Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Basketbol Ligi (Haberler)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe Ülker - OYAK Renault
    Darüşşafaka - Antalya Büyükşehir Belediyesi
    TTNET Beykoz - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi
    Galatasaray Cafe Crown - Bandırma Banvitspor
    Türk Telekom - Beşiktaş Cola Turka
    Antalya Kepez Belediyesi - Efes Pilsen
    Mersin Büyükşehir Belediyesi - Alpella
    Pınar Kaşıyaka - Casa TED Ankara Kolejliler

2. Hafta:

Beşiktaş Cola Turka - Pınar Karşıyaka
    Alpella - Darüşşafaka
    Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker
    Casa TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi
    Antalya Büyükşehir Belediyesi - Galatasaray Cafe Crown
    OYAK Renault - TTNET Beykoz
    Bandırma Banvitspor - Antalya Kepez Belediyesi
    Mulu Akü Selçuk Üniversitesi - Türk Telekom

3. Hafta:

Fenerbahçe Ülker - Bandırma Banvitspor
    Darüşşafaka - Casa TED Ankara Kolejliler
    TTNET Beykoz - Efes Pilsen
    Galatasaray Cafe Crown - Alpella
    Türk Telekom - OYAK Renault
    Antalya Kepez Belediyesi - Antalya Büyükşehir Belediyesi
    Mersin Büyükşehir Belediyesi - Pınar Karşıyaka
    Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Beşiktaş Cola Turka

4. Hafta:

Beşiktaş Cola Turka - Mersin Büyükşehir Belediyesi
    Alpella - Antalya Kepez Belediyesi
    Efes Pilsen - Türk Telekom
    Casa TED Ankara Kolejliler - Galatasaray Cafe Crown
    Antalya Büyükşehir Belediyesi - Fenerbahçe Ülker
    OYAK Renault - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi
    Bandırma Banvitspor - TTNET Beykoz
    Pınar Karşıyaka - Darüşşafaka

5. Hafta:

Fenerbahçe Ülker - Alpella
    Darüşşafaka - Mersin Büyükşehir Belediyesi
    TTNET Beykoz - Antalya Büyükşehir Belediyesi
    Galatasaray Cafe Crown - Pınar Karşıyaka
    Türk Telekom - Bandırma Banvitspor
    Antalya Kepez Belediyesi - Casa TED Ankara Kolejliler
    OYAK Renault - Beşiktaş Cola Turka
    Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Efes Pilsen

6. Hafta:

Beşiktaş Cola Turka - Darüşşafaka
    Alpella - TTNET Beykoz
    Efes Pilsen - OYAK Renault
    Casa TED Ankara Kolejliler - Fenerbahçe Ülker
    Antalya Büyükşehir Belediyesi - Türk Telekom
    Mersin Büyükşehir Belediyesi - Galatasaray Cafe Crown
    Bandırma Banvitspor - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi
    Pınar Karşıyaka - Antalya Kepez Belediyesi

7. Hafta:

Fenerbahçe Ülker - Pınar Karşıyaka
    Efes Pilsen - Beşiktaş Cola Turka
    TTNET Beykoz - Casa TED Ankara Kolejliler
    Galatasaray Cafe Crown - Darüşşafaka
    Türk Telekom - Alpella
    Antalya Kepez Belediyesi - Mersin Büyükşehir Belediyesi
    OYAK Renault - Bandırma Banvitspor
    Mulu Akü Selçuk Üniversitesi - Antalya Büyükşehir Belediyesi

8. Hafta:

Beşiktaş Cola Turka - Galatasaray Cafe Crown
    Alpella - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi
    Darüşşafaka - Antalya Kepez Belediyesi
    Casa TED Ankara Kolejliler - Türk Telekom
    Antalya Büyükşehir Belediyesi - OYAK Renault
    Mersin Büyükşehir Belediyesi - Fenerbahçe Ülker
    Bandırma Banvitspor - Efes Pilsen
    Pınar Karşıyaka - TTNET Beykoz

9. Hafta:

Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka
    Efes Pilsen - Antalya Büyükşehir Belediyesi
    TTNET Beykoz - Mersin Büyükşehir Belediyesi
    Türk Telekom - Pınar Karşıyaka
    Antalya Kepez Belediyesi - Gatasaray Cafe Crown
    OYAK Renault - Alpella
    Bandırma Banvitspor - Beşiktaş Cola Turka
    Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Casa TED Ankara Kolejliler

