TTNet Beykoz destek istiyor
Opel Türkiye Kupası 1/16 eleme turu C grubunda mücadele edecek takımların antenörleri ve kaptanlarının katıldığı basın toplantısında söz alan TTNet Beykoz Baş Antrenörü Çetin Yılmaz, Ordu’ya ilk defa gelmesine rağmen şehrin yabancısı olmadığını birçok akrabasının ve kulüp başkanı Zeki Aksu’nun Ordu doğumlu olduğunu belirterek, maçlarda halkın desteğini istediklerini belirtti.
Sözlerine tüm takımlara başarı dileklerini ileterek devam eden Yılmaz; “Çok değerli antrenörlerin yönettiği takımların yer aldığı bir grupta yer alıyoruz. Öncelikle David Blatt’a aramıza hoşgeldin demek istiyorum ve kazandığı Avrupa Şampiyonluğu’ndan dolayı kendisini kutluyorum. Onun yanı sıra Atilla Çakmak ve Ahmet :Kandemir de Türk Basketbolu’na yıllardır emek veren kişiler. Yani söylemek istediğim çok güçlü rakiplerle oynayacağız. Biz de takım olarak bu sene yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Daha 20-25 gündür idman yapıyoruz. Bu tabii ki bir bahane değil, her maçı kazanmak için oynayacağız. Zaten kadromuzu özellikle de Amerikalı oyuncularımızı seçerken bu dezavantajı göz önüne alarak hareket ettik. Daha önce ülkemizde oynamış, ligi ve oyuncuları tanıyan isimleri kadromuza kattık. Türk oyuncularımız da ligin tanınan, tecrübeli isimleri. İleride A Milli Takım forması giymeye aday genç oyuncuları da bünyemizde barındırıyoruz. Takımın havası ve ilişkileri gayet iyi. Ben son olarak tüm takımlara başarılar diliyorum ve sakatlık olmadan güzel bir turnuva olmasını umut ediyorum.”dedi.
TTNet Beykoz kaptanı Alper Yılmaz da yeni bir takım olduklarının altını çizerken, ligde ve kupada ilk sekiz arasında yer almak istediklerini ve bunu başarmak için ellerinden gelen herşeyi yapacalarını söylerken tüm takımlara başarılar diledi.
01.10.2007
Kaynak : Basın Bülteni