savunduğum görüşlerim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Abi senin koyduğundan bahsediyorum.. Kaptanlığa yükselmiş bir oyuncunun leadership nasıl düşer.. Long shot tamam sert şut fazla atamaz ama TR'de uzaktan isabetli şut atan en iyi 2-3 adamdan biridir..Frikikler 18 olmuş geldiğinde 20ydi galiba adam 2 senede frikik atmayı unutmuş olamaz..Dribbling 14 İnter maçı izlenmedimi abi..Passing neden yükselmiyor.. Alex dünya asist kralı olmasımı gerekiyor Alex dünyada en iyi pas atan oyuncular arasında bence..Takım oyunu nasıl düşer adam oyun kurucu zaten. Çalım yok şut yok takım oyunu nasıl yok.. hadi bunların hiç biri yok bu adam nasıl bu kadar iyi oynayabiliyor..Dayanıklılık Alex 90 dakikalık bir maçı çok rahat çıkara biliyor kendi oyun tarzıyla..Flairda son derece düşük Alex için.. Sağ ayak 8 verilmişte Alex sağ ayağını hiç zorlanmadan kullanıp orta yapabiliyor ve şut çekebiliyor..İnter maçı ve Röveşatayla bir gol atmıştı sağ ayakla geçen sene yada önceki sene onlar örnek olabilir mesela.. Hadi Dunga uzakta görmüyor bari bizler görelim.. Adam buraya gelmeden önce Ronaldinhoyla kıyaslanıordu şimdi Ricardinho daha iyi diyenler var..

Bunların hepsi tabiki benim görüşüm ve doğruluğunu savunduğum görüşlerim
    1. Alex geldiginde cok cok cok abartili idi. Geldiginden beri arastirma sistemi degisti. Frikikleri 18+ olan oyuncularla karsilastirmani tavsiye ederim.

2. Alex'i demek ki Fenerbahce'yi arastiran arkadasimiz iyi bir lider olarak gormuyor. Acikcasi ben de bu konuda katiliyorum. Bir oyuncu kaptan diye ille de liderlik ozelligi yuksek olmak zorunda degil.

3. Alex 90 dakika mac cikartabiliyor ama pek fazla mucadele etmeden, ileriye geriye fazla gidip gelmeden. Alex'in dayanikliligi daha yuksek yaparsan, oyunda Alex'e pres yapma gorevi verebilir ve Alex'in yorulmadigini gorebilirsin. Ama Alex'e hic bir defansif gorev vermezsen Alex 90 dakikayi bu dusuk dayaniklilik ile rahatlikla cikartir.

4. Alex sag ayagini daha cok kisa paslar vermek icin kullaniyor. Sag ayagi ile ceza sahasi icinden bitirici vuruslar yapabiliyor ama bu demek degildir ki sag ayagini da cok iyi kullaniyor veya hep kullaniyor.

5. Diger ozellikler 14 ve ustu. Yani Turkiye ortalamasinin en azindan 2-3 puan ustunde. Ingiltere, Ispanya gibi liglerde ise ortalama seviye veya ustunde (Ingiltere Premier Lig'de ortalama bir oyuncunun iyi ozellikleri yaklasik 14-15 seviyesindedir, yildizlar 16-17 seviyesine cikar)

6. Son olarak da bu hali ile Alex zaten bir Diego'dan pek farkli bir oyuncu degil. Daha yuksegini beklemek de zaten yanlis olacaktir. 15 ve ustu ozelliklerin dunya capinda iyi oyuncularin ozellikleri oldugunu unutmaman lazim.

Mesaj Yetkileri