10. Hafta:

Beşiktaş Cola Turka - Antalya Kepez Belediyesi
    Alpella - Efes Pilsen
    Darüşşafaka - TTNET Beykoz
    Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker
    Casa TED Ankara Kolejliler - OYAK Renault
    Antalya Büyükşehir Belediyesi - Bandırma Banvitspor
    Mersin Büyükşehir Belediyesi - Türk Telekom
    Pınar Karşıyaka - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi

11. Hafta:

Fenerbahçe Ülker - Antalya Kepez Belediyesi
    Efes Pilsen - Casa TED Ankara Kolejliler
    TTNET Beykoz - Galatasaray Cafe Crown
    Türk Telekom - Darüşşafaka
    Antalya Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş Cola Turka
    OYAK Renault - Pınar Karşıyaka
    Bandırma Banvitspor - Alpella
    Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Mersin Büyükşehir Belediyesi

12. Hafta:

Beşiktaş Cola Turka - Fenerbahçe Ülker
    Alpella - Antalya Büyükşehir Belediyesi
    Darüşşafaka - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi
    Galatasaray Cafe Crown - Türk Telekom
    Casa TED Ankara Kolejliler - Bandırma Banvitspor
    Antalya Kepez Belediyesi - TTNET Beykoz
    Mersin Büyükşehir Belediyesi - OYAK Renault
    Pınar Karşıyaka - Efes Pilsen

13. Hafta:

Alpella - Beşiktaş Cola Turka
    Efes Pilsen - Mersin Büyükşehir Belediyesi
    TTNET Beykoz - Fenerbahçe Ülker
    Türk Telekom - Antalya Kepez Belediyesi
    Antalya Büyükşehir Belediyesi - Casa TED Ankara Kolejliler
    OYAK Renault - Darüşşafaka
    Bandırma Banvitspor - Pınar Karşıyaka
    Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Galatasaray Cafe Crown

14. Hafta:

Beşiktaş Cola Turka - TTNET Beykoz
    Fenerbahçe Ülker - Türk Telekom
    Darüşşafaka - Efes Pilsen
    Galatasaray Cafe Crown - OYAK Renault
    Casa TED Kolejliler - Alpella
    Antalya Kepez Belediyesi - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi
    Mersin Büyükşehir Belediyesi - Bandırma Banvitspor
    Pınar Karşıyaka - Antalya Büyükşehir Belediyesi

15. Hafta:

Beşiktaş Cola Turka - Casa TED Ankara Kolejliler
    Alpella - Pınar Karşıyaka
    Efes Pilsen - Galatasaray Cafe Crown
    Türk Telekom - TTNET Beykoz
    Antalya Büyükşehir Belediyesi - Mersin Büyükşehir Belediyesi
    OYAK Renault - Antalya Kepez Belediyesi
    Bandırma Banvitspor - Darüşşafaka
    Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Fenerbahçe Ülker
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Default Banvitspor'un iki yabancısı idmanda

Beko Basketbol Ligi'nin takımlarından Banvitspor'un yeni yabancı oyuncuları ABD'li Chris Hill ve Sloven Smiljan Pavic, Bandırma'ya gelerek takımla ilk idmanına çıktılar.

Her iki oyuncu da yapılan efor testleri ve sağlık kontrollerinin ardından Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda yeni takımlarıyla birlikte ilk idmanlarına çıktılar. Antrenman boyunca çalışma istekleri ve gösterdikleri performansla teknik heyetten tam not alan oyuncular, yaptıkları birbirinden şık hareketlerle de göz doldurdu.

ABD'li oyuncu Chris Hill, antrenman sonrası yapktığı açıklamada, Banvitspor'un gelecekteki hedefleri açısından en uygun takım olduğunu söyleyerek, "Fransa'dan sonra kariyerime devam etmek için Türkiye'yi seçtim. Bunda Türkiye'de sürekli gelişen basketbol kalitesinin ve başarı için basketbola yapılan yatırımların payı büyük. Ülkenin gün geçtikçe önemli aşamalar kaydeden ve güçlü takımlarından olan Banvitspor'un, gelecekteki hedeflerim açısından en uygun kulüp olduğuna karar verdim. Burada elimden gelen katkıyı yaparak Banvitspor'un başarısına ortak olmaya çalışacağım. Bana gösterilen ilgiden ve burada olmaktan mutluyum" diye konuştu.

Sloven oyuncu Smiljan Pavic ise, kariyeri açısından Banvitspor'a gelmekle doğru bir tercih yaptığına inandığını belirterek, "Önümüzdeki sezon Türkiye Ligi'nde ve Avrupa arenasında iddialı hedefleri olan bir takıma geldiğim için mutluyum. En kısa sürede takıma tam uyum sağlayarak benden beklenen katkıyı yapmak istiyorum. Yönetimimizin, takım arkadaşlarımın ve taraftarların gösterdiği ilgiye layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kariyerim açısından Banvitspor'a gelmekle doğru bir tercih yaptığıma inanıyorum" dedi.

Kısa forvet ve point guard pozisyonlarında oynayabilen ABD'li oyuncu Chris Hill, Fransa 1. Ligi'nde mücadele eden Clermont takımından, Sloven oyuncu Smiljan Pavic ise geçtiğimiz yılın Slovenya şampiyonu Helios Domzale takımından transfer edildi.

16.08.2007

Kaynak : İHA

3. Default

Şampiyon Beşiktaş Cola Turka

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD), geçen yıl ölen gazeteci Ersin Uysal'ın anısına düzenlediği 1. TSYD Ersin Uysal Basketbol Turnuvası'nı Beşiktaş Cola Turka kazandı.Akatlar'daki BJK Cola Turka Arena'da oynanan maçta Beşiktaş Cola Turka, Deutsche Bank Skyliners takımını 78-71 yenerek turnuvada birinci oldu.
    Turnuvada üçüncülüğü ise Darüşşafaka'yı 81-73 mağlup eden CASA TED Kolejliler elde etti.

bu sene kalıte cok arttı telekom efes fener besıktas galatasaray banvıt hatta antalya buyuk yatırım yaptılarçve bu sene cok sevdıgım ısımlerı ızlıcem turkıye lıgındeçınsallah yakındada cok sevdıgım ısımlerle oyarım olmaz demeyın neden olmasın

5. Default

Nicevic: "Rekabeti biliyorum"

Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kuran Beşiktaş Cola Turka'nın yeni transferi Hırvat Sandro Nicevic, Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray takımları arasındaki rekabeti bildiğini söyledi. Nicevic, Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Eylül sayısında yer alan röportajında, Beko Basketbol Ligi'ni uzun zamandan beri bildiğini belirterek, ''Burada 'Üç Büyükler'in çekişme halinde olduğunu biliyorum'' dedi.
    Birçok dostunun Türkiye'de yıllarca forma giydiğini vurgulayan yeni transfer, ''Türk takımları Avrupa'da mücadele ettiği için onları takip etme şansına sahip oldum. Burada 'Üç Büyükler'in çekişme halinde olduğunu biliyorum. Hatta Efes Pilsen ve Ülkerspor'dan önce onları öğrendim. Beşiktaş'ın da bu anlamda ne kadar büyük bir camia olduğunun uzun yıllardır farkındayım. Türk basketbolunu da kaliteli ve güçlü buluyorum. Zaten milli takımın başarıları ve NBA'de oynayan oyuncular bunun en büyük kanıtı'' şeklinde konuştu.
    Beşiktaş Cola Turka'ya transfer olmasının en büyük nedeninin antrenör Ergin Ataman olduğunu kaydeden Nicevic, şunları söyledi:
    ''Ergin Ataman ile önceden tanışıklığım yoktu. Ancak Avrupa'da yakaladığı başarıları biliyordum. Türkiye'de hedefimiz çok büyük. Ligde şampiyonluğa oynayacağız ve mutlu sona olan inancım çok yüksek. ULEB Cup'ta da öncelikli hedefimiz ilk 8'e girebilmek. Bu bile bizim için önemli bir başarı olacaktır. Bunu yakaladığımız takdirde, hedefimizi final olarak belirleyip çalışmalarımıza bu yönde devam edeceğiz.''

05.09.2007
    Kaynak : AA

tam olarak tanimiyorum ama kaliteli bi oyuncudur insallah besiktasa faydali olur ve ligimizie kalite katar

7. Default

Fener'e var, Kartal'a yok

Basketbol Federasyonu ile Beşiktaş Cola Turka arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olan Maccabi Tel Aviv'in 6 Ekim'deki sezon açılışı maçına davet alan siyah-beyazlılar, TADIM Türkiye Kupası elemelerinin aynı tarihe rastlamasıyla zorda kaldı. 4-5-6 Ekim'de maçların oynanacağı D Grubu'nda yer alan Beşiktaş, 1-2-3 Ekim'de A ve C Grubu maçlarının oynanacağı ilk ayağa kaydırılması için federasyona başvursa da red cevabı aldı. Ancak A Grubu'nda yer alan F.Bahçe'nin, Bosna'daki bir turnuvaya katılması için maçlarının 2. ayağa kaydırılması siyah-beyazlıları isyan ettirdi. "F.BAHÇE KOLLANIYOR"
    Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, federasyonun tutumu nedeniyle sadece kendilerinin değil Türk basketbolunun da önemli bir prestij kaybına uğradığını belirterek, "Aynı Federasyon, Türkiye'de sadece F.Bahçe'nin yararlanabileceği bir yönetmelik değişikliği ile Damir Mrsic ve Gergana Baranzova'nın yararlanabileceği bir statü yaratılmıştır. Lig başlamadan önce bu taraflı uygulamaları endişe ile izliyoruz" şeklinde konuştu.

06.09.2007
    Kaynak : Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mirsad; ''Sonuna Kadar Fenerbahçe'deyim''

Fenerbahçe-Ülker'in yıldız oyuncusu Mirsad Türkcan'dan hakkında çıkan haberlere sert bir cevap geldi. Son günlerde bazı gazate ve internet sitelerinde gideceği yönünde haberler yapılan Mirsad, bu haberleri yalanlayarak takımda kalacağını açıkladı.

Mirsad Türkcan, Fenerbahçe resmi internet sitesin de bir açıklama yaparak tüm olan bitene son noktayı koydu. Mirsad'ın açıklaması şöyle;

"Dün yayınlanan Sabah ve Takvim Gazeteleri ile bazı internet sitelerinde, Sırbistan'da yayımlanan bir gazete kaynak gösterilerek, benim Partizan Kulübü'ne transfer olmak istediğime dair haberler yer almıştır. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Ben yıllarca Fenerbahçe'de oynamanın hayalini kurmuş bir oyuncu olarak, bugün Fenerbahçe Ülker formasıyla mücadele etmekten son derece mutluyum, bundan büyük gurur duyuyorum. Kulübümle maddi manevi en ufak bir anlaşmazlığım yoktur. Ben basketbol hayatımı sonlandıracağım noktaya kadar Fenerbahçe Ülker forması giymek istiyorum. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız; başta Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere, yönetimimiz ve tüm camiamızın desteğiyle hem Türkiye'de, hem Avrupa'da hedeflenen başarılara ulaşacaktır. Takımımızın hocası Bogdan Tanjevic de Fenerbahçe Ülker'i başarılara taşıyabilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahiptir. Sayın Tnajevic ile hem milli takımda, hem de şu anda Fenerbahçe Ülker forması ile çalışma fırsatı yakaladım ve bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Hakkımda çıkan bu tür yalan haberleri, Fenerbahçe camiası içerisinde huzursuzluk yaratmaya çalışan art niyetli girişimler olarak kabul ediyorum. Taraftarımızdan da bu şekildeki yalan haberlere itibar etmemelerini istiyorum" dedi.

bakalım mırsad tanjevıcle nası anlasacak cok zor bence fenerbahcede ıslerın nası gıtcegı cok buyuk bı soru ısaretı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kepez hazırlıklarını sürdürüyor

Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından Kepez Belediyespor, hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.
    Atatürk Spor Salonu'nda yaptığı çalışmalarla Beko Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası hazırlıklarını sürdüren Kepez Belediyespor, oyun şablonunu oluşturmaya başladı. Antrenmanlarda Kırmızı-mavili oyuncuların sıcak havaya rağmen ortaya koyduğu çalışma azmi teknik heyeti sevindiriyor. Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic, antrenmanlarda oyuncularına top sürme, fast break, adam adama savunma, perdeleme ve şut çalıştırması yaptırıyor. Antrenör Hadzic'in yakından ilgilendiği uzun oyuncularına hücum bölgesinde şut çalıştırması dikkat çekti. Çok iyi ve yararlı bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Hadzic, kondisyon ve oyuncuların birbirini tanıması açısından Isparta kampının yararlı geçtiğini vurguladı. Oyuncularının çalışma temposundan memnun olduğunu belirten Boşnak antrenör, "Isparta kampında otel, spor salonu, atletizm pisti mükemmeldi. Bu güzel çalışma ortamını bize sağlayan başkanımız Kadir Alkış'a teşekkür ediyorum. Sıcak havaya rağmen, oyuncularımız çok iyi çalışıyorlar. Gelecek hafta hazırlık maçlarımız başlıyor. Bu maçlar öncesi takımı hazır hale getirmek istiyorum. Yerli oyuncularımız hazır hale geldi, ama tam takım olamadık. İki tane yabancı oyuncumuzu takıma monte edebilirsek, kupa ve lige hazır olacağız. Bizim büyük bütçemiz yok, ama ligde ve kupada takım oyunu oynamak en büyük avantajımız olacak" ifadelerini kullandı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

TTNET Beykoz eksiklerini gördü

Beko Basketbol Ligi takımlarından TTNET Beykoz'un yardımcı antrenörü Okan Çevik, Daçka Cup'ta eksiklerini gördüklerini söyledi. Daçka Cup'ın son gününde Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Antalya Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşan TTNet Beykoz, maçtan 49-63 mağlup ayrılmasına rağmen turnuvayı ikinci sırada tamamladı.
    Turnuvayı değerlendiren Okan Çevik, kendileri adına oldukça faydalı bir organizasyon olduğunu ifade ederek, ''Bu turnuvaların amacı takımların aksayan yanlarını görmek, yeni sezon öncesi hazırlıklarını tamamlamaktır. Biz de Daçka Cup'ta eksik yönlerimizi belirledik, çalışmalarımıza bu doğrultuda devam edeceğiz'' dedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş Bormio kampını tamamladı

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, Bormio'daki son hazırlık maçında, İtalya A2 Ligi takımlarından Ignis'i 79-57 yendi.
    Siyah-beyazlılar, Ignis karşısında ilk periyodu 21-16, devreyi de 38-28 önde tamamladı. Üçüncü periyot sonunda 62-64'lük üstünlüğe ulaşan Beşiktaş Cola Turka, karşılaşmadan da 22 sayı farkla 79-57 galip ayrıldı.
    Bu maçla birlikte Bormio'daki hazırlık kampını tamamlayan Beşiktaş Cola Turka, buradan Teramo'ya geçecek ve Napoli, Teramo ve Roma takımlarının da yer alacağı dörtlü turnuvaya katılacak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

G.Saray Cafe Crown'dan kötü prova

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı, ilk hazırlık maçında Ukrayna'nın Mariupol takımına 79-68 yenildi. Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı menajeri Recep Şen, hazırlık maçlarında skorun önemli olmadığını belirterek ''Yeni bir takımız ve tam anlamıyla takım olmaya çalışıyoruz. Yeni transferimiz Brian Greene ve çocuğunun doğumu nedeniyle ülkesinde olan William Avery de kampa katıldı. Yabancı oyuncu arayışımız devam ediyor. İyi bir takım olma yolundayız'' dedi.

11.09.2007

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray yeni kurulan bir takım zamanla işler düzelir umarım =)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş Cola Turka finalde

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, katıldığı özel turnuvada İtalya'nın Eldo Napoli takımını 78-70 yenerek, finale yükseldi.
    İtalya kampının ikinci döneminde Termoli'de hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, katıldığı 6. Giuseppe Sabetta Turnuvası'nın ilk gününde, Eldo Napoli önünde ilk yarıyı 47-34 geride kapatmasına rağmen, ikinci yarıdaki etkili oyunuyla maçtan 78-70 galip ayrıldı.
    Beşiktaş Cola Turka, final maçında İtalya'nın Siviglia Wear Teramo takımıyla karşılaşacak.

12.09.2007

G.Saray Sibenik'i gecti !

Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, Hırvatistan'ın Sibenik ekibiyle yaptığı hazırlık maçını 71-68 kazandı.

İtalya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, Hırvat rakibini çekişmeli bir mücadelenin ardından 71-68 yendi.

Galatasaray Cafe Crown'da yeni transfer William Avery de kampa katılırken, Cemal Nalga hastalığı nedeniyle Sibenik maçında forma giymedi.

Sarı-kırmızılı ekipte Charles Gaines, Sibenik karşılaşmasında attığı 20 sayıyla takımın en skorer ismi olurken, Erdem 12, William Avery 9, Tufan 2, Brian Greene 10, Murat 8, Fatih 4, Hüseyin 2 ve Cüneyt de 4 sayı üretti.

17. Default

Beşiktaş Cola Turka birinci!

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, katıldığı 6. Giuseppe Sabetta Turnuvası'nın finalinde İtalya'nın Siviglia Wear Teramo takımını 72-69 yenerek, birinci oldu. Turnuvanın ilk maçında Eldo Napoli'yi 78-70 yenen siyah-beyazlılar, finalde Siviglia Wear Teramo ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk periyodunu 20-15 önde tamamlayan Beşiktaş Cola Turka, devreyi 37-34 geride bitirdi.
    3. periyotta rakibine 54-47'lik skorla üstünlük kuran Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, maçın son saniyesinde Dalmau'dan gelen basketle salondan 72-69 galip ayrıldı.
    Hazırlıklarının İstanbul bölümünde 1. TSYD Ersin Uysal Kupası'nı da kazanan siyah-beyazlılar, böylece sezon öncesinde 2. kupasını elde etti.
    Maçta Beşiktaş Cola Turka'nın sayılarını Apodaca 25, Dalmau 16, Jaacks 11, Nicevic 15, Cevher 3, Erkan 2 kaydetti.
    Bugünü dinlenerek geçirecek olan Beşiktaş Cola Turka, yarın, Teramo, Aris ve Zalgiris Kaunas ile birlikte Teramo Turnuvası'na katılacak. Beşiktaş Cola Turka, ilk maçında Zalgiris Kaunas ile karşı karşıya gelecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sezon öncesi takımlar iyi çalışıyor...Bu sene Fenerbahçe hariç herkesden umutluyum =)

Sebeb Tanjeviç
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türk Telekom'dan iyi prova
    Beko Basketbol Ligi'nin iddialı takımlarından Türk Telekomspor, İtalya'da oynadığı ilk hazırlık maçında İtalya'nın güçlü takımlarından Armani Jeans Milano'yu 99-83 mağlup etti.

Türk Telekomspor, İtalya kampının Bormio etabını İtalya'yı Euroleague'de temsil eden Armani Jeans Milano takımını mağlup ederek tamamladı. İki ekip arasında geçtiğimiz günlerde oynanan ve maç sırasında tavandan düşen lamba nedeniyle yarım kalan maçın rövanşında, Türk Telekomspor net bir galibiyet aldı. Güçlü rakibi karşısında maça Tutku, El Amin, Haluk, Wright ve Dudley beşiyle başlayan Türk Telekomspor, ilk yarıyı 49-41 önde tamamladı. 2. yarıda temposunu düşürmeyen Türk Telekomspor, farkı bir ara 24 sayıya kadar çıkardı. Hafif sakatlıkları bulunan Barış ve Mutlu'nun dışında bütün oyuncuların form şansı bulduğu karşılaşmada Türk Telekomspor, rakibini 99-83 mağlup etti. Bu karşılaşmayla İtalya kampının Bormio etabını tamamlayan Türk Telekomspor, Roseto'ya geçti. Başkent temsilcisi, burada Hırvatistan'ın Sibenik ve İtalya'nın Monte Granada takımlarıyla karşılaşacak.

Türk Telekomspor Antrenörü Ercüment Sunter, İtalya kampının başarılı geçtiğini ve sporcularının uyumunun yanı sıra takım oyununun da her geçen gün oturduğunu söyledi.

vallaha bende tum takımlarımızdan umıtlıyım fenerbahcenın ısı cok krıtık tanjevıe ragmen basarıyı yakalarlarsa gercekten HELAL olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok zor be Cihangir adamın takımda anlaşıtığı oyuncu sayısı neredeyse yok

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Türk Telekom iddialı

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Türk Telekom, Messina'da katılacağı ikinci hazırlık turnuvasına da oldukça iddialı hazırlanıyor.
    Hırvat Sibenik ve İtalyan Montegranaro ekiplerini yenerek Roseta'daki turnuvada birinciliği elde eden başkent temsilcisi, sakatlıkları geçen Mutlu ve Barış'ın da katılımıyla bu kez tam kadro sahaya çıkacak.
    İtalya Birinci Lig takımlarından Copa de Orlando ile bugün karşılaşacak Türk Telekom, finale kalırsa yarın Partizan (Sırbistan)-Armoni Milano (İtalya) takımlarının galibiyle birincilik için mücadele edecek.
    Yeni transferlerin takıma uyum sağladıkça performanslarının arttığını ifade eden basketbol şube genel menajeri İrfan Yücesoy, ''Sporcularımızın inançlı çalışmalarını gördükçe, bu sezon başkentlilerin özlemle bekledikleri kupayı kucaklayacağımıza daha çok inanıyoruz. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz'' dedi.
    Yücesoy, Calabria kentinde oynayacakları turnuvadan sonra 23 Eylül Pazar günü Ankara'ya döneceklerini sözlerine ekledi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Telekom'Un kadrosu falan bu sene çok iyi artık Efes,Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray gibi bir takım oldu ve bunuda devam ettirirler...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşok'tan G.Saraylılar'a mesaj

Galatasaray'ın bu sezonki önemli transferlerinden Hüseyin Beşok, Dee Brown'ın gelişiyle çok güçlü bir takım haline geldiklerini söyledi.
    Geçen sezon dörtlü final olan hedefin, bu kez en az final oynamak olduğunu kaydeden Beşok, “Eski oyuncularla uyum sağladığımızda maçlarda göze hoş gelen performanslar ortaya koyacağımıza inanıyorum. Bu doğrultuda en büyük desteği kuşkusuz taraftarımızdan bekliyoruz. Dolu salonlar bizi motive ediyor” yorumunu yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İşte Brown'ın veda mektubu

Amerikalı oyun kurucu Dee Brown, Galatasaray'la anlaşınca, 22 Eylül'de kişisel web sitesinde işte bu veda sözlerini yayınladı: Benim için çılgın bir hafta geride kaldı. Gelecek sezon Türkiye'de oynuyor olacağım. Başta hayal kırıklığına uğradım, çünkü NBA'de oynamak istiyordum. Ama sadece basketbol oynayarak mutlu olduğumu düşündüm. Bazen gururunuzu yenmek zorundasınızdır ve ben de öyle yaptım. Heyecanlıyım, gururumu kırdım, gerginim, hazırım ve kendime güveniyorum. Tanrı'nın beni bırakmayacağına, bunun sadece yoldaki küçük bir çukur olduğuna inanıyorum. Denizaşırı ülkelerde oynamak, düşündüğüm kadar kötü değildir; ve büyük yetenek, hâlâ NBA takımları tarafından izleniyor olacak.”
    Yarın geliyor
    Dee Brown, yarın İstanbul'a gelecek. Taraftarların özel bir karşılama yapması beklenen Amerikalı oyuncu, Sarı-Kırmızılı ekibin TT NET turnuvasındaki maçlarını izleyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

TTNet Beykoz sezonu açtı

Türkiye'nin lider internet erişim firması TTNet'in sponsorluğunda 100. yılını kutlayan TTNet Beykoz Spor Kulübü, Recep Şahin Köktürk Spor Salonu'nda düzenlenen törenle 2007-2008 Basketbol Sezonuna merhaba dedi.
    Altyapı takımları ve antrenörlerinin ilk olarak sahne aldığı tören, 2007-2008 sezonunda Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan TTNet Beykoz Basketbol Takımı ve Teknik-İdari Kadrosunun davetlilere tanıtılmasıyla devam etti.
    TTNet Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu yaptığı açılış konuşmasında "Takımımızın 10 günde 5 maçının canlı yayınlanması Beykoz'un tanıtımına çok önemli katkıda bulunuyor. Beykoz'dan kamuoyuna yansıyan en güzel olay TTNet Beykoz Basketbol Takımı. Yeni sezonun camiamıza ve tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum."derken, TTNet-Beykoz birleşmesinde önemli rol oynayan Ahter Kutadgu yayınladığı mesajda, "TTNet-Beykoz birleşmesi yaşamımda gerçekleşmesine katkıda bulunduğum en değerli projelerden biri olduğunu belirtmek istiyorum. Ne yazık ki Beykoz kaybolmaya yüz tutmuş, bize ait toplumsal değerlerimizin hala büyük özenle yaşatıldığı, bana göre örnek bir ilçemiz. Bu değerli ilçemizin 100 yıllık tarihe sahip, toplumsal ve sportif değerlerin bir sembolu olan Beykoz Spor Kulübü Başkanı Sayın Zeki Aksu ve Türk Basketbolu'nun yetiştirdiği en değerli antrenörlerinden biri olan Çetin Yılmaz başta olmak üzere TTNet Beykoz'un tüm idari ve teknik kadrosuna ve çok değerli oyunculara yeni sezonda başarılar dilerim."dedi.
    TTNet Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Beykoz Spor'a yaptıkları katkılardan dolayı Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Kaan Bal, İstanbul İl Spor Müdürü Tamer Taşpınar, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, TTNet Genel Müdürü Okay EĞDİRİCİ, Demir Döküm Genel Müdürü Lütfü Kızıltam ve İstanbul Milletvekili Bülent Tanla ve Halil Özkentli'ye Teşekkür Plaketlerini sunmasıyla tören sona erdi.
    Törenin ardından oynanan TTNet Asırlık Çınarlar Kupası ilk karşılaşmasında Beşiktaş Cola Turka, TTNet Beykoz'u 59-88 mağlup etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

F.Bahçe Ülker özel turnuvada

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı, Saraybosna'da özel bir turnuvaya katılmak için Bosna Hersek'e gitti. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertli takımın 28-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya katılacak ve 1 Ekim Pazartesi günü de İstanbul'a dönecek.
    -TURNUVA MAÇ PROGRAMI-

28 Eylül Cuma:
    18.00 Fenerbahçe Ülker-FMP
    29 Eylül Cumartesi:
    18.00 Fenerbahçe Ülker-Braunscweig
    30 Eylül Pazar:
    20.15 Bosna ASA BH Telecom-Fenerbahçe Ülker

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

F.Bahçe mağlubiyetle başladı
    Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Bosna Hersek'te katıldığı turnuvadaki ilk maçında FMP Zeleznik takımına 95-67 yenildi.

Saraybosna kentinde, dünyaca ünlü basketbolcu Mirza Delibasic adına düzenlenen turnuvada FMP Zeleznik ile karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler, ilk periyodu 34-21, devreyi de 63-28 geride kapadı. Üçüncü periyot sonunda 80-50'lik skorla 30 sayı geride olan Fenerbahçe, maçı da 95-67 kaybetti.

Fenerbahçe'de bu maçta İbrahim 16, Solomon 12 , Mirsad 11 , Semih 7 Emir 7 Rasim 4, Oğuz 4, Mrsic 3, Gasper 3, Serhat ve Hakan forma giydi.

Sarı-lacivertliler, turnuvada yarın Almanya'nın Braunsweig, 30 Eylül Pazar günü de Bosna ASA BH Telecom takımları ile karşı karşıya gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Banvitspor'da moraller yüksek

Beko Basketbol Ligi takımlarından Bandırma Banvitspor'un antrenörü Selçuk Ernak, yeni sezon öncesi genç oyuncularının hazırlık maçlarında gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi. Ernak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yaptıkları 12 hazırlık maçından 11'ini kazandıklarını belirtti.
    Şu an için Türkiye Kupası elemelerine ve lige hazır olduklarını ifade eden Ernak, ''Genç oyuncularımın hazırlık maçlarından gösterdiği performanstan memnunum. Türkiye Kupası'nda gruptan çıkarak 8 takım arasına kalacağımıza inanıyorum. Lig maçlarından da çok umutluyum'' dedi.
    Ernak, ligin ilk 3 haftasında çok önemli maçlar yapacaklarını ifade ederek, ''Ligin ilk üç haftası, bizim için çok önemli. İlk üç haftada iki maçımızı deplasmanda ligin güçlü takımlarından Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacağız. Enerjik ve gönülden oyunlar sergileyen genç oyuncularıma güveniyorum'' diye konuştu.
    Bandırma Banvitspor'un her yıl kaliteli basketbol oynadığını dile getiren Ernak, bu yıl da istekli mücadeleleriyle ligi en iyi yerde bitireceklerine inandığını sözlerine ekledi.

29.09.2007

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Banvit, Alpella'yı rahat yendi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Bandırmaspor, hazırlık maçında Alpella'yı 85-62 yendi. Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk yarısını Bandırma Banvitspor, özellikle Ümit ve Mike'ın etkili oyunuyla 37-19 önde kapadı. İkinci yarıya iyi başlamasına rağmen farkı kapatamayan Alpella, Bandırma Banvitspor'dan Ufuk ve Chris'in basketlerine engel olamadı.
    Bandırma Banvitspor, 21 sayı atan Chris Hıll'in en skorer oyuncu olduğu maçı 85-62 kazandı.

29.09.2007

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sunter ailesinin acı günü!

Beko Basketbol Ligi temsilcilerinden Türk Telekom takımının antrenörü Ercüment Sunter'in babası Cevdet Nuri Sunter toprağa verildi. 86 yaşında dün vefat eden Cevdet Nuri Sunter'in cenazesi Karşıyaka Yeni Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.
    Sunter'in cenazesine, Türk Telekom Basketbol Takımı'nın yanısıra, Bastetbol Federasyonu Başkan Danışmanı Resul Yolcu, Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Feridun Bilgin, Türk Telekom Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aksu da katılırken, Beşiktaş ile Fenerbahçe Kulüpleri de çiçek gönderdi.

29.09.2007

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